Print2People Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 4 z 5

Flot og hurtigt arbejde. Intet negativt at sige om Print2People Eneste irritation er rettet mod Post Danmark der tæppebombede os med e-mail om levering bortset fra den enkle information om... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sådan burde alle netbutikker være: Let hjemmeside, hvor man kan designe sit skilt helt efter eget ønske. Hurtig levering (2 dage i mit tilfælde). Pænt bearbejdet skilt, lige til at sætte op.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte 4 kalendere den sidste søndag i november og vi modtog dem allerede om tirsdagen! Kalenderne er væsentlig flottere end dem vi fik sidste år fra et andet firma. Jeg kan ikke huske navnet på f... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jeg har købt årskalendere. Altid pæn kvalitet godt pakket ind så de ikke går i stykker under transporten. Pakken kom forholdsvis hurtigt. 5 Stjerner Det der trækket ned, er at jeg måtte lav... Zobacz więcej

1. Sklep z znakami i szyldami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Print2People bestræber sig på at være blandt de førende inden for tryk og print. Vores fokus ligger på at levere service af bedst kvalitet og gennem kundetilpassede produkter styrker vi virksomheder i at give håndgribelige indtryk.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

245 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Ikke særlig positivt

Bestilte navne-labels til at sætte på skolebøger, blyanter, etc.
Jeg er noget skuffet både over produktets kvalitet og over porto-prisen. Portoen kostede under 17kr. Alligevel betalte jeg 79kr i fragt og ekspeditionsgebyr. Labels'ne kunne jeg lige så godt selv have printet på min printer på A4 label-papir. Jeg havde forventet nogle kvalitetslabels med blank overflade. Det virker ikke som et professionelt produkt. Til sammenligning købte jeg labels fra USA for 6 år siden. De var billigere, langt flottere i printet, blanke, og kom i rulleform i en æske. Men det er bøvlet at handle i USA, så derfor tog jeg chancen med print2people. Kan desværre ikke anbefale det, og vil i fremtiden finde en anden løsning eller evt. selv printe dem.

Kære Michael

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at du ikke har fået det du forventede. Du er velkommen til at returnere din bestilling til os hvorefter vil vi refundere beløbet for varen. Skriv til mig på support@print2people.dk.

Oceniono na 5 z 5

Enkelt at bestille, hurtigt leveret, fornemt resultat

Opfyldte min hustrus længe nærede ønske om at få ordentlige navne på postkassen. Hellere end at rode med at sætte bogstaverne lige, bestilte jeg det færdigt og klart til montage. Hun smiler til mig endnu :-)

Kære John

Tusind tak for din anmeldelse og din søde historie. Den gav også lidt smil til os. :o)

Oceniono na 4 z 5

God kvalitet og hurtig levering.

Kan klart anbefale at få lavet fotografier hos print2people.dk. Det er god kvalitet til ok priser.

Kære Tanja

Tusind tak for din anmeldelse.

Kvalitet

Visitkort: Godt produkt. God gennemskuelig bestillingsprocedure. Godt indpakket forsendelse.

19 września 2014

Kære Dyhr Grafisk

Tusind tak for jeres anmeldelse.

Superservice

Print2people hjalp os på rekordtid, når vi fik en afbudsstand på en messe.
Hurra for dem!

12 września 2014

Kære Kerstin

Tusind tak for din anmeldelse. Ekspress-opgaver løser vi selvfølgelig også.

Jeg håber det gik rigtig godt på messen. :o)

Fuld tilfredshed

Det er nemt at bestille det perfekte produkt og
med god og sikker levering.
Rammerne var lige prikken over Ièt til vores billeder;-)

8 września 2014

Kære Anne

Tusind tak for din anmeldelse. En ramme der passer til billedet gør det altid til et fuldendt mesterværk. :o)

Oceniono na 5 z 5

Let, hurtigt, billigt og problemfrit. Her handler jeg gerne igen.

Som overskriften antyder har jeg haft en rigtig god oplevelse med Print2People.
Jeg havde bestilt 12 fotorammer i specialmål. Jeg havde valgt at bestille hos Print2People fordi hjemmesiden var let og overskuelig og priserne var konkurrencedygtige.
Jeg handler en del online og plejer ellers altid at tjekke virksomheden her på Trustpilot inden jeg handler. Det havde jeg så ikke fået gjort denne gang og tjekkede først efter jeg havde afgivet ordren og betalt.
Jeg må indrømme at jeg blev lidt forskrækket over at læse, at nogle kunder havde haft en dårlig oplevelse med virksomheden, så jeg rustede mig til det værste.
Det viste sig imidlertid slet ikke at være nødvendigt.
Jeg oplevede fra starten en meget god kommunikation med Print2People.
De var meget tydelige omkring leveringstider m.m.
Rammerne blev leveret inden for den aftalte leverings periode og da jeg hentede dem kunne jeg se, at de var godt emballeret og der var da heller ikke en skramme på nogen af rammerne da jeg åbnede kassen.
Rammerne var udført med en god finish og målene passe meget præcist.
Så samlet set har det været en fornøjelse at handle hos Print2People og jeg vil helt sikkert lægge vejen forbi dér næste gang jeg får brug for et produkt, som findes i firmaets katalog.
Jeg vil da lige nævne at jeg ikke er i familie med nogen i firmaet eller på anden måde har aktier i foretagendet. Jeg er såmænd bare en tilfreds kunde.

28 sierpnia 2014

Kære Per

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at kunne levere en rigtig god service til dig. Vi glæder os til at levere til dig igen næste gang.

Som altid - super fint!

Bestilling kom før forventet, det kan der ikke klages over! Meget fint!

21 sierpnia 2014

Kære Heidi

Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi rigtig glad for.

Oceniono na 5 z 5

God online guide og godt produkt

jeg skulle have lavet et visitkort og blev guidet godt og grundigt igennem alle stadier, inkl. hvilke formater, farver og så videre, som det er bedst at bruge. På den måde fik jeg lavet et flottere visitkort end jeg ellers ville have fået. Pædagogisk, grundigt og heller ingen slinger i valsen mht. levering.

9 sierpnia 2014

Kære Katja

Tusind for din anmeldelse. Vi sørger altid for at være grundige i vores forklaring. Derved opnår du som kunde at blive guidet til det bedste produkt. Flotte visitkort er et af de mange resultater vi hjælper vores kunder til.

Oceniono na 5 z 5

Super service og hurtig levering

Bestilte et navne skilt til postkasse!
Levering var hurtig, og det ser bare helt vildt godt ud !
Kan klart anbefale at købe her :)

9 sierpnia 2014

Kære Martin

Tusind tak for din anmeldelse og tak for din anbefaling. Den er vi super glad for!

Oceniono na 5 z 5

God hjemmeside, hurtig levering, pænt arbejde.

Sådan burde alle netbutikker være:
Let hjemmeside, hvor man kan designe sit skilt helt efter eget ønske.
Hurtig levering (2 dage i mit tilfælde).
Pænt bearbejdet skilt, lige til at sætte op.

Er der intet at brokke sig over?
Joh lidt, de medfølgende messingskruer kunne godt have været en størrelse mindre - det ville se pænere ud (jeg valgte at bruge nogle jeg havde i forvejen).

6 sierpnia 2014

Kære Ebbe

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er super glad for at du havde en positiv oplevelse med hele forløbet, samt dit flotte skilt.

Flot service

Effektiv, professionel og rigtig god og hurtig service.

1 sierpnia 2014

Odpowiedź od Print2People

Tusind tak for din anmeldelse. God, hurtig og effektiv service er vigtigt for os, da vi ved det er vigtigt for vores kunder. Så producerer vi tilfældigvis også flotte tryksager. :o)

Oceniono na 1 z 5

Ikke tilfredsstillende og ikke pænt dørskilt til 650,-

Vores dørskilt var ridset og med en skygge rundt om bogstaverne. Vi fik et nyt tilsendt, hurtigt og uden problemer og dette har samme ridser, skygger og generelt ser det sjusket ud.

17 lipca 2014

Kære Gitte

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at du har haft den oplevelse, at det skulle være sjusket.
Hvis du sender skiltet retur til os, vil jeg meget klare det for dig. Du kan også skrive til mig på support@print2people.dk hvor vi aftaler nærmere.

Super professionelle.

Har handlet hos print2people siden 2006 og har altid fået kvalitet og god behandling. Sidste ordre var lige op til en helligdag og weekend. Blev ringet op og spurgt om jeg stod og manglede varen, hvilket jeg gjorde. Blev ringet op endnu engang sidst på dagen og fik at vide, at ordren var blevet trykt og jeg ville modtage den, den dag jeg skulle bruge den. Varen kom på dagen.

5 lipca 2014

Kære Henning

Vi bliver i så godt humør, for sådan en anmeldelse. Vi synes selv, at vi yder Danmarks bedste kundeservice. Din anmeldelse fortæller os at vi gør det rigtigt. Tusind tak for din anmeldelse. Husk, du kan altid ringe til os på tlf. 70 20 60 52. Vi er klar til at hjælpe dig.

Fantastisk service...

Jeg skulle have en folietekst i en farve de ikke havde....men det klarede de uden problemer og virkeligt hurtigt. Selv om det var en meget lille ordre gik de langt for at finde den rigtige farve og det lykkes...jeg kan helt klart anbefalde print2people...sådan en super service oplever man ikke ofte!!!

1 lipca 2014

Kære Dorte

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at du vil anbefale Print2People.dk God kundeservice giver glade kunder, og glade kunder værdsætter vi - både for kunden og som en kvalitet hos Print2People.

Totalt iorden

lige fra søgning på ønskede produkt på print2people hjemmeside til print var leveret forløb alt let og uden problemer
så vil klart anbefale dette firma også hvis man som jeg kun skulle have lavet et lille navneskilt og oplevede at blive behandlet med lige så stor lidenskab for produktet alligevel

27 czerwca 2014

Kære Torben

Vi er dedikeret uanset opgavens størrelse, og løser både små og store opgaver.
Tusind tak for din anmeldelse.

Hurtig og effektiv betjening

Jeg valgte at købe vores nye dørskilt via print2people. Det var let at bruge hjemmesiden, man havde et godt billede af hvordan det færdige produkt ville komme til at se ud, og det ankom som lovet nogle dage senere.
Meget positiv oplevelse.

21 czerwca 2014

Kære Katarina

Rigtig mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse og er tilfreds med hjemmesiden. Vi har gjort meget for at den skal være nem at bruge.

SUPER HURTIG LEV.

super hurtig lev, og tekstpladen var fin og helt i i orden og rigtig.
jeg ved nok hvor jeg skal handle næste gang, når jeg skal bruge hurtigt og i orden.
ALT VAR TIL UG+++++++++

29 maja 2014

Kære Keld

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Når vi får anmeldelser fra vores kunder om vores service er til UG. Så bliver vi ekstra glade. Vi glæder os til at se dig igen.

Michael Larsen, Print2People.dk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej