Profilmetal A/S - Ståltag og facade Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

overholder alle aftaler. leveret til tiden, kvalitet helt i top. Altid flike til at hjælpe ved evt. problemer. Har nu købt plader 4 gange, og altid været super service.

Oceniono na 5 z 5

Nem og enkelt, bestil,betal, og afhent på en af deres adresser eller få leveret. Vi afhentede nemt,kom med trailer, pladerne kom med gaffeltruck og fik hjælp til at læsse direkte over på trailer. D... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Michael i Kolding, gjorde alt for at løse mit problem, trods han var ny i faget. Tingende blev undersøgt, tilbud blev lavet hurtigt og effektivt. Meldte tilbage indenfor få timer 👍 det endte med en o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super god kundeservice! Jeg har bestilt et ståltag, hvor jeg var kommet til at bestille en profil, der ikke passede til taget. Profilmetal ringede til mig, gjorde mig opmærksom på det og hjalp med at... Zobacz więcej

1. Sprzęt budowlany
  2. Dostawca materiałów budowlanych
  3. Sklep żelazny
  4. Dekarz

O Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Napisane przez firmę

Profilmetal har leveret ståltag til det danske folk siden 1994. Vi startede op på Københavnsvej i Køge, men i dag bor vi på:

Skovsøviadukten 3, 4200 Slagelse
og
C F Tietgens Vej 10, 6000 Kolding

Se åbningstider her

Vi bor tæt på E20 Motorvejen. Vi råder i øjeblikket over hele 13 profiler, hvis vi tæller både tag og væg med. Tjek vores hjemmeside for mere information. www.profilmetal.dk

Populære produkter:
  • Lagersalg
  • Profilmetal - Ståltag og facade, direkte leveret fra egen fabrik

Napisane przez firmę

Godkendt af e-mærket
    Profilmetal er godkendt af e-mærket. Det er din garanti for sikker nethandel.
    Fast lav pris
    Vi har egen produktion og har fjernet alle fordyrende mellemled, for derved at kunne sikre dig en høj kvalitet til en lav pris.
    Tilskåret på længde efter dit ønske!
    Vælg mellem standard mål, eller få skåret dine ståltagplader på ønsket længde.
    Gratis råd
    Vi sidder klar med seriøs vejledning, uanset om du vælger at gøre det selv eller som færdig monteres løsning.
    40 års garanti
    Vi yder op til 40 års garanti. Du slipper for vedligeholdelse de næste mange år.
    Levering i hele landet
    Vores chauffører leverer i hele landet (brofast) til fast pris. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt os for tilbud. Alternativt kan vi levere i nærmeste havn.
    Tagrender og tilbehør sendes fra dag-til-tag.

Aktuelle tilbud

Bestil dine stålplader på mål

Kig forbi vores webshop og bestil dine nye ståltagplader på mål. Det gælder både Trapez-, Sinus- og Tagstensplader.

Se desuden på vores Lagersalg, der indeholder både plader og inddækninger.

Vi glæder os til at se dig på Profilmetal.dk

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

3 tys. recenzji

5 gwiazdek
    4 gwiazdki
    3 gwiazdki
    2 gwiazdki
    1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Hurtig og godt

15 stycznia 2026

Hej John, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre. God dag

Super oplevelse..

Super flink og hjælpsom medarbejder..

30 stycznia 2026

Odpowiedź od Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Peter, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at du har haft en god oplevelse. God dag

Bare god service …

Bare god service …

6 stycznia 2026

Odpowiedź od Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Tonny, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, alt var i orden. God dag

Oceniono na 4 z 5

Godt produkt...men

Godt produkt
    det eneste der tæller ned fra 5 stjerner til 4, er at min forespørgsel på om det kunne lade sig gøre IKKE at pakke min ene stålplade på en palle, så jeg kunne ha den i min trailer, blev 100% ignoreret.

6 stycznia 2026

Odpowiedź od Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Thomas, tak for din anmeldelse. Mht. den ene plade, så har vi desværre ikke plads til at have dem liggende inde i hallen. Derfor sætter vi dem på paller, så de kan så uden for, uden at flyve væk. Beklager hvis vi ikke svarede på dit spørgsmål. God dag

Oceniono na 5 z 5

God service og hurtig levering.
    Jeg fortalte i korte træk om projektet og der var god og præcis forståelse fra sælger i telefonen.

12 grudnia 2025

Odpowiedź od Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Sune, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at du har haft en god oplevelse. God dag

Oceniono na 4 z 5

God kundeservice

Alt i alt en god oplevelse, med god kontakt til firma.
    Et par små misforståelser undervejs, der skyldes scoren.
    Ikke noget alvorligt, men alligevel.
    Kan dog anbefales at handle her, hvis du skal bruge noget på mål, da der hurtigt kan skabes kontakt til sælgeren.

5 października 2025

Odpowiedź od Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Tommy, tusind tak for din anmeldelse. Håber vi fik løst de misforståelser i en fart. God dag

Oceniono na 3 z 5

Kun 3 stjerner fordi den ene plade var…

Kun 3 stjerner fordi den ene plade var 4 cm for kort. Men fik så 3 nye plader UB. Men der skulle jeg jo også lige op på taget og skrue den plade af som var for kort af og montere en ny.
    Ellers et fint produkt

6 listopada 2025

Odpowiedź od Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Claus, beklager du har fået for korte plader. Det burde ikke være muligt, når de alle er samme længde. Godt vi fik sendt nogle nye, så snart som muligt.
    God dag

overskuelig webside

overskuelig webside, klar til tiden,nem afhentning.10

10 grudnia 2024

Hej Arne, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre. God dag

Hurtig og god service

Hurtig og god service. En "spejlvenging" af produktet blev meget hurtigt og effektivt rettet ved levering af et korrekt produkt.
    Så kun rosende ord til Profil metal.

18 listopada 2025

Odpowiedź od Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Niels, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at alt var i orden. God dag

Fantastisk

Dejligt at man trods alt kan komme med små bestillinger i sidste øjeblik og så få varerne til tiden.
    Tak for det. Per Bjerre.

19 listopada 2025

Hej Betina, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre. God dag

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej