Prolys.dk ApS Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 2 z 5

Jeg har købt en del pærer hos Prolys. Servicen er god når man køber og kommunikationen er ok, når der er forsinkelser. Pærerne der imod, har ikke i nærheden af den levetid, der bliver oplyst. Det bety... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Købte to Sunflux LED pærer i november 2011. Den ene holdt op med at virke efter 14 måneder - den blev så udskiftet af Prolys. Den anden holdt op med at virke da den var lidt mere end to år gammel.... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Mangler information, når ordren ikke bliver behandlet af en eller anden grund. Jeg har ventet over en uge nu uden at der lige kommer en mail om varen er i restordre eller hvad der nu er i vejen...Har... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Bestilte fredag eftermiddag 6 stk : G4 SunFlux stift pære - varm hvid(2700K) - 90Lm + 1 HEP LED-driver (12 watt) hos Prolys. Allerede mandag morgen lå pakken klar til afhentning. Opd... Zobacz więcej

1. Sklep z oświetleniem

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Salg af kvalitets LED pærer, og LED systemer. Retrofit LED pærer til alle udbredte standard fatninger. Stort udvalg i Dæmpbare LED pærer til 12V og 230VAC. www.sunflux.dk - https://www.sunflux.dk/da/

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

223 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Super service og hjemmeside med alle informationer

Har bl.a. bestilt 6x230V LED spots, transformer, LED-pærer m.m. Oplevede engageret og vidende respons da jeg havde spørgsmål til pæretyper og montering. Da jeg bad dem tilbageholde en forsendelse så jeg kunne bestille noget mere og få det med på samme porto var det intet problem.

Vil til hver en tid anbefale Prolys.dk til andre.

22 lutego 2011
Oceniono na 5 z 5

Prolys/Sunflux har efter min mening Danmarks bedste LED produkter og en super kundeservice

Jeg har handlet hos Prolys/Sunflux i i hvert fald 6 år (nok mere, men kan ikke lige huske hvornår jeg først handlede hos dem). Jeg har altid fået super service, jeg havde sågar en gang min loftslampe med ud til dem, så vi kunne afprøve forskellige alternativer i den inden jeg købte. Prolys/Sunflux er ikke markedets billigste - men jeg tror de er de bedste - for LED er ikke bare LED: Både effektivitet, lysfarve og farvegengivelse halter ofte efter hvis man vælger de billige alternativer, og jeg ærgrer mig uendeligt over dårligt lys. Prolys/Sunflux har for nylig lanceret de nye klare LED-pærer med aflange LED-rør i stedet for de gammeldags runde dioder i og lysfarve ned til 2100k - ligner en dæmpet almindelig pære - og de er søreme også dæmpbare (jeg er helt vild med dem). Med de pærer er alle argumenter for ikke at vælge LED lys forsvundet - fuldstændig. JEg hæfter mig også ved effektiviteten af Sunflux pærerne, f.eks. 600 lumen fra 5w sunflux mod 400 lumen fra 6,3w Ikea. Merprisen tjenes let ind over pærens levetid, og samtidig er lyset pænere. For mig er der intet valg. Mht levetid, så har jeg lige nu ca. 18 pærer fra Prolys/Sunflux der er op til ca. 6 år gamle og har ikke haft en eneste defekt endnu, heller ikke på den første pære jeg købte som brænder i snit 5 timer om dagen og jeg har haft i minimum 6 år. Jeg vil helt sikkert komme tilbage - igen og igen.

19 lutego 2011

No Problemo

Jeg har senest købt LED-skinner hos ProLys, og såvel hjemmeside, levering, produkt og service fungerer som det skal.

Må lige tilføje at deres FAQ på hjemmesiden om LED-lys er førsteklasses at få forstand af!

13 lutego 2011
Oceniono na 5 z 5

God kvalitet og velsammensat produksortiment

Jeg har denne gang købt nogle G4TC-1WW et LED modul som anvendes i eksempelvis indbygnings spots. De giver et godt lys og har erstattet 10W halogen uden resten af familien har bemærket noget.
Jeg har ved flere lejlighedder anbefalet Prolys som en seriøs butik med gode og holdbare produkter.
Sammensætningen af data på produkterne gør at man ved hvad man får, specielt er Ra værdien meget vigtig og Prolys var en af de første på banen med at angive den på sine produkter.

10 lutego 2011

Upåklagelig handle

Jeg fik, hvad jeg ønskede til en rimelig pris og til tiden.
Hvad der trækker op, er at man på Prolys forside kan tage udgangspunkt i den type gløderørspære man plejer at bruge, og så blive ledt direkte hen til den, der er den bedste LED erstatning

6 lutego 2011
Oceniono na 4 z 5

Om Prolys som leverandør.

Har flere gange købt løse lysdioder. Hurtig ekspedition og levering. Kun een gang var der en fejllevering, der blev opklaret via mail. Hjemmesiden har nogle links til sider, hvor der ingen varer findes pt. De måtte gerne i det mindste være dimmet ud. Ellers pænt sortiment, der ofte opdateres.Vh. HN Service.

26 stycznia 2011
Oceniono na 3 z 5

monteringsbeslag var ikke med ved levering

4 stk 5P LED skinner 7 Watt 50 cm.
Monteringsbeslagene var ikke med ved leveringen og jeg måtte rykke 3 gange før de blev tilsendt. Der gik næsten 14 dage før jeg fik dem, men pludselig en dag var de der og der var et ekstra beslag med i pakken.

24 stycznia 2011
Logo Prolys.dk ApS

Odpowiedź od Prolys.dk ApS

Vi beklager den sene levering af de manglende beslag, forsinkelsen skyldes desværre Post Danmark, som mistede den første levering af de manglende beslag.
Vi måtte derefter sende de manglende beslag en gang til, hvilket desværre førte til den nævnte forsinkelse, hvilket vi selvfølge beklager meget...

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og god levering. Alt som beskrevet i en god og let overskuelig forklaring på hjemmesiden. Har anbefalet til andre og vil selv helt bestemt gøre andre køb hos Prolys.dk igen.

Jørgen Pedersen

23 stycznia 2011
Oceniono na 5 z 5

God hjemmeside med god vejledning

Hjemmesiden er godt beskrevet med masser af detaljer om de enkelte lyskilder, hvilket giver en god troværdighed. Ikke sidste gang der bliver handlet der, da produktet levede op til forventningen.

21 stycznia 2011

Bedste LED leverandør på markedet

Jeg har gennem 3 år købt mange forskellige typer af LED systemer hos ProLys. De har haft en høj kvalitet, og i de få tilfælde hvor der har været problemer (LED teknologien er stadig forholdsvis ny), er defekte LED's blevet byttet uden problemer.
En leverandør ud over det sædvanlige.

/Albert Jensen

5 stycznia 2011
Oceniono na 4 z 5

Gode produkter - men svær hjemmeside

Gode produkter og god leverig ! ! - men svær hjemmeside.

Det er meget svært at finde ud af hvad der skal bruges - specielt i forbindelse med LED lysskinner ! hvordan og hvorledes med transformer ? der står noget med 24V - og hjemme hos os har vi altså 230V (cirka) strømforsyning, så der skal meget mere vejleding til.

15 grudnia 2010

Ud over forventning

Usædvanlig god service både med rådgivning, returret og hurtig fragt. Jeg oplevede ikke at være tilfreds med mine ene GD4 stiftpære og sendte den tilbage hvor jeg efter meget kort tid fik en ny. Wauw! Også ros til webside med god opsætning og indhold/information - nem at gå til. Særlig tilfreds med produkter både stiftpære GD4 samt GU10 spotpære. Med sådan en kvalitet, skal jeg helt sikkert handle der igen.

9 listopada 2010

Professionel service

Jeg havde probelmer med at finde nogle pærer som fungerede sammen mit IHC Wireless lampeudtag, idet de pærer der fulgte med de lamper jeg havde sat op stod og blinkede som følge af at lampeudtaget udsender en lille spænding. Jeg var derfor i kontakt med Mike fra Prolys som anbefalede nogle pærer som han havde testet med LK IHC. Jeg har nu modtaget pærerne og ud over at de giver et rigtig godt lys så har jeg ikke længere problem med at pærerne står og blinker.

5 listopada 2010
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej