Vi havde bestilt en ny kummefryser til vores sommerhus og fik rigtig kompetent vejledning i Punkt 1's forretning i Gørlev. Prisen på kummefryseren var også rimelig. Den store service-oplevelse var imi... Zobacz więcej
Punkt 1 Jeg købte d. 15/4 en Bosch indbygningsovn og en tilsvarende mikroovn på Punkt 1s hjemmeside. På hjemmesiden stod der, at ovnene var lagervarer. Men jeg måtte flere gange rykke for b... Zobacz więcej
Punkt 1 i Nykøbing Sj udviste ingen forståelse eller hjælp med den nye opvaske maskine de havde installeret 4 uger forinden og som første gang den skulle bruges ikke virkede. Henviste blot til leveran... Zobacz więcej
Købte en Grundig vaskemaskine hos afdelingen i Silkeborg. Maskinen gik i stykker kun 6 måneder efter garantien på 2 år udløb. Lidt tidligt synes jeg, men Punkt 1 ville ikke yde nogen form for kulance!... Zobacz więcej
Odpowiada na 24% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Gider ikke hjælpe
Har købt en fin vaskemaskine i november måned men nu er den gået i stykker nu kan den ikke længere pumpe vandet ud. Jeg har skrevet til punk1 og lavet en anmeldelse 1 for tre uger siden, har ringet og skrevet flere gange. Jeg hører ikke noget. Dårlig stil ikke der man vil købe igen.
Virkelig en total dårlig service fra…
Virkelig en total dårlig service fra punkt 1 Slagelse. Havde en aftale med en medarbejder om at en teknikker skulle komme og se på min fulde fryser der steg i grader. En Miele som var 3 år gamle. Der kom ingen og efter en ny opringning, så meddelte en anden medarbejder at jeg selv skulle betale for teknikeren, samt reklamationsretten var overskrevet så de kunne ikke hjælpe mig. Det var ikke blevet sagt, og jeg havde helt sikker forståelsen af at vi nok skulle kunne få en løsning. Jeg har haft købt alle mine hvidevarer i punkt 1, men sætter ikke min ben der mere!!
Godt Power på den anden side kunne hjælpe mig
Rigtig dårlig service
Hvordan hel?? man punkt1 til at regerer når deres svare siger at deres såkaldte kundeservice er lukket fordi de skal spare deres stemmer 😳. Har bestilt en opvaskemaskine D. 10/5-/24. Og har kun hørt den er på vej. Men hvor er den efter det et den 22/5-24 idag. Mvh. Jens-ulrik.
Det er da for dumt
For et par dage side surfede jeg på nettet for at finde et nyt køleskab. Punkt 1 havde det perfekte. Jeg kunne endda støtte min mindre lokale radioforretning i udkantsdanmark.
I butikken fik jeg forklaret, at der var tale om en udsolgt og udgået vare der ikke kunne hjemskaffes længere.
Når Punkt 1 ikke kan finde ud af at pille en udsolgt og udgået vare ned fra deres hjemmeside, koster det alle fire stjerner.
Løgne og dårlig service
Løgne og dårlig service
Vi har altid benyttet Gerner, når der har været problemer med hårde hvidevarer. Desværre er han nu stoppet, og punkt2 har overtaget hans forretning.
Vi havde problemer med en Asko vaskemaskine og den kunne de sagtens reparere. Hold op, hvor det blev dyrt.
Da vi gjorde indsigelse på regningen, så kunne de da godt se, at ringere vaskemaskine kunne ikke fås, og ‘sådan noget skidt solgte punkt1 ikke’. Nå, men opslag på hjemmeside viser, at de i hvert fald tilbyder Asko vaskemaskiner. Om de så nægter at sælge dem??
Vi har flere ejendomme med lejligheder. Så siden vor oplevelse med punkt1 har vi købt hos skousen. De overholder tidsfrister, giver god service og har en god rådgivning om, hvilke maskiner som kan holde. Reparstionerhar de også en god holdning til, så de vaskemaskine og opvaskemaskiner vi har købt siden januar bliver ikke de sidste.
Til gengæld kommer punkt1 ikke til at have besvær med os som kunder.
