QoQo Massage Clinics Recenzje 206

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Beste massage ooit gehad. Dexe dame volgde iedere spier, GEWELDIG! Had al 4 dagen onwijs veel pijn in mijn onderrug. Na 1 uur massage is het al zoveel minder.. laat staan hoe het morgen zal zijn!! Wat... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heel fijne massage salon, wij gaan vaker voor een duo massage, deze keer had ik een zwangerschapsmassage en mijn man een relaxed massage. Ze houden echt rekening met de zwangerschap en leggen ook goed... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik had een relax massage geboekt omdat ik van tevoren wist dat ik een emotionele zware dag zou hebben. De masseuse voelde feilloos aan dat er spanning in het lichaam zat bij schouders en rug en concen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Van onze kinderen een massage bon gekregen deze hebben we vandaag om 12.15 uur verzilverd we hadden een heerlijke duo massage van 1 uur was heerlijk geweldig echt een aanrader we gaan snel weer. Twee... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Masażysta

Napisane przez firmę

HET GEHEIM VAN QOQO MASSAGE QoQo Massage Clinics combineert traditionele Chinese therapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl. Zo verbeteren we uw fysieke gesteldheid én uw mentale welzijn.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Zeer goede ervaring met Diana

Zeer goede ervaring met Diana. Ik kwam echt enorm ontspannen uit de massagekamer.

Odpowiedź od QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie woorden over Diana! Wat goed om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad en dat je enorm ontspannen uit de massagekamer kwam.

We geven je compliment graag aan haar door. Bij QoQo Massage Clinics doen we er alles aan om iedere massage en behandeling met zorg en professionaliteit uit te voeren. We zien je graag terug in onze kliniek.

Oceniono na 5 z 5

Super massage voor volledige ontspanning

Een prettige omgeving, schoon en deskundige masseurs!

Odpowiedź od QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je de massage als super hebt ervaren en dat de omgeving en onze masseurs zo positief zijn opgevallen.

Bij QoQo Massage Clinics hechten we veel waarde aan een schone, prettige kliniek en deskundige behandelingen. Geweldig dat dit heeft bijgedragen aan jouw ervaring. We zien je graag terug voor een volgende massage.

Deskundig en aandachtig

Odpowiedź od QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je review! Fijn dat je onze massage als deskundig en aandachtig hebt ervaren.

Professionaliteit en persoonlijke aandacht staan bij QoQo Massage Clinics centraal bij iedere behandeling. Mooi dat dit voor jou het verschil maakte. We verwelkomen je graag opnieuw in onze kliniek.

Barbara was fantastisch

Barbara was fantastisch

Odpowiedź od QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie review! Wat geweldig om te horen dat Barbara fantastisch was.

We geven je compliment natuurlijk graag aan haar door. Bij QoQo Massage Clinics staan kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht centraal bij iedere massage en behandeling. We zien je graag terug in onze kliniek.

Heerlijke massage

Ik kan Qoqo iedereen aanbevelen. Prettig dat je online kan reserveren, er ruime mogelijkheden zijn (ook ‘s avonds) en je vooraf betaald.
Altijd als ik binnenkom kom ik in een heerlijk ontspannen bubbel.

Odpowiedź od QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je uitgebreide en positieve review! Wat fijn dat je QoQo Massage Clinics aanbeveelt en dat je onze massages zo waardeert.

Goed om te horen dat je het online reserveren, de ruime openingstijden en het vooraf betalen als prettig ervaart. We doen ons best om onze service zo toegankelijk en professioneel mogelijk te maken. Mooi dat je bij binnenkomst meteen in een heerlijk ontspannen bubbel komt. We kijken ernaar uit je weer te mogen ontvangen voor een volgende behandeling.

All good

All good! That was a great massage!

Odpowiedź od QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens was en dat je hebt genoten van een geweldige massage bij QoQo Massage Clinics.

We doen er alles aan om iedere behandeling professioneel en zorgvuldig uit te voeren. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen in onze kliniek voor een volgende massage.

Very relaxing facial massage

I had a facial massage with Diana, and she was very professional, I enjoyed the massage a lot :)

Odpowiedź od QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn dat je hebt genoten van de facial massage met Diana en dat je haar professionaliteit zo waardeert.

Geweldig om te lezen dat de behandeling je zo goed is bevallen. We geven je compliment graag aan haar door. Bij QoQo Massage Clinics staan kwaliteit en persoonlijke service centraal bij iedere massage en facial behandeling. We zien je graag terug in onze kliniek.

Oceniono na 5 z 5

Mijn massage was geweldig zoals altijd

Mijn massage was geweldig zoals altijd. Federica is een geweldige masseuse. Erg professioneel.

18 lutego 2026

Odpowiedź od QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie en trouwe review! Wat geweldig om te horen dat je massage weer zo goed was zoals je van ons gewend bent.

Fijn dat je zo tevreden bent over Federica en haar professionaliteit. We geven je compliment graag aan haar door. Bij QoQo Massage Clinics doen we er alles aan om iedere behandeling van hoge kwaliteit te laten zijn. We zien je graag weer terug in onze kliniek.

Oceniono na 5 z 5

Heel kundige masseur en fijne sfeer

Heel kundige masseur en fijne sfeer. Absoluut de moeite waard!

Odpowiedź od QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je fijne woorden! Wat mooi om te lezen dat je de masseur als kundig hebt ervaren en de sfeer in onze kliniek zo waardeert.

Professionaliteit, kwaliteit en een prettige omgeving staan bij QoQo Massage Clinics centraal bij iedere massage en behandeling. Geweldig dat je het absoluut de moeite waard vindt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Oceniono na 5 z 5

Santa is a wonders masseuse !

