Prisjakt var superbra förr men nu är det riktigt dåligt, samt uteblivna svar från deras sida varför man inte kan filtrera vilka butiker man vill ha med längre. Jag är inte så insatt i vad som hä... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Länge varit en ambassadör för prisjakt. Det har funnits bra filtrering per egenskap även på väldigt nischade produkter samt bra och uppdaterad prisinformation. Upplever dock att prisjakt genomgå... Zobacz więcej
SÄMSTA upplevelsen! Jag fick betala för två månader utan att ha nyttjat deras tjänst eller deras produktflöde! När man kontaktar kundtjänst är de helt nonchalanta och har ingen medgörlighet och t... Zobacz więcej
Ja, Prisjakt har blivit riktigt dåligt, speciellt om man har ett företag. Massor av produkter saknar info och mycket krångligt att ge feedback. Supporten är oftast helt värdelös. Numera får man inget... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Objektiva prisjämförelser
Dane kontaktowe
Storgatan 47 A , 26232, Ängelholm, Szwecja
- support@prisjakt.nu
- www.prisjakt.nu
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Fortsatt dåligt
Fortsatt dåligt, om inte sämre. Prisjakt funkar inte längre, inte som förr då det var 2go sidan för att hitta och sortera saker. Jag har nu slutat använda prisjakt efter att ha vart trogen sedan 2008.

Odpowiedź od Prisjakt.nu
Tragiskt företag som inte kan ta ansvar…
Tragiskt företag som inte kan ta ansvar när deras mailsystem fallerar och inga fakturor skickas.

Odpowiedź od Prisjakt.nu
Bästa till sämsta sidan speedrun
Det brukade vara en riktigt användbar sida men nu kan man inte ens sortera varorna som man vill, försöker hitta det mest prisvärda sd kortet men sortering kan bara visa det dyraste för så lite utrymme som möjligt, finns inget sätt att vända det och att hoppa till sista sidan visar också de sämsta för priset, helt oanvändbart ge tillbaka klassiska prisjakt
Jag tycker att det svårt att hitta…
Jag tycker att det svårt att hitta priser och att de inte har rått produkt på rätt ställe. Det är alltför ofta som jag vill köpa något och jag går till sidan men det är fel produkt och även om man påpekar detta så händer inget. Främst så är det Amazon som strular!

Snabbheten och enkelheten borta
Prisjakt var länge mitt "go-to" för att snabbt kolla och jämföra priser, tyvärr är den tiden förbi. Det går inte att kolla något snabbt där längre, man möts av en plottrig sida som bombarderar en med reklam, t.om mitt i sökresultatet. Filterfunktionen som fungerade klockrent har också blivit svårnavigerad. Förstår inte varför man tar något som fungerade kanon och som uppskattades av kunder och sen bara gör det sämre, det är bara att hoppas att Prisjakt tar sitt förnuft till fånga och återinför Classic-varianten + städar undan 75% av reklamen.
Det blir Pricerunner för mig framöver.
Since they limited comparisons it's mostly useless
Once Prisjakt was the preferred goto-solution for comparing stuff.
Then they redesigned the interface, killed the "classic" search view and limited the number of items you could compare on one screen to four (4).
This has rendered the site mostly useless.
Their competitors still allow more than four items when making comparisons, so I've started to use them instead.

Odpowiedź od Prisjakt.nu
Gyllene åldern för prisjakt har passerat.
Tragiskt förfall av funktionalitet och användarvänlighet.
Går inte längre bidra och korrigera egenskaper till produkter vars listade egenskaper är fel. Varför? Ingen tydlig anledning.
Listor funkar dåligt och man behöver till och från uppdatera sidan för att priset ska uppdateras i listorna.
Prisoptimering? Vad hände, varför försvann denna underbara funktion. Man kunde lägga in sina produkter i en lista och sedan "prisoptimera" för visa snabbt och enkelt vilka butiker som säljer allt i listan med lägst totalpris. Var väldigt användbart när man gjorde listor med datorkomponenter.
Har flertalet gånger skickat in feedback om saknade funktioner men allt är precis likadant som det var vid lanseringen.
Bästa platsen för jämförelser - inte längre
Bästa platsen för jämförelser, omdömen och en aktiv skara användare som bidrar med content....och sedan ballde det ur. Det evighetslånga arbetet med "nya prisjakt" gav dåliga vibbar redan 2018, men när fiaskot lanserades och gamla prisjakt dödades av ägarna så finns inget kvar av ursprunget. Nu är Google bättre. Även Pricerunner. Felaktiga indexeringar, okunnig support. Ja inget funkar längre.
Godkänner tydligen att man ljuger eller…
Godkänner tydligen att man ljuger eller review bombar en produkt för att det är en del av "kundens upplevelse" enligt dom.

Prisjakt är förstört. Byt till Pricerunner
Ja, dom raderade mitt konto, trots att jag har ett schibsted konto med samma mejladress. Massa historik, och hade en struktur på mina gamla datorbyggen etc.
Kontakta supporten, bad dom återställa historiken i mitt konto, icke sa nicke!
Först övergav dom classic, sen förstörde dom kontot.
Funkar inte...
Verkligen inte en sida med RÄTT info..
Inget stämmer när jag söker på varor! Vet inte hur många gånger Prisjakt visat fel. Otroligt att det finns, lägg ner sidan.
Ge oss Classic
Nya prisjakt är urdåliig. Ge oss tillbaks Classic.
Sämre sökfunktioner. Den är som en dålig kopia på Pricerunner.
Fellänkade produkter...m.m.
Fellänkade produkter...
Ex om du söker på laserskrivare billigast först så när du går in på den sidan är det ex papper till laserskrivare som det är länkat till.
Specifikationer saknas på 75% av produkterna, vilket gör att man inte kan skapa sig en uppfattning om det är ett bra pris eller inte.
Även att dom länkar produkter till butiker som endast säljer till företag och inte till privatpersoner.
Prisjakt är i princip helt oanvändbar nu mera....trist!
Ovan problem har pågått länge, men det blir bara sämre och sämre.
Saknar även förklaringen som fanns för alla förkortningar och uttryck i filter funktionen.

Odpowiedź od Prisjakt.nu
Knappt värt ett besök längre...
Nåt som var så bra har blivit så dåligt...
Går visserligen fortfarande att hitta priser på grejer men helt ofattbart hur man kan slänga bort en kanonbra produkt (prisjakt classic) för något som är så otroligt mycket sämre. Hela grejen med classic var att man kunde komplettera med information om produkterna man prisjämförde så man kunde jämföra produkters specifikationer mot varandra. Den funktionen är helt borta och nu får man vara glad om namn och pris står. Specifikationerna saknas till 95% på alla produkter. De fina listor man kunde spara med favoritprodukter eller saker man vill bevaka är också borta. Varför???

Odpowiedź od Prisjakt.nu
Sedan classic.prisjakt.nu stängdes ner…
Sedan classic.prisjakt.nu stängdes ner har jag självklart gått över till en konkurrent, går inte att lita på Prisjakt länge efter så många år, men dem väljer själva och jag väljer något annat...

Odpowiedź od Prisjakt.nu
Tar bort lämnade omdömen på varor utan…
Tar bort lämnade omdömen på varor utan att förklara varför. I vems intresse agerar Prisjakt egentligen?

En katastrof.
En katastrof sedan classic.prisjakt.nu stängdes ned. Använder idealo.de och google sedan dess, men det förhindrar ju inte att man blir nostalgisk ibland och fäller en tår.
Det var bättre förr.

Odpowiedź od Prisjakt.nu
"Nya" Prisjakt är en fullständig katastrof
"Nya" Prisjakt är en fullständig besvikelse. Funktioner för filtrering, sortering och produktegenskaper har som barnet kastats ut med badvattnet i företagets missriktade försök att "modernisera" sajten, vilket ganska uppenbart egentligen går ut på att eliminera eventuell kritik mot betalande annonsörer/leverantörer och öka besökarnas exponering för annonser. Visst kan man förstå att Prisjakt vill ha god lönsamhet, men resultatet blir nu istället (?) att besökarna väljer andra informationskällor och i möjligaste mån undviker den sajt som tidigare varit marknadens bästa för information om det man funderat på att köpa. Prisjakt är dödsdömt tills ledningen begriper att den nya sajten är kass, men förmodligen är det redan försent...

Doświadczenie Trustpilot