Ik laat me niet dwingen cookies te…
Ik laat me niet dwingen cookies te accepteren.
Wist u dat er aan de Enkweg 45 A,B,C zich verschillende bedrijven hebben gevestigd in één pand? Het voormalige supermarkt pand leent zich daar uitstekend voor. Zo vind je er PUUR Kappers die een nieuwe Look kan adviseren d.v.m gezichtsanalyse/style analyse , een PUUR Schoonheidssalon waar je terecht kunt voor verschillende gezichts- behandelingen, een PUUR Pedicure om je voeten optimaal te laten verzorgen en een PUUR Masseuse waarbij je lekker kan ontspannen of je maakt gebruik van eventuele andere massage therapieën. Alle salons werken met natuurlijke producten die op uw huid is afgestemd. Bij PUUR Eten is een restaurantje waar je gezellig kunt genieten onder het genot van verschillende soorten koffie thee met huisgemaakt lekkers.
Enkweg 45, 8162 VZ, Epe, Holandia
Ik laat me niet dwingen cookies te accepteren.
Ik krijg veel te horen hoe slècht ik ben geknipt.
Casper, ondanks je diploma's ga ik ergens anders heen!
Ik ben heel erg blij met het resultaat van het knippen van mijn krullen. Ik werd op een hele vriendelijke manier geholpen waarbij er tijd voor mij werd genomen. Alle spullen biologisch en met veel kennis gedaan. Fijne sfeer en voelde mij welkom.
Geweldige snelle en ook grondige dienstverlening en zorg. Ontzettend veel kennis over huid en haar. Bijzonder werkende en professionele voor-en nazorg bij mijn haartransplantatie. En dat op natuurlijke basis. Top!
Wij hebben een beauty behandeling met high tea gehad. De high tea stelde niet veel voor en waren allemaal van die goedkope koekjes wat echt niet lekker was. En een sandwich kip kerrie uit de winkel. Appeltaart uit de vriezer. Kortom niks vers en niet lekker.
De beauty behandeling, een gel nagel lak die bij thuiskomst er alweer af was en beschadigd omdat deze niet goed gedroogd of gehecht was. Of de nagel niet goed gereinigd van te voren.
De dames die de behandeling deden waren wel aardig.
Zeer gastvrij en gemoedelijk!
Heerlijke high tea en beauty behandelingen gehad! Top!