Queeninyou.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg har flere gange haft kontakt til Queeninyou. Altid super service både per mail, men også på Facebook. Det er ikke ofte, man oplever så fantastisk en kundeservice. Kan se nogen klager over då... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

hejsa jeg vandt et gavekort til Queeninyou , bestilte varer og havde dem 1 uge efter desværre var 2 af tingene i stykker men uden det mindste byttede de varene og sendte nogle nye , hvis man tilspø... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg bestilte et par sko til julegave, desværre kom pakken i ødelagt indpakning sammen med en seddel fra den person som tidligere havde prøvet dem endvidere var hælen skæv. Jeg skrev til dem via... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været kunde hos Queeninyou.dk i nogle år, og har der ikke været andet end positive kommentarer, hvis en varer var udsolgt fik jeg muligheden for en anden vare, eller pengene tilbage. L... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Vi er et seriøst Dansk firma som startede tilbage i 2005, og vi har forskellige webshops, og vores lager ligger i Odense, Vi tilbyder flotte Jakker, rejsetasker, mode mm. fra Danske og europæiske producenter. Jakker fra fashionqueen, rygsække fra Swissbags, tøj fra danske Kopenhaken, og tand produkter fra smilnu. - Vi er Navahoo forhandler i DK. Vi er ejet af Evto-Web ApS. Cvr. 37329665 - Gør en sikker handel hos os!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

totalt umulige at komme i kontakt med, ingen varer, men pengene hævet

Afsendte ordre 07.12.09 via hjemmesiden queeninyou.dk. Pengene blev hævet fra min konto 08.12.09. Har siden været umulige at kontakte pr. mail. Fik ved megen ihærdig "jagt" opsnust ejerens hjemmetlf. og adresse. Fik endelig telefonisk kontakt til hende, der oplyser at det kan hun ikke forstå, gir´ mig et pakketracking nr. Har d.d. ved kontakt til Post Danmark fået oplyst, at man dér kun har fået elektronisk meddelelse om, at der ville komme en pakke, men IKKE fysisk har modtaget en pakke til levering. Iøvriigt ville ejeren rejse til udlandet i morgen d. 16.12.09, sagde hun selv. Påstod her til sidst, at det var Post Danmark´s skyld, de lavede rod i det, og der kunne gå 4 uger, før jeg havde min pakke. Men nu har de ikke varerne - sir hun, hvorfor har de så taget pengene??? Jeg mener, det er særdeles groft, at man hæver eller nærmere tar´ mine penge, men ikke sender mig varerne, jeg har betalt for!!!Har handlet rigtigt meget via nettet hos andre firmaer med kun gode resultater, men BESTIL IKKE VARER HOS DETTE FIRMA - HOLD JER LANGT VÆK, DE TAR´ KUN DINE PENGE!!!!!

15 grudnia 2009

Odpowiedź od Queeninyou.dk

Hej. Heine - Hej. Vi har overtaget dette domæne her i 2025, og har ikke noget med fortiden at gøre, og vil gerne drive en troværdig shop, og vil høre om du ikke kunne overtales til at fjerne denne anmeldelse, på forhånd TAK. Hilsen Evto-Web Aps.

Oceniono na 1 z 5

Utrolig dårlig service og kommunikationsevne

Dette er klasseeksemplet på hvad kommunikation betyder for en virksomhed, de har fine varer, men uproffesionelle kommunikationsmedarbejdere kan ødelægge det meste.

29 października 2009

Odpowiedź od Queeninyou.dk

Hej. Signe - Hej. Vi har overtaget dette domæne her i 2025, og har ikke noget med fortiden at gøre, og vil gerne drive en troværdig shop, og vil høre om du ikke kunne overtales til at fjerne denne anmeldelse, på forhånd TAK. Hilsen Evto-Web Aps.

Oceniono na 5 z 5

super duper til det hele

Jeg er sjældent blevet behandlet så flot og proffessionelt af noget firma. Hverken på nettet eller i butikker. De har gjort alt for at møde mine behov, hver eneste gang jeg har købt tøj. Og gav mig endda den smukkeste gave på et tidspunkt, da postvæsnet havde forhalet min forsendelse, som firmaet absolut ikke var skyld i. Det er et firma som gør alt for deres kunder, og jeg kan slet ikke klage over noget som helst. Meget fine varer, gode indkøbere, er med på trenden, søde medarbejdere. Kun plusser herfra.

Kan virkelig anbefales

16 października 2009

Super hjemmeside

Jeg faldt over deres hjemmeside, jeg elsker kjoler så jeg skyndte mig at kigge alle deres kjoler, tilføjede siden i mine favoritter og dagen efter bestilte jeg to kjoler, fik hurtigt en mail med track nummer osv og efter en uge havde jeg min pakke, super informationer om tøjet på siden, god kundeservice og hurtig levering.

8 września 2009

Fantastisk tøj !

Super hurtig levering. Jeg bestilte kl 16.30, og alligevel havde jeg mine varer dagen efter. Sød support der gør utrolig meget for at hjælpe dig hvis du ikke er helt ferm i det at handle over internettet! - SUPER !!

12 sierpnia 2009
Oceniono na 1 z 5

De stopper kontakten så snart de ikke kan forsvare sig!

Havde købt hos dem, men pludselig opdager jeg på trendsales at de ikke svarer pga. familie, frem til og med d. 4 august.
Så er jeg i diskusion med en af medarbejderne, da han/hun lige pludselig siger stop, at jeg ikke skal kontakte mere, hvor jeg så svarer med nogle spørgsmål, som han/hun ikke kan svare på, og så svarer personene at jeg ikke skal kontakte dem mere.
Fin behandlig liiiiige ind til man skal have sine penge retur!!!!

30 lipca 2009

Odpowiedź od Queeninyou.dk

Hej. Stine - Hej. Vi har overtaget dette domæne her i 2025, og har ikke noget med fortiden at gøre, og vil gerne drive en troværdig shop, og vil høre om du ikke kunne overtales til at fjerne denne anmeldelse, på forhånd TAK. Hilsen Evto-Web Aps.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej