Flot og hurtigt arbejde. Intet negativt at sige om Print2People Eneste irritation er rettet mod Post Danmark der tæppebombede os med e-mail om levering bortset fra den enkle information om... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sådan burde alle netbutikker være: Let hjemmeside, hvor man kan designe sit skilt helt efter eget ønske. Hurtig levering (2 dage i mit tilfælde). Pænt bearbejdet skilt, lige til at sætte op.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte 4 kalendere den sidste søndag i november og vi modtog dem allerede om tirsdagen! Kalenderne er væsentlig flottere end dem vi fik sidste år fra et andet firma. Jeg kan ikke huske navnet på f... Zobacz więcej
Jeg har købt årskalendere. Altid pæn kvalitet godt pakket ind så de ikke går i stykker under transporten. Pakken kom forholdsvis hurtigt. 5 Stjerner Det der trækket ned, er at jeg måtte lav... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Print2People bestræber sig på at være blandt de førende inden for tryk og print. Vores fokus ligger på at levere service af bedst kvalitet og gennem kundetilpassede produkter styrker vi virksomheder i at give håndgribelige indtryk.
Herstedøstervej 27-29, 2620, Albertslund
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiedź od Print2People
Har netop fået lavet 400 visitkort hos Print2People. De leverede min bestilling efter blot 2 dage, i den fineste kvalitet. Jeg havde korrespondance med deres medarbejder Daniel, som hjalp mig til at få ændret designet til den helt rigtige opløsning, så alle vil blive tilfredse med resultatet. Kanon service. Kan kun give Print2People min varmeste anbefaling.

Odpowiedź od Print2People
Tilfreds kunde gennem flere år altid pænt og leveret til tiden

Odpowiedź od Print2People
Der var kommet min forkerte adresse på sendingen og det røg retur men hurtigt rettet til den rigtige adresse og frem til mig.

Odpowiedź od Print2People
We ordered (using a special offer) four copies of a photo calendar. The calendars were printed in good quality, and delivered within a matter of days, faster than we anticipated. The only recommendation for improvement is in the website photo editing function. Once I uploaded 12 photos, the process for deleting, re-ordering, or uploading replacements was a bit time consuming--I had to upload replacement photos one at a time and generate a preview, then go back to editing, for each change I wanted to make, instead of being able to make many changes at once.

Odpowiedź od Print2People
Hurtig levering af kalender som blev bestilt.

Odpowiedź od Print2People
Vi bestilte 6 fotokalendere og de ankom hurtigt. Så langt så godt. Kvaliteten af trykket er dog ikke imponerende. Farverne er særdeles mættede og visse farver fremstår meget kraftigt (rød og blå). Dette til trods for at vejledning på hjemmeside er fulgt og at billederne er redigerede på kalibreret udstyr og der anvendes korrekt farverum. Vi har ligeledes modtaget tryk fra anden leverandør (samme billeder) og her var billedkvaliteten en helt anden.
Desuden blev pakken sat udenfor af GLS hvilket gjorde at kalenderne bukkede pga. fugt. Dette kunne dog afhjælpes ved at lægge dem i pres i et døgn. Dette er naturligvis ikke direkte Print2Peoples skyld, men skal adresseres da det er deres leverance.

Odpowiedź od Print2People
Vi bestilte 1.000 A4-flyers med tryk til kant om mandagen og fik dem leveret den efterfølgende mandag. Eneste ulempe ved at bestille hos Print2People er, at de brander tryksagskasserne med deres klistermærker, hvilket er uhensigtsmæssigt, hvis man skal videresende tryksagerne til en slutkunde. I de tilfælde, vil vi overveje, om vi skal vælge en leverandør, der benytter neutral emballage.

Odpowiedź od Print2People
Genbestilling af visitkort. Hurtig levering som aftalt. Lidt overrasket over at vores logo blev lidt mindre på kortet ved denne leverance end tidligere.

Odpowiedź od Print2People
Jeg har købt årskalendere.
Altid pæn kvalitet godt pakket ind så de ikke går i stykker under transporten.
Pakken kom forholdsvis hurtigt. 5 Stjerner
Det der trækket ned, er at jeg måtte lave kalenderen om flere gange på hjemmesiden, fordi jeg havde trykket for mange antal en gang dette kunne ikke laves om så skulle jeg starte forfra ;-( der er ikke en oversigt over den rækkefølge du har indsat billederne på, så hvis man opdager at man har byttet rundt på 2 billeder så starter man lige forfra igen.

Jeg har en god oplevelse Print2people nu for fjerde år i træk

Odpowiedź od Print2People
En virksomhed der er effektiv og korrekt - kan anbefales

Odpowiedź od Print2People
Fint produkt og en super service på telefonen.
Fik pakkerne af 2 gange, men kun en gang fragt

Odpowiedź od Print2People
Ingen problemer overhovedet, hurtig