And again Santa performed miraculous wonders with her magical touch ! Came in with pain and left pain and stress free. I'll be back soon ❣️

Odpowiedź od QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je geweldige review! Wat mooi om te lezen dat Santa je zo goed heeft kunnen helpen en dat je verschil hebt gemerkt na de massage.

We geven je lieve woorden natuurlijk graag aan haar door. Bij QoQo Massage Clinics staan kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht centraal bij iedere behandeling. Fijn dat je je zoveel beter voelt en we kijken ernaar uit je snel weer te zien in onze kliniek.

Aanraden zo na de carnaval

Aanraden zo na de carnaval

Odpowiedź od QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je review! Wat goed om te horen dat je een massage bij QoQo Massage Clinics juist na de carnaval kunt aanraden.

Na een intensieve periode is een professionele behandeling vaak extra welkom. Fijn dat je dit zo hebt ervaren. We verwelkomen je graag opnieuw in onze kliniek voor een volgende massage.

Altijd goede massages

Odpowiedź od QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je altijd tevreden bent over onze massages.

We doen er alles aan om bij iedere behandeling dezelfde kwaliteit, professionaliteit en service te bieden. Geweldig dat je dit zo ervaart bij QoQo Massage Clinics. We zien je graag weer terug in onze kliniek.

Heel fijne massage gehad

16 lutego 2026

Odpowiedź od QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je review! Wat goed om te lezen dat je een heel fijne massage hebt gehad.

Bij QoQo Massage Clinics streven we ernaar om iedere behandeling met aandacht en vakmanschap uit te voeren. Fijn dat je dit zo hebt ervaren. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een volgende massage.

Oceniono na 5 z 5

Giorgina is a pro in relaxation massage!

16 lutego 2026

Odpowiedź od QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je enthousiaste review! Wat geweldig om te horen dat je Giorgina als een echte professional hebt ervaren tijdens de massage.

We geven je compliment natuurlijk graag aan haar door. Bij QoQo Massage Clinics staan kwaliteit, aandacht en professionaliteit centraal bij iedere behandeling. We zien je graag terug in onze kliniek voor een volgende massage.

Prima ondersteunende behandeling

De masseur pakte de situatie (massage na oefeningen en pijnstillers) perfect op inclusief vervolgadvies.

14 lutego 2026

Odpowiedź od QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie en inhoudelijke review! Fijn om te lezen dat de masseur goed heeft ingespeeld op jouw situatie en de behandeling perfect heeft afgestemd, inclusief passend vervolgadvies.

Bij QoQo Massage Clinics vinden we het belangrijk dat een massage niet alleen prettig is, maar ook echt ondersteunend werkt. Mooi dat je onze aanpak en professionaliteit zo hebt ervaren. We helpen je graag weer bij een volgende behandeling.

Oceniono na 5 z 5

Masseur is professioneel leuk in de…

Masseur is professioneel leuk in de omgang en weet je op je gemak te brengen..geeft eerlijk advies. Fijne ervaring

15 lutego 2026

Odpowiedź od QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je de masseur als professioneel en leuk in de omgang hebt ervaren en dat je je op je gemak voelde tijdens de behandeling. Ook goed om te lezen dat je het eerlijke advies waardeert. Bij QoQo Massage Clinics staan professionaliteit, persoonlijke aandacht en kwaliteit altijd centraal. Graag tot ziens voor een volgende massage!

Oceniono na 5 z 5

Linton en Alina zijn top!

Mijn man en ik komen hier eens in de 2 maanden en zijn enorm tevreden over Alina en Linton. Zij kunnen goed masseren en weten precies wat er nodig is. Top!

15 lutego 2026

Odpowiedź od QoQo Massage Clinics

Wat een geweldige review, dank je wel! Wat leuk dat jullie samen elke twee maanden langskomen bij QoQo Massage Clinics en zo tevreden zijn over Alina en Linton. Fijn dat jullie ervaren dat zij precies weten wat nodig is tijdens de behandeling. We geven jullie complimenten met plezier door en kijken ernaar uit om jullie weer te verwelkomen voor een volgende massage!

Oceniono na 5 z 5

Heerlijke duo massage met een…

Heerlijke duo massage met een gezichtsmassage als verrassing.

14 lutego 2026

Odpowiedź od QoQo Massage Clinics

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat leuk dat jullie hebben genoten van een heerlijke duo massage met een gezichtsmassage als verrassing. Bij QoQo Massage Clinics zorgen we graag voor een complete en verzorgde behandeling met oog voor kwaliteit en service. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen voor een volgende massage!

Fijne masseuse

Fijne masseuse, voelde me daarna een stuk verlicht qua pijn.

Odpowiedź od QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat je de masseuse als prettig hebt ervaren en dat je je na de behandeling een stuk beter voelde. Bij QoQo Massage Clinics doen we er alles aan om met professionele massages echt verschil te maken bij klachten. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een volgende behandeling!

Fijne professionele massage

Ik twijfelde om te gaan, omdat ik zoveel pijn had, maar zoals altijd was het een fijne massage en ik denk dat ik morgen veel meer mobiliteit zal hebben. Er hing een gezellige sfeer vandaag. Prima dag voor een massage

Odpowiedź od QoQo Massage Clinics

Bedankt voor je mooie woorden, Norbert! Wat goed dat je toch bent gekomen ondanks de pijn en dat je de massage weer als professioneel en prettig hebt ervaren. Fijn ook dat je merkt dat je mobiliteit is verbeterd en dat de sfeer in onze kliniek als gezellig werd ervaren. Bij QoQo Massage Clinics staan kwaliteit, service en persoonlijke aandacht altijd centraal. Graag tot ziens voor een volgende massage!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej