Reakcja na opinię
Mathijs een zeer vriendelijke eerlijke jongeman heeft de 3-punts slot netjes vervangen. Eerder moest hij terugrijden, omdat de leverancier een verkeerd slot had meegestuurd waar hij niets aan kon... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super snel en heel vriendelijk. Monteur Burton heeft super goed werk afgeleverd. Klein misverstand met spullen en offerte, 1 item te veel besteld en doorgeven. Gelukkig kon de monteur bellen e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mijn voordeur waaide door de wind dicht met de sleutel aan de binnenkant nog in de deur. Quick blue gecontact, nog geen ervaring mee gehad tot nu toe dan. Hele vriendelijke service aan de telefoon met... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Welkom bij QuickBlue Bij ons vindt u alles terug wat met het beveiligen van een woning te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van het hang- en sluitwerk, inbraakbeveiliging en de nieuwste technologie. Daarnaast combineren we ons assortiment aan gecertificeerde materialen ook met gecertificeerde medewerkers. Hierdoor zijn we niet alleen in staat om de juiste producten te leveren, maar zorgen we ook voor een optimale installatie. U bent dan door te kiezen voor QuickBlue op één plek klaar. Bovendien staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Zo hoeft u ook bij onduidelijkheden nooit lang te wachten.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Prima, alles doet het weer. Burton heeft goed geholpen en alles uitgelegd! Top

Odpowiedź od QuickBlue
Prima en zeer snelle service. Snel Offerte ontvangen (donderdag middag) en de volgende dag (vrijdag) was de monteur ingepland.
Alleen de factuur duurde wat (te) lang.

Top service!
Zijn erg vriendelijk en meedenkend en geven een reelen prijsopgave!
Bij dit bedrijf moet je zijn.
Ze helpen je enorm goed
Bedankt Karim

Odpowiedź od QuickBlue
Ik ben geholpen door Karim, hij was snel, efficient en heel klantvriendelijk! Hele goede ervaring gehad en hij denkt goed mee in oplossingen. Ik ben heel blij met de service

Odpowiedź od QuickBlue
Superservice. Snelle afspraak. Monteur Karim is geweest. Bijzonder vriendelijke man. Hij ging kijken en kwam er snel achter dat het probleem niet de driepuntssluiting was maar enkel de cilinder. Fijn zo'n eerlijk bedrijf waar je niet meer betaald dan nodig. Alles snel en netjes geregeld. Mochten we ooit weer een slotprobleem hebben bellen we gelijk Quickblue!

Odpowiedź od QuickBlue
Vriendelijke servicemedewerker die met je meedenkt.
Monteur is vriendelijk, kundig en werkt snel. Laat de sloten goed werkend achter.
Absoluut een aanrader!

Odpowiedź od QuickBlue
Vandaag is er iemand gekomen om de sloten van m'n tuindeur te vervangen.
Echt top, binnen 10 minuten was 'ie klaar en echt een vriendelijke persoon!!
Ik raad iedereen aan om je sloten als het nodig is door dit bedrijf te laten vervangen!
Echt top!
Nog bedankt!

Odpowiedź od QuickBlue
goede snelle service, aan de telefoon afspraak kunnen maken. de monteur was erg vriendelijk en heeft alles netjes vervangen

Odpowiedź od QuickBlue
The customer service is one of the best; I will always recommend them. Great communication, fast response time, and clear and honest advice and feedback.

Odpowiedź od QuickBlue
Conform afspraak, snel, professioneel, correct en heel klantvriendelijk

Odpowiedź od QuickBlue
Offerte en afspraak waren snel gemaakt.
Karim heeft onze sloten vervangen, was snel klaar en heel fijn in contact!
Zeker aan te raden! :)

Odpowiedź od QuickBlue
Perfecte ervaring gehad met QuickBlue. De slotenmaker was erg vriendelijk. Mijn oude slot was wat lastig te vervangen maar het was geen probleem voor hem om langer te blijven om het goed te kunnen maken. Hier werden ook geen extra kosten voor berekend wat ook erg fijn was.

Odpowiedź od QuickBlue
Super ervaring met dit bedrijf! We hebben het slot aan de voordeur laten vervangen en de achterdeur van een klavierslot tot een cilinderslot laten ombouwen.
Service was vriendelijk en snel. Offerte was uitgespecificeerd en duidelijk.
De sleutels werden netjes in mijn bijzijn uit de verpakking gehaald. De bestelde SKG2 sloten waren niet voorradig, dus we kregen complementair SKG3. Werkzaamheden die uiteindelijk niet nodig waren werden bij navraag netjes gecrediteerd. Wij zouden dit bedrijf zeker opnieuw inzetten!
Edit: we zijn inmiddels maanden een vele belletjes en emails verder, maar het beloofde geld is nog steeds niet terugbetaald. Daarom nu 4 sterren ipv 5

Odpowiedź od QuickBlue
Vrijdag gebeld voor een afspraak en maandag stond er al iemand voor de deur. De sloten zijn heel netjes vervangen. Duidelijke communicatie en heel vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

Odpowiedź od QuickBlue
Direct telefonisch prijs afgesproken, was er ook binnen de afgesproken tijd . Dus blij

Odpowiedź od QuickBlue
Het slot is weer keurig gerepareerd! De medewerker die bij ons is geweest was heel vriendelijk en kon met hem lachen.