Dårlig service fra punkt 1
Jeg blev ringet op fra Punkt 1 at jeg ville modtage mit nye køle/fryseskab tirsdag den 7 maj mellem kl 12 og 15
Jeg spurgte til om det kunne blive fra 13 til 15, da jeg havde en formiddags aftale
Dette kunne ikke lade sig gøre, så jeg måtte aflyse min aftale
Sad så og ventede og ventede men der kom ingen chauffør
Da kl blev over 15 regnede jeg ikke med at mit køleskab ville komme den dag
Men da kl bliver 16.16 modtager jeg en sms at mit chaufføren vil komme om en halv time
Ok venter så igen
Kl blev 17.30 før chaufføren kom og han var træt og irriteret og blev lidt sur på mig fordi jeg spurgte hvorfor de ikke havde sendt en sms at de var forsinket
Blev heller ikke informeret om hvordan køleskabet fungeret
Ringer så til Punkt 2 næste dag for at høre om jeg kunne få en brugsanvisning som man kan læse, den det fulgte med som var på flere sprog, havde så små bogstaver som jeg ikke kunne læse
Medarbejderen på Punkt 1 kunne ikke finde min ordre selv om jeg havde et ordre nr.
Medarbejderen giver mig et telefon nr til Vestfrost , da jeg prøver at ringe til nr. Eksistere nr ikke
Finder selv et nr men Vestfrost henviser mig til Eico som prøver at hjælpe mig
Når nu mit boligselskab har aftale med Punkt 1 til levering at hårdehvide vare
Bør Punkt 1 ogdå være en behjælpelig med problemet
Derfor syntes jeg at jeg har fået en dårlig service fra punkt 1
Mvh Pia Jensen
En børnehave
Købte en opvaskemaskine i Punkt1 Hørsholm
Det gik godt i starten. Vi skulle have nogle extra lange slanger i og spurgte om det var noget de kunne gøre?
Det kunne de bestemt , intet problem.
Vi aftalte et tidspunkt hvor den skulle leveres og monteres.
De kom aldrig og ringede til dem.
De ville ringe tilbage of finde ud af hvad der var sket
De ringede ikke tilbage og jeg sad i tlf i 2 timer og gav op. Ringede dagen efter og de sagde at de var i gang med at finde en løsning, hvilket jeg ikke troede på. Sagde til dem at vi har mistet penge på inegn ting, da min forlovede skulle tage en ubetalt fridag, for at få vaskemaskinen leveret og vi ikke vil have den længere.
Han sagde at vi kunne få nogle opvaske tabs som erstatning
OPVASKE TABS?? jeg kan købe for 30,- i Netto.. Er det en joke?
holdt fast i at vi ikke ville have den længere. Så blev de meget fornærmet og prøvede at få MIG til at være den som har gjort noegt galt her
Punkt1 " Nu står vi med en opvaskemaskine herpå grund af jer *
I kom ikke den dag vi aftalte
I ringede ikke tilbage
Handler ikke der igen
Købte en opvaskemaskine i punkt 1 i…
Købte en opvaskemaskine i punkt 1 i Hørsholm for ca 3 år siden. Den var meget billig men havde da forventet at den kunne tåle at vaske op. Den rustede. Det værste jeg har købt nogensinde. Det skal siges at jeg før har købt billige opvaskemaskiner og de rustede ikke. Holdte 9 år.
Jeg er rasende.
Jeg er rasende.
Det er dog det dyreste og dårligste foretagende, som jeg nogensinde har oplevet.
Dialog er ukendt. Jeg har luftet min utilfredshed i 3 måneder uden at komme nogen vegne.
Det er russisk bomastisk fastholdelse af totalt urimelig vilkår. Så flygt hurtigst muligt fra dette foretagende. Medmindre du vil snydes, så vandet driver !!!
Elendigste firma nogensinde
Elendigste firma jeg nogensinde har handlet hos.
Total mangel på kommunikation, brud på alle aftaler og forsinkelser, der ikke formidles. Trods løfter om levering, kom varen ikke. Og kundeservice ringede ikke tilbage trods løfter om dette - kort sagt: Køb et andet sted! Det virker helt bedragerisk.
Rigtig god service
Punkt 1 Kalundborg fortjent absolut de 5 stjerner. Skaffede uden problemer en vare hjem til billiger pris end på nettet. Hvilket de har gjort før helt uden problemer. Handler kun hvidevare der med den gode service de yder. 😊
Jeg er simpelthed helt rødglødende af…
Jeg er simpelthed helt rødglødende af arrigskab….
Bestilte hvidevarer gennem punkt1 i Kalundborg. Bestilte 6 marts og de skulle leveres den 13.
Så ringer den meget venlige sælger samme dag og fortæller, at da en vare ikke kunne leveres, havde systemet udsat levering af alle varer. Vi har en lang samtale og lander på, at de leverer hvidevarer (dog minus opvaskeren, som de ikke kunne levere dagen efter) Jeg afspadserer, og får nogle kolleger til at dække ind, indtil jeg kan komme😳
Opvaskeren skal så komme i dag - altså næsten en måned efter.
Jeg har aftalt, at de kommer mellem kl. 12 og 16, så jeg løber ud af døren på jobbet og drøner hjem.
Kører ind i indkørslen kl. 1158 og tænker pyha… jeg nåede det.
Så skal jeg lige se på telefonen og der ligger så en sms om, at de vil komme om 15 minutter…. Problemet er blot, at den besked er ca. 1 time gammel og de så har været her og er kørt igen😤
Forsøger at kontakte chaufføren på telefon uden held.
Kontakter så Punkt1 og en meget venlig ekspedient forsøger at få dem til at vende rundt, men de har forladt Nykøbing.
SÅ SPRINGER MINE SIKRINGER SGU
Det er simpelthen ikke i orden at man ikke overholder sådan en aftale. Jeg har ventet og været tålmodig, men hvad regner de med?
Det kan da godt være, at de har været tidligere færdig med en anden opgave, men efter 12 betyder, at så må de vente, hvis der ikke er nogen hjemme.
Og ja. Jeg kan godt se, at de har forsøgt at kontakte mig på telefon, men selv om det var lykkedes, så havde jeg alligevel ikke kunnet være her før 12 alligevel.
Jeg har nemlig noget, der hedder ET ARBEJDE…. Det er åbenbart en stor overraskelse for firmaet.
Den meget venlige dame i telefonen forsøger at finde en anden tid (HVOR JEG SÅ IGEN SKAL BRUGE AFSPADSERINGSTIMER) da de altså ikke kan levere efter kl. 15.
Jeg burde sende dem en regning med 4-5 timers løn, for de timer jeg har brugt af min afspadsering + kompensation for forhøjet blodtryk og risiko for tidlig død (det sidste er en joke, men det er det første altså ikke)
Grotesk elendig kundeservice
Grotesk elendig kundeservice. De følger ikke op på ordrer, svarer ikke på mails og leverer ikke varerne. Køb et andet sted!
Punkt1 i Kolding
Punkt1 i Kolding
Den bedste oplevelse fra start til slut.
Køb og levering/installation af ny vaskemaskine og tørretumbler. Tak til Johnny og montør, det kunne ikke gøres bedre. Johnny …. Du kan noget særligt tak for dig, det blev en tryg handel.
God og tillidsfuld oplevelse med Punk1 i Hørsholm
Rigtig god oplevelse med Punkt1 i Hørsholm. Da vi stødte ind i uforudsete knaster på vejen til en forventet plug-and-play leverance, stillede butikken beredvilligt op til positiv dialog og fulgte dagen efter op med at sende en montør ud (Michael), der på kort tid løste problemet, så vi nu har ny ovn og induktionskogeplade, der virker. Så alt i alt: Vores bedste anbefalinger!
Yderst ringe & utilfredsstillende kundeservice, når først varen er købt & betalt hos Punkt1.dk
********************
Update 28.03.24:
Ikke engang et regulært & seriøst svar på nedenstående klage, har butikken angiveligt haft format til at afgive i sagen - men vælger i stedet blot - på ynkelig vis - at vende det døve øre til, stikke hovedet i busken og blot "lade som ingenting".
Denne handlemåde underbygger dog blot yderligere butikkens fuldstændige ligegyldighed i sagen samt totale MANGLENDE forståelse for seriøs, acceptabel & reel kundeservice & support i sager som også nedenstående.
Bedste løsning må derfor klart være, blot at gå i en STOR bue uden om denne butik, når der fremadrettet skal anskaffes (relativt kostbare) hvidevarer etc. til hjemmet!
Derfor:
ALDRIG MERE Punkt 1 !
*****************************
Nedenstående case til skræk & advarsel for potentielle nye (Punkt1) hvidevarekunder.
Køber Siemens IQ-700 Ovn 11.02.24 på Punkt1.dk Online, der via moderselskabet POWER.dk, dog straks efter tilbydes 1.000,- DKK nedsat, ultimo Februar md. 2024.
Anmoder følgelig pr. tlf. (08.03.24) Punkt1 om en dekort på prisforskellen, med henvisning til både prismatch samt 30 dages retur- / bytte-mulighederne, der via store anprisninger i yderst positive vendinger tilbydes potentielle købere via begge forhandlerens (reelt dog SAMME selskabs) hjemmesider.
Jeg modtager dog blot en ganske arrogant & afvisende behandling af min klage, der på ingen måde modsvarer de mange gyldne løfter om storladen & imødekommende kundeervice & Support, der i rigelige mængder af Punkt1.dk stilles kunden i udsigt, ved dennes mulige køb af produkter hos Punkt1.dk.
I stedet for - på fair og reel vis, at godskrive mig prisdifferencen, der var stillet mig i udsigt - vælger man at møde mig via en mængde bureaukrati, rigide urimelige regler, uvilje, arrogance og pure afvisning, der forhindrede enhver mulighed for opnåelse af en gensidigt acceptabel løsning i sagen, der således blot munder ud i, at div. omkostninger & gebyrer mv. ifm. evt. returnering af produktet - ville spise hele prisbesparelsen op, + desuden give en masse ekstraarbejde / adm. besvær / ventetid mv. ifm. evt. returnering / ombytning til selvsamme - væsentligt NEDSATTE - produkt fra POWER.dk, hvilket naturligvis slet ikke ville give mening i sagen overhovedet.
Ikke engang en rimelig / FORLIGS-mæssig løsning på sagen, var det muligt at finde frem til, pga. butikkens helt ubøjelige og kundefjendske adfærd heri.
Jeg føler mig følgelig utrolig dårligt behandlet af Punkt1 i sagen, og vil helt sikkert KIGGE ANDRE STEDER HEN, næste gang, der skal indkøbes YDERLIGERE (pt. allerede planlagte) hvidevarer.
Mit køb hos Punkt1.dk har - samlet set - således været en både rigtig rigtig KOSTBAR og DÅRLIG OPLEVELSE, jeg afgjort fortryder i dag, og sent vil glemme, samt på ingen måde kan anbefale til potentielle fremtidige hvidevarekunder.
Butik i Nakskov
Butik i Nakskov
Der reklameres med prismatch på punkt1.dk, men denne services ydes desværre ikke i deres butik i Nakskov. Det undrer mig at der reklameres med en service, som deres butikker ikke kan levere.
Punkt1 Nakskov
Punkt1 Nakskov
Indehaver Jan Jeppesen yder absolut ingen hjælp ved fejl på din købte vare inden for garantiperioden, det er ifølge Jan Jeppesen kundens hovedpine selv at ringe til producenten som i dette tilfælde er LG med en periodisk fejl på en vaskemaskine som har været der 4 gange inden for garantien, hvor så LG`s egne teknikere har været ude. uden at de kunne finde fejlen. LG sender så regningen til kunden, så værsko at betal. Indehaver Jan J. nægter at betale denne regning og man får nærmest et møjfald over at man forventer at han betaler selvom dette er inden for garantien. Han nægter ligeledes at ombytte vaskemaskinen som god service. Magen til en mere usympatisk indehaver skal man lede længe efter. Man er god nok når han forsøger at prakke en noget på, så er der ingen grænser for hvad der kan lade sig gøre. men Jan J. er en meget utroværdig sælger som samtidig lider under en dårlig økønomi i virksomheden. det kommer så til udtryk over for servicen som der så ikke er noget af.. så hvis jeg skulle købe hvidevare nu, ville jeg handle det på nettet og holde mig langt væk fra dette elendige og dårlige selskab
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.