Zobacz, co mówią recenzenci
purchased washer public mall of cyprus , washer does not clean clothes, went to see manager,absolute waste of space, most ignorant person ever met , said would send technician , that was 26th july,... Zobacz więcej
I usually buy books from them and they are doing ok on that part. But in everything else they are totally unreliable. Recently they cancelled a paid purchase during Black Friday even though they are p... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Το Public είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας, πολιτισμού και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, που προσφέρει περισσότερα από 500,000 προϊόντα και πρωτοποριακές υπηρεσίες όπως Trade & Save, Used Gaming, Tech Gurus, Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, Προσφορές Τελευταία κομμάτια κλπ
Dane kontaktowe
Karagiorgi Servias 1, 105 63, Athina, Stany Zjednoczone
- www.public.gr
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Παρέλαβα χρησιμοποιημένο προϊόν από…
Παρέλαβα χρησιμοποιημένο προϊόν από επιστροφή πελάτη τους, απαράδεκτο…
: Απαράδεκτος εμπαιγμός - Αγορά κλιματιστικού από τις 2 Ιουλίου και ακόμα περιμένουμε εγκατάσταση!
Αν ψάχνετε μια εταιρεία για να πληρώσετε τα ωραία σας χρήματα και στη συνέχεια να σας αγνοήσουν πλήρως, αφήνοντάς σας να "λιώνετε" στον καύσωνα, το Public είναι η ιδανική επιλογή.
Το χρονικό μιας απαράδεκτης εξυπηρέτησης:
2 Ιουλίου: Αγορά και άμεση εξόφληση κλιματιστικού.
Τέλη Ιουλίου: Παράδοση της συσκευής μετά από τεράστια καθυστέρηση, έχοντας χάσει ήδη το μισό καλοκαίρι.
Όλος ο Αύγουστος: Απόλυτη σιωπή.
Έχω επικοινωνήσει 3 με 4 φορές τηλεφωνικά ζητώντας το αυτονόητο: έναν τεχνικό για την τοποθέτηση. Η αντιμετώπιση; Ένα απέραντο "γράψιμο". Καμία κλήση, κανένα γραπτό μήνυμα, κανένα SMS, καμία ειδοποίηση στο Viber. Τίποτα.
Το κορυφαίο; Όταν κατάφερα να επικοινωνήσω, η απάντησή τους ήταν πως "δεν πάτησα το κουμπί" για τη δωρεάν εγκατάσταση (που διαφημίζουν παντού) και με προέτρεψαν να βρω και να πληρώσω δικό μου τεχνικό! Παραπλανητικές τακτικές, μηδενική υποστήριξη και παντελής έλλειψη σεβασμού
Παίρνουν τα λεφτά σου αμέσως, αλλά μετά σε μεταχειρίζονται σαν σκουπίδι. Μην κάνετε το λάθος να αγοράσετε συσκευή από εκεί αν περιμένετε υποστήριξη ή σεβασμό ως πελάτες.
Βαθμολογία: 0/5 (αν υπήρχε)
Σε αγορά κλιματιστικου (εν μεσω…
Σε αγορά κλιματιστικου (εν μεσω καυσωνα)μας διαβεβαιώσαν ότι η εγκατάσταση θα πραγματοποιηθεί εντός 2-3 ημερών...την επόμενη μέρα μας ειδοποίησαν ότι θα χρειαστει πάνω από μια εβδομάδα.. μας κοροιδευσαν κανονικά....η αγορα έγινε από το κατάστημα του Κορυδαλλού τον Αύγουστο του 26.
WORST CUSTOMER SERVICE IN CYPRUS.
purchased washer public mall of cyprus ,
washer does not clean clothes, went to see manager,absolute waste of space, most ignorant person ever met , said would send technician , that was 26th july,have contacted over 8 times , no one ever gets back , the place is a joke, would not buy another thing, disgusting people, attitude, customer service 0.
DO NOT BUY FROM THIS STORE EVER. YOU WILL REGRET IT.
Πολύ κακή εμπειρία με την online…
Πολύ κακή εμπειρία με την online εξυπηρέτηση της Public.
Πραγματοποίησα online αγορά e-Gift Card αξίας 60€, η οποία χρεώθηκε κανονικά, όμως δεν έλαβα ποτέ τη δωροκάρτα, ούτε τον κωδικό/PIN ούτε email επιβεβαίωσης της αγοράς.
Εδώ και 10 ημέρες επικοινωνώ επανειλημμένα με την εξυπηρέτηση πελατών. Έχω εξηγήσει πολλές φορές το πρόβλημα και, παρά τις συνεχείς επικοινωνίες, μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί λύση.
Θέλω να επισημάνω ότι είμαι άτομο με αναπηρία (ΑμεΑ) και αντιμετωπίζω κινητικές δυσκολίες, με αποτέλεσμα να μην έχω εύκολη πρόσβαση σε φυσικό κατάστημα. Για εμένα, επομένως, η δυνατότητα να εξυπηρετηθώ σωστά μέσω της online υπηρεσίας είναι ιδιαίτερα σημαντική.
Έχω πληρώσει 60€ για κάτι που δεν παρέλαβα και το μόνο που ζητώ είναι είτε να μου παραδοθεί αυτό που αγόρασα είτε να μου επιστραφούν τα χρήματά μου.
Η αντιμετώπιση που έχω λάβει όλο αυτό το διάστημα είναι ιδιαίτερα απογοητευτική. Δεν περίμενα τέτοια εξυπηρέτηση από μια τόσο μεγάλη εταιρεία
Ο ορισμός της ξεφτίλας
Ο ορισμός της ξεφτίλας, 14 ημέρες μέσα στο κατά καλοκαίρο καινούργιο air condition έπαθε βλάβη και με έχουν στο περίμενε για ψυκτικό και ενώ τους είπα να φέρω δικό μου με απόδειξη κλπ μου είπαν όχι γιατί θα χάσω την εγγύηση. Μιλάμε για χάλι μαύρο οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι φανταστείτε να ήμουν με παιδί και οικογένεια. Τραγικοί απλά
Extremely disappointing
Extremely disappointing – avoid if you need reliable delivery
Our experience with Public.gr has been unacceptable from start to finish.
We first cancelled an order because we had selected the wrong payment method. We were promised a refund within one day, but it took 5 days and we only received our money after repeatedly contacting customer service and threatening further action.
Despite this, we gave Public.gr another chance and placed a new order. We were promised delivery on August 11th. It is now August 23rd and we are still waiting.
Nobody contacted us about the delay. We had to go to the store ourselves, where we were told that the transport company is apparently on holiday until August 25th. There was no information about this on the website when we placed the order.
We have been without a refrigerator and washing machine for days, despite urgently needing both. The lack of communication, coordination and professionalism has been shocking. We have had to chase Public.gr for every piece of information, and not even once have we received an apology.
To make matters worse, after all this inconvenience, Public.gr offered us a ridiculous €30 voucher as compensation. After weeks of delays, having to repeatedly chase them, and being left without essential household appliances, offering a €30 voucher feels completely inadequate and almost insulting.
We expect a proper solution and appropriate compensation, not a token voucher.
Terrible customer service, terrible communication and absolutely no sense of responsibility. One star is already too generous.
Do not buy anything from this shop. It’s a scam. They keep your money and never deliver the products. I have now taken this legally.
Αυτό το κατάστημα αν μπορώ ν τ ονομάσω κατάστημα πρέπει ν κλείσει! Πραγματικά από τ ψέμματα και τ κλέψιμο που μας έχουν κάνει κ τ αναστάτωση έχουμε χάσει τ υγεία μας και τ χρόνο μας. Έχω κάνει παραγγελία 7/8 και δήθεν α ή παράδοση ήταν 21/8 κ κάθε μέρα ο κάθε ένας από τους υπαλλήλους επι 3 εβδ τώρα μας ταΐζει στ ψέμματα ότι θα τ προωθήσουν τ παραγγελία ενώ έχω περάσει η ημερομηνία παράδοσης! Έχω βάλει δικηγόρο να αναλάβει τ υπόθεση αυτή και σας προτείνω να μην μπλέξετε όπως εμείς με τ καταστήματα Public. Να φοβάστε τον θεό ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΗΝ!!!!
Online αγορά Ακυρώθηκε
Παρήγγειλα προϊόν σε έκπτωση κοντά στο 50% με αποστολή στο σπίτι. Ακύρωσαν την παραγγελία 2 μέρες μετά (ακύρωσαν και σε άλλους πελάτες-το έμαθα κατόπιν εορτής), με τη δικαιολογία του 'τεχνικού προβλήματος' στη σελίδα τους. Σε όσους παρέλαβαν την ίδια μέρα από κατάστημα, το προϊόν τους το διέθεσαν κανονικά στην τιμή της έκπτωσης. Καμία εμπιστοσύνη στα προϊόντα με έκπτωση. Προσωπικά όχι άλλες αγορές από public.
Προσπάθησα ν αλλάξω ακουστικά απο δώρο…
Προσπάθησα ν αλλάξω ακουστικά απο δώρο γιατι ο γιος μου εχει ήδη.Επειδη το ανοίξαμε και με την πιθανότητα ότι τα δοκίμασε και για λόγους υγιεινής απαγορεύεται η αλλαγή.
Amazingly bad store
Amazingly bad store. They canceled my order after 3 days, due to the product having 50% off and claiming that it was a system error. All that 3 days after my order. They are ridiculous and they've done this a lot in the past. Avoid them.
many thanks to the guy who helped me…
many thanks to the guy who helped me and because I dont remember his name I am writing this info: Στοιχεία Παραστατικού
Ημερομηνία Έκδοσης: 21/07/2026 8:59 μ.μ.
Αρ. Συν/γής: 9d803c28-ec99-4047-86e9-5fec1c6b3746
Ένα αστέρι γιατί δεν έχει λιγότερο!
Ένα αστέρι γιατί δεν έχει λιγότερο!
Είχα κάνει μια παραγγελία με λάθος τκ. Μόλις το αντιλήφθηκα ενημέρωσα ( ένα μέρος μόνο της παραγγελίας μου είχε παραδοθεί σε μεταφορική) και με διαβεβαιωσαν ότι θα ενημέρωσαν και θα έρθουν στην σωστή διεύθυνση ( επικοινωνία 15.07.2026), στις 21.07.2026 επικοινώνησα εκ νέου μαζί τους για να μου πουν που βρίσκεται η παραγγελία μου. Δεν είχαν ενημερώσει το νέο τκ για το δεύτερο μέρος της παραγγελίας και για το πρώτο είχαν περάσει αυθόρμητα στην ακύρωση και επιστροφή χρημάτων.
Προς το παρον δεν έχουν πιστωθει, ελπίζω τουλάχιστον ν γίνει.
Υπόσχονται και διαφημίζουν παράδοση την…
Υπόσχονται και διαφημίζουν παράδοση την επόμενη μέρα είναι ψέματα εκτός του ότι έγινε κατάθεση απ’ την εταιρεία μου για να παραλάβω ένα στεγνωτήριο την επόμενη μέρα άμεση παραλαβή αντιθέτως δεν ενημερώθηκα από κανέναν και εγώ ενδιαφέρθηκα λόγω της καθυστέρησης της παραλαβής μου και με ενημέρωσαν ότι τελικά δεν θα παραλάβω και θα με ενημερώσουν για την εξέλιξη παραγγελίας μου αργότερα αλλά σίγουρα όχι ότι θα παραλάβω την ημέρα την οποία μου ανέφεραν και βέβαια τα χρήματά μου θα επιστραφούν στο λογαριασμό μου τουλάχιστον τρεις μέρες από την ακύρωση την οποία έκανα απαράδεκτη απλά λένε ψέματα για να προσεγγίσουν κόσμο δυστυχώς
They are dangerous
They are dangerous. "I placed and paid for an order for a gaming PC. The payment was received, but a few hours later, the order was unilaterally cancelled under the simple pretext of a 'technical issue'."
Φοβερή εξυπηρέτηση τουλάχιστον…
Φοβερή εξυπηρέτηση τουλάχιστον τηλεφωνικά και γρήγορη παράδοση
πήρα ένα air condition tesla.λένε…
πήρα ένα air condition tesla.λένε ψέματα για τον χρόνο παράδοσης . η συσκευή ήρθε ένα μήνα μετά την αναμενόμενη . λένε ψέματα για την ημερομηνία εγκατάστασης -. γράφουν στο site 3 μέρες μετά την παράδοση . ήρθαν μετά από 15 . σε ειδοποιούν ξαφνικά το προηγούμενο βράδυ ότι θα έρθουν την άλλη μέρα το πρωΐ . Οταν τους πήρα τηλέφωνο για να καταλάβω τι έχει συμβεί μου απάντησαν ότι δεν ξέρουν και θα επικοινωνήσουν για
να με ενημερώσουν . εννοείται ότι απλά δεν παίρνουν ποτέ πίσω . είναι ψεύτες και απατεώνες . ποτέ ξανά.
Αγόρασα ένα air condition από τα Public…
Αγόρασα ένα air condition από τα Public με την υπόσχεση δωρεάν εγκατάστασης. Η παράδοση έγινε μέσα στον χρόνο που είχε ανακοινωθεί. Ωστόσο, από εκεί και μετά δεν τηρήθηκε καμία από τις δεσμεύσεις σχετικά με την εγκατάσταση. Παρότι είχαν αναφέρει ότι θα υπάρξει επικοινωνία από συνεργείο μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες και η εγκατάσταση θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες τέσσερις, πέρασαν έξι εργάσιμες ημέρες χωρίς να επικοινωνήσει κανείς μαζί μου.
Επικοινώνησα επανειλημμένα με την εξυπηρέτηση πελατών και κάθε φορά η απάντηση ήταν «θα το κοιτάξουμε», χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Τελικά, μετά από έξι εργάσιμες ημέρες, ενημερώθηκα ότι ίσως μπορέσει να γίνει η εγκατάσταση την επόμενη εβδομάδα. Η εμπειρία αυτή δείχνει έλλειψη οργάνωσης και αθέτηση των χρονοδιαγραμμάτων που ανακοινώνονται στον πελάτη. Για τον λόγο αυτό ζήτησα την επιστροφή του προϊόντος. Δυστυχώς, δεν θα τους προτιμήσω ξανά.
Η χειρότερη εταιρία στα χρονικά!
Η χειρότερη εταιρία στα χρονικά!! Συνεργάζεσαι με τη PUBLIC και σου φέρνει τα δέματα σπίτι. Πραγματικά αν πάτε να κάνετε παραγγελία από τη Public και δείτε ότι παραδίδουν με την εταιρία αυτήν σας προτείνω να ΜΗΝ κάνετε τη παραγγελία .
Αρχικά, είναι εταιρία φάντασμα, έψαξα στον Google να βρω στοιχεία επικοινωνίας και δεν είχε τίποτα απολύτως παρά μόνο ένα τηλέφωνο που έχουν βάλει μάλλον υποχρεωτικά 210 7000 7717 που πραγματικά αν καλέσεις είναι αστείο γιατί έχουν βάλει ένα γελοίο ΑΙ το οποίο δεν σου δίνει καν επιλογές και αφού τελειώσει η ηχογράφηση του απλά σου κλείνει το τηλέφωνο. Επικοινώνησα με τη Public αρκετές φορές για να μου δώσουνε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και δεν μου δίνανε με την αιτιολογία ότι μόνο αυτοί μπορούν να επικοινωνούν εσωτερικά μαζί τους.
Ακούστε και το καλύτερο, αυτή η εταιρία ενώ εξυπηρετεί ένα μεγάλο πελάτη όπως είναι η Public, με τόσους πελάτες π έχει η public, συνεργάζονται με τη Svumm που το ωράριο λειτουργίας τους είναι 11 00 με 15 00 Δεύτερα έως Παρασκευή. Τι να προλάβεις ακριβώς να παραδόσεις σε μια μεγάλη πόλη μόνο μέσα σε 4 μέρες. Επισης, ο άλλος είναι υποχρεωμένος να περιμένει αυτό το ωράριο και να αφήνει πίσω άλλες υποχρεώσεις;
Εν τελεί, αφού πήρα και παραπονέθηκα πολλές φορές στη Publc βγάλανε ενημέρωση ότι ήρθαν και δεν με βρήκανε και με κάλεσαν κιόλας κάτι που φυσικά δεν ισχύει .
Οπότε αν δείτε Svumm απλά ΟΧΙ.
Φυσικά έκανα επιστροφή προϊόντος αφού δεν το παρέλαβα ποτέ και αφού ταλαιπώρησα τον εαυτό μου τόσο και εννοείτε ΔΕΝ θα παραγγείλω ξανά ποτέ από την αναξιόπιστη PUBLIC.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.