Prolys.dk ApS Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 2 z 5

Jeg har købt en del pærer hos Prolys. Servicen er god når man køber og kommunikationen er ok, når der er forsinkelser. Pærerne der imod, har ikke i nærheden af den levetid, der bliver oplyst. Det bety... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Købte to Sunflux LED pærer i november 2011. Den ene holdt op med at virke efter 14 måneder - den blev så udskiftet af Prolys. Den anden holdt op med at virke da den var lidt mere end to år gammel.... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Mangler information, når ordren ikke bliver behandlet af en eller anden grund. Jeg har ventet over en uge nu uden at der lige kommer en mail om varen er i restordre eller hvad der nu er i vejen...Har... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Bestilte fredag eftermiddag 6 stk : G4 SunFlux stift pære - varm hvid(2700K) - 90Lm + 1 HEP LED-driver (12 watt) hos Prolys. Allerede mandag morgen lå pakken klar til afhentning. Opd... Zobacz więcej

1. Sklep z oświetleniem

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Salg af kvalitets LED pærer, og LED systemer. Retrofit LED pærer til alle udbredte standard fatninger. Stort udvalg i Dæmpbare LED pærer til 12V og 230VAC. www.sunflux.dk - https://www.sunflux.dk/da/

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

223 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Super masser af stjerner *******************************

har købt blå LED lys til mit saltvandsakvarie - Giver en rigtig flot farve i akvariet om natten. Hos prolys for man en god behandling og en god rådgivning mht hvilke vare man skal bestille for at få det man ønsker sig. Vare bliver hurtig afsendt - kan kun sige super god butik og vil handle der igen, jane rasmussen birkerød

13 stycznia 2012

Perfekt akvarielys

2x73cm led-akvarielister 7000K 0g 2x73cm led-akvarielister 12000K til belysning af 540L akvarie, godt, skal bare supplere med en varm til planter1x100cm led-akvarieliste gro-plant 3000K, leveret hurtigt og godt emballeret. Alle (inkl. fiskene) er tilfredse

12 stycznia 2012
Oceniono na 5 z 5

Det bedste sortiment og specifikationer jeg har set

LED pærer er en kompliceret affære. Hos prolys har jeg fundet et væld af oplysninger i form af detaljeret specifikationer, som har hjulpet mig med at forstå produkterne meget bedre.
Der er nogle få steder hvor man kan se små forskelle mellem hvad der står i specifikationerne og hvad der fremhæves på produktens hovedside, men set i lyset af det store sortiment, de har, synes jeg de gør det godt.
Deres sortiment er det bedste (mest varieret og med den bedste kvalitet) jeg har fundet til almindelig husholdningsbrug.

12 stycznia 2012

Et andet produkt

Flot og oplysende hjemmeside, ordreforløb uden problemer, hurtig levering men da LED driveren ankom var den vokset fra 10 mm - som oplyst på hjemmesiden - til 19 mm og det er ikke så heldigt når der kun er 12 mm hul.

23 grudnia 2011
Oceniono na 4 z 5

Gode vare, ønsker dog bedre kundeservice

Der har været problem med GX53BASEC, den kunne ikke rigtig få kontakt med lyskilden, fjederkontakt rettet. Der har også været problemer med samme produkt ved anden leverange, der var det den ene leder der ikke havde kontakt.

20 grudnia 2011

Godt udvalg

God hjemmeside, hurtig levering og godt udvalg af LED-pærer. Kan varmt anbefale Luxinia 3W E14 kronepæren og Luxinia Cree Pære A60 7W.
Ud af 3 forskellige typer E27 LED fra prolys var jeg kun skuffet over en. Luxinia pærerne giver et rigtig godt lys.

15 grudnia 2011

Professionelt

Rigtig god hjemmeside og et fremragende LED udvalg. Varerne kom meget hurtigt. Jeg kan varmt anbefale at handle hos Prolys.

11 grudnia 2011

God udvalg

Jeg var glad for at handle hos Prolys.dk, da de har et stort udvalg af sparepærer/ledpærer, som ellers ikke kan fåes i alm handel.
De bestilte varer varer ankom 2 dage efter bestillingen og kun 1 af de 3 forskellige pærer var ikke egnet til det formål den var tiltænkt, da lysstyrken var for svag og svarede ikke til den 60w pære den skulle erstatte. De to andre slags fungerer perfekt.

7 grudnia 2011

Useriøs håndtering af returret

Købte nogle dioder hos prolys. I beskrivelsen stod, at de havde en "Varm Hvid - orange/gul tone". De dioder jeg modtog, havde en hvid/blålig tone, som på ingen måde var varm.

Så jeg valgte, at bruge min returret. Et par dage senere, fik jeg da også pengene for varerne retur. Men kun varerne - ikke fragten - selvom der ellers i prolys' betingelser står: "Ved fortrydelse af et køb gælder, at forbrugeren har ret til at få refunderet både købsprisen og leveringsomkostningerne. Det eneste forbrugeren selv skal betale, er udgifterne til at sende varen retur."

Har skrevet til firmaet, men har ikke fået noget svar på, hvorfor de ikke har tilbageført hele beløbet.

Her ud over synes jeg ikke det er seriøst, at skrive på sin hjemmeside, at fragten koster 16 kr for et maxibrev under 50g, men så samtidig tage 40 kr for at sende det. På ordrebekræftelsen står, at varerne vejer 44g, så det burde de have styr på.

Har handlet nogle gange hos prolys, og synes generelt de har en tendens til at oversælge varerne i deres beskrivelser. Typisk står der, at dioderne de har samme farve som alm. pærer/spots, men min subjektive vurdering har indtil videre været, at dette ikke er sandt. Men det skal nu ikke ligge prolys til last (og har heller ikke haft indflydelse på min karakter), da det er et generelt problem for hele led-branchen.

6 grudnia 2011
Oceniono na 4 z 5

Glimrende forløb, men kundeservice tvivlsom

Glimrende ordreforløb, men noget misvisende information på siden. Siden angiver en udstrålingsvinkel på 360 grader men æsken som produktet leveres i angiver 120 grader.

Kontaktede firmaet inden bestilling om hvordan de 360 grader blev målet og fik et komplet ubrugeligt svar. Skrev tilbage til dem efterfølgende men har ikke fået noget svar og tvivler på at jeg nogen sinde gør det.

Stort udvalg og rimelige priser, så chancen er god for at finde det man leder efter til en god pris.

29 listopada 2011
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej