ledelsen bakker op om snyd i baren
KORT VERSION
Jeg var til flot julemusik d. 2712-24
Vi havde en fin aften til det var min tur til at hente en omgang de forgående drinks var fyldt til randen med is, så da jeg går ned i baren under koncerten, siger jeg til den mandlig bartender om vi kan få lidt mindre is i drinksene, han svarede at sådan skulle de serveres ellers så fik man kun en halv drink i glasset, men da jeg kigger på hvad han laver så deler han kun 3 færdig blandede drinksdåser i de 4 glas... Dette kommentere jeg og siger at med mindre pumpehuset har instrueret ham/dem i at snyde kunderne, så har jeg købt alle 4 genstande og han skal naturligvis gi mig alle de 4 som jeg har betalt 320 for ,-.Han ignorere mig så endnu engang brokker jeg mig over at blive snydt, hvorpå den mandlige tjener... siger skal jeg kalde på vagten? Jeg er nu er rigtig irriteret og nu også blive truet som kunde med at blive smidt ud, Igen fordi DE snyder mig..!. Så svarer det gør du bare! og det gør han så og ved foden af trappen bliver jeg stoppet af vagten som tilsyneladende er den eneste der kan tænke logisk på pumpehuset og siger de har ikke styr på det i baren tak fordi du er den store og ønsker mig en god aften...Dette er kort version men den lange blev sendt til ledelsen/direktøren og svaret kommer her..
Tak for din mail. Jeg er ærgerlig over at du har haft en kedelig oplevelse i Pumpehuset.
Når det er sagt, så mener jeg ikke at baggrunden for din frustration i baren ligger hos vores personale. Nu ved jeg ikke hvad din bestilling præcis lød på, men på vores skiltede menu står der ikke noget andet end prisen på spiritus + mixer, dvs. spiritus mixet med soda/vand/energidrik. Derfor har du ikke betalt for et antal mixers, når du køber drinks. Hvad angår is, så yder vores bartender den helt rette service ved at fylde glasset helt op med is, inden drinken serveres. Det tjener det formål at nedkøle mixer+spiritus, men sørger også for en blidere smagsoplevelse undervejs. Det ville på ingen måde give mening fra vores side at spekulere i at bruge mere is i hver drink for at minimere mixerenheder. Primært fordi at konsekvensen bliver en markant ringere smagsoplevelse, der på ingen måde står mål med den marginale besparelse på mixers. Du er altså ikke blevet snydt, men har nok nærmere misforstået Pumpehusets barmenu, hvilket jo egentlig er en ærlig sag. Derfor kan jeg godt være ærgerlig over at vores personale ikke får forklaret dig, hvordan det hænger sammen.
Når det kommer til din konfrontation med vores personale efterfølgende, så er det ret svært at afgøre hvem der eskalerer hvad i situationen. Både fordi det lyder til at have været en våd aften for gæsterne, men mest af alt fordi det lyder som om det primært er et clash mellem din uindfriede forventning til en barservering og en travl bartender. Det virker som om at vores vagtpersonale forsøger at hjælpe dig ud af din frustration og videre, for at du kan få en god aften, men at du ikke rigtigt kommer videre.
Næste gang du er i Pumpehuset(og formentlig også de fleste andre spillesteder/barer) og ønsker en drink uden is, vil jeg anbefale dig at udspecificere din bestilling i baren, så der ikke opstår misforståelser.
God fredag til dig.
SVAR tilbage (som ingen iøvrigt efterfølgende ønskede at svare på.)
Hold da op et svar, først og fremmest har jeg været barchef for mange år siden, så kan godt finde ud af at bestille drinks, men tak, jeg kan også godt se hvad der foregår bag en bar, vil lige til det, tilføje jeg er 51 år gammel, så er også i stand til at håndtere en situation på to færdig blandede cocktails, ( som jeg ved nu indeholder mindre end 2 cl alkohol) som uden.
Jeg købte jeres færdige cocktails som kommer i meget små færdige dåser, rabarber cocktails, så man må gå udfra at 1 dåse er til 1 drink og sådan en betaler man 80,- for
Jeg er helt rystet over at få af vide at det var en våd aften ( den kan jo kun være møntet på mig??? ) Vi henter drinks under koncerten dvs. mellem kl 21.00 og 22.30 og ikke kl 03.30 om natten… ! Anyway jeg har forstået nu hvordan det fungere hos jer og kommer naturligvis Ikke igen! Da jeg forstår nu, at det er godkendt forretningsform fra dig som øverste ledelse og den der beslutter hvad i står og vil står for!
God weekend til dig også.
afslutningsvis hvis dette ikke er klart, må man jo gå udfra når drinksene er færdigblandede så er der 2cl i hver dåse + sodavand så når men deler 3 i 4 drinks så snyder men kunderne da de ikke længe får den genstand som de betaler for..! Den er bare ikke længere! snyd og bedrag!
27 grudnia 2024
Opinia niezależna