Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

Great company, good value for money

We ordered quite a few plants from them and they came well packaged and the plants were in very good condition. Delivery was fast, dealing with the company was a pleasure and the prices very reasonable. I can highly recommend this company and we will definitely order from them again!

13 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Ruim assortiment, afspraak netjes nagekomen

Plantschotels gekocht bij Puur van't Veld in België. Mooi ruim assortiment (én planten zijn ecologisch!). Aangegeven werd dat levering gemiddeld 1-6 werkdagen duurt (wat mij betreft prima). Dat werd 8 dagen maar dit werd tevoren met een statusbericht netjes vermeld en even netjes nagekomen.

4 września 2025
Oceniono na 1 z 5

2x plantjes besteld en 2x een deel stuk…

2x plantjes besteld en 2x een deel stuk gegaan na 2maanden. Nooit bestel ik daar nog. Het was onze eigen fout omdat we ze zogezegd niet goed hebben aangeplant. De 2de bestelling is 5 dagen onderweg geweest via de transporteur maar kon geen kwaad kreeg ik te horen, lijkt mij vrij gek aangezien ze allemaal in een afgesloten doos op elkaar gepropt zaten. Bij melding ervan kwamen ze af met verschillende vragen om toch maar niet de schuld op zich te nemen. Dikke onzin is dat!! Klantenservice dikke 0

18 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Nare ervaring door mee bestelde planten

Onze ervaring is 2 ledig en eigenlijk te splitsen in de bomen en de andere planten.
Laten we beginnen met de bomen, deze zien er over het algemeen goed uit en de prijs is zeker concurrerend ten opzichte van andere boomkwekerijen in de buurt. Ook was het fijn dat we de bomen die wij wilden uit konden zoeken. Ook de bezorging door hun bezorgpartner voor grote bomen is prima. Hadden wij er alleen bomen gekocht dan zou het louter een positieve ervaring zijn.

Helaas hadden wij er ook een 90 tal “border” planten bij besteld, ja je moet ze per 10 bestellen dus dat vonden we eigenlijk een beetje apart maar omdat ze soorten (witte kogeldistel) hadden die we elders niet zagen hebben we dus toch een aantal border planten erbij besteld. Qua prijs voor de meeste border planten liggen ze zo’n 20% hoger dan de bekende concurrenten. Nu hadden we er ook een 10 tal Trommelstokjes (Allium sphaerocephalon) bij gekocht stond op de site dat ze in een P9 potje zaten dus dachten wij dat het ook vaste planten waren.
Wat blijkt, we krijgen ogenschijnlijk lege potten. De Trommelstokjes blijken dus bollen te zijn waarvan er 1 of 2 in het P9 potje zitten!!! Toen ik even verder ging zoeken wat de Trommelstokjes nou exact waren bleken het bollen te zijn die bollenkopen worden er voor 3,99 per 25 stuks inclusief gratis verzending aangeboden, nu betaalde we 34,50 voor 15 bolletjes!!! Ook van een aantal andere planten waren erg miezerige plantjes zeker voor een prijs van 3.45 per stuk.
Uiteraard heb ik gereclameerd, dan krijg je het verhaal dat vanwege de tijd van het jaar de planten er al minder uit zien. Maar waar het mij om gaat is dat bollen als ogenschijnlijk vaste planten worden aangeboden en die dus maar liefst 14x duurder zijn dan elders. Ook is er bij de verkoop niets vermeld dat je bij sommige planten dus in feite wortels koopt. Het gaat er dus niet perse om dat ze wat duurder zijn maar voor wat betreft de planten gebrekkige informatie geven.
Ja ik mocht ze terug brengen, wat ik eigenlijk dus ook van plan was, maar dan ben ik dus bijna 3 uur op en neer aan het rijden en daar heb gewoon geen zin in.
De ervaring met de planten anders dan de bomen geeft dus een zeer nare nasmaak en heeft ervoor gezorgd dat wij er een slecht gevoel aan hebben overgehouden. Vandaar deze review met een lage waardering.

20 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Dit bedrijf geeft geen idee wat service is

Dit bedrijf heeft geen idee wat service is
Lang verhaal kort, beschadigde plantenbakken ontvangen, 2 pakketten waar in beide beschadigde potten zaten , retour gestuurd en maar 1 pakket retourkosten vergoed gehad , omdat hij beweerde dat 1 pakket niet beschadigd was, nou beter kijken want de pot was op 3 plekken beschadigd
Deze man neemt geen telefoon op en reageert ook niet meer op mail, nooit van service gehoord, mensen koop hier niks

5 czerwca 2023

Boomkwekerij van IJmeren: een Parel in de Kroon

Boomkwekerij van IJmeren: een Service-Pareltje.

Een Magnolia BOOM gekocht. Zelden een efficiënte, vriendelijke en buitengewoon correct en communicatief bedrijf mee gemaakt. Heldere communicatie naar de klant die bij een bestelling helder te horen en te lezen krijgt wie wat precies doet en kan verwachten. Complimenten dus, menig bedrijf kan hier iets van leren.

15 października 2021
Oceniono na 1 z 5

Kwaliteitsgarantie is dode letter.

Ondanks de vermelding van hoge kwaliteit en kwaliteitsgarantie was dit de lelijkste boom (met groot gat vanonder) die we de ooit hebben gehad. Contact met de verkoper eindigde met "dat is normaal". Dit was een boom die 2x zo duur was als eentje zonder kluit. Kwaliteitsgarantie dus 0.

10 grudnia 2020
Logo Boomkwekerij

Odpowiedź od Boomkwekerij

Vreemd dat u de enige bent die deze mening heeft. Spijtig van deze review, aangezien dit de eerste maal is dat u een boom in pot koopt is een oordeel natuurlijk snel geveld en niet objectief. Tuurlijk is het normaal dat een afgezaagde boom niet hetzelfde is als een kerstboom in pot gekweekt. Er is heel wat meer afstand tussen de onderkant (aangezien er een kluit aanhangt) en het begin van de takken... . dan is het niet de bedoeling om de boom hoog te plaatsen in een smalle pot. Dan heb je inderdaad een gat. Maar helaas was deze uitleg niet duidelijk genoeg. Spijtig dat hier geen foto's kunnen geplaatst worden van de boom, maar dan was het voor iedereen meteen duidelijk dat het wel degelijk gaat om een kwalitatieve boom, maar die op een verkeerde manier werd geplaatst.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej