Pynappel | Brievenbus cadeaus Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Heldere website, makkelijk bestelproces, duidelijke info over verzending en wanneer ik het kan verwachten en supersnel geleverd. Ik had een puzzel besteld en die is van hele mooie kwaliteit. En er... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Geweldig mooi ingepakt en origineel cadeau via de brievenbus afgeleverd op de afgesproken tijd. Er was wat verwarring over de afzender en de geadresseerde. Waarschijnlijk en foutje op de website.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zeer snelle, goede en eerlijke reactie op mijn vraag. Product niet op voorraad. Kreeg gelijk melding dat er een bericht gestuurd zou worden indien weer op voorraad. Bericht gekregen, product besteld e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mooie artikelen, vlotte levering, bij verzending optie om (gratis) in te laten pakken en nog eens heel gezellig ingepakt ook! Oog voor details; naam/logo subtiel aan binnenzijde van de verzenddoos gep... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z podarunkami
  2. Dostawca prezentów firmowych
  3. Świece i znicze

Napisane przez firmę

Iemand verrassen op zijn verjaardag, wanneer je er zelf niet bij kunt zijn. Een beterschapswens sturen die verder gaat dan een kaartje. Iemand een hart onder de riem steken tijdens een lastige periode. Trots zijn op wie geslaagd is. Of gewoon, zonder aanleiding, laten weten dat je aan iemand denkt. Voor elk moment is er een brievenbus cadeau dat precies goed voelt, en wij helpen je dat te vinden. Pynappel is dé specialist in brievenbus cadeaus, gerund door Maikel & Joris. Van verjaardag tot beterschap, van jubileum tot “ik denk aan je”: we stellen ieder pakketje met evenveel aandacht samen, zodat het uitpakken minstens zo veel plezier geeft als het uitzoeken deed. Koop je favoriete cadeautjes online in onze webshop, of kom gezellig langs in onze showroom gevestigd in creatief verzamelgebouw de MaakZaak in Uden, Loopkantstraat 23L. Vrucht van gastvrijheid De ananas staat al eeuwenlang symbool voor gastvrijheid en aandacht. Vroeger zetten mensen een ananas bij de deur als teken dat bezoekers welkom waren, in Europa werd hij zelfs bekend als koningsfruit, met dank aan dat kenmerkende kroontje. Diezelfde kroon zit in ons logo. Niet als teken van status, maar van aandacht: het gebaar om aan iemand te denken, ook als je niet naast elkaar aan tafel zit. Op elk pakketje dat we versturen prijkt onze ananas dan ook vrolijk mee, van een stevige knuffel tot een pleister vol zorgzaamheid.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 14

Napisz recenzję

iemand blij gemaakt

Makkelijke website, leuke producten. Snelle correcte levering

21 sierpnia 2026

Odpowiedź od Pynappel | Brievenbus cadeaus

Wat leuk om te horen Sanne! Bedankt voor je review :)

Voor herhaling vatbaar!

Fijne site, duidelijk en leuke cadeau’s!
Supergoed en snel geholpen toen ik een foutje had gemaakt! Snelle levering.
Bestel hier zeker weer 👍🏻

18 czerwca 2026

Odpowiedź od Pynappel | Brievenbus cadeaus

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat we het snel voor je op hebben kunnen lossen :) Tot een volgende keer!

Eerste bestelling brievenbuscadeau

Eerste bestelling brievenbuscadeau, probeersel dus, maar prima bevallen. Prettige communicatie, tijdige levering en ontvanger blij met het cadeau. Zou zo weer bestellen.

20 maja 2026

Odpowiedź od Pynappel | Brievenbus cadeaus

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen, daar worden we blij van :)

Super leuk

Leuke keuzes voor je brievenbus pakketje, makkelijk te bestellen, ontzettend leuk verpakt. Bezorging ook exact optijd. Een enthousiaste blije ontvanger!👍

12 maja 2026

Odpowiedź od Pynappel | Brievenbus cadeaus

Wat leuk om te horen! Bedankt voor je mooie review Hebe :)

Leuk bedrijf

Pynappel heeft veel verschillende leuke cadeau's, en ik vind het fijn dat ze gebruik maken van duurzame leveranciers.

20 kwietnia 2026

Odpowiedź od Pynappel | Brievenbus cadeaus

Wat fijn om te horen, bedankt voor je review! :)

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering, heel blij met het product.

9 kwietnia 2026

Odpowiedź od Pynappel | Brievenbus cadeaus

Bedankt voor je review Monique, veel plezier ermee! :)

Oceniono na 5 z 5

Voor onze personeelsvereniging een heel…

Voor onze personeelsvereniging een heel verzorgd brievenbuspakket samengesteld. De snelle service en het klantvriendelijke contact met Joris als zeer prettig ervaren.

14 lutego 2026

Odpowiedź od Pynappel | Brievenbus cadeaus

Bedankt voor de mooie order Charlotte en deze leuke review! We zijn met veel plezier voor jullie aan de slag gegaan :)

Super service!

Ik had een fout gemaakt met het adres. Ik heb gemaild en het werd meteen aangepast. Het is toen goed gekomen. Ongelofelijk snel en goed opgepakt. Hele goed service! Verder goede prijsverhouding tot wat je krijgt.

12 stycznia 2026

Odpowiedź od Pynappel | Brievenbus cadeaus

Bedankt voor je mooie review Cindy, daar worden we blij van :)

Oceniono na 5 z 5

Goede cadeaushop, gat in de markt opgevuld.

19 listopada 2025

Odpowiedź od Pynappel | Brievenbus cadeaus

Bedankt voor je review Laura! Veel plezier met je bestelling :)

Leuke site

Mooi verpakt, snel geleverd en leuke dingetjes op te vinden. Hier ga ik zeker nog bestellen!

3 lipca 2025

Odpowiedź od Pynappel | Brievenbus cadeaus

Bedankt voor je review Jente! Veel plezier met je mooie bestelling :)

Oceniono na 5 z 5

top service en een zeer goed contact

top service en een zeer goed contact, duidelijke uitleg en zeer klantvriendelijkheid. Producten zijn fantastisch en de levering is snel. Attent bedrijf, aanrader voor iedereen die op zoek is naar iets leuks

26 czerwca 2025

Odpowiedź od Pynappel | Brievenbus cadeaus

Wat leuk om te horen Jasper! Bedankt voor deze mooie review :)

Snelle levering via brievenbus

Snelle levering via brievenbus. Artikelen zijn mooi verpakt en vormgegeven met daarin handige en praktische informaties!

19 czerwca 2025

Odpowiedź od Pynappel | Brievenbus cadeaus

Bedankt voor je review! :)

Geweldig

Geweldig! Een handgeschreven kaartje en zo mooi ingepakt. Er is echt aandacht aan besteed.

20 kwietnia 2025

Odpowiedź od Pynappel | Brievenbus cadeaus

Wat leuk om te horen Esmee! Bedankt voor je mooie review :)

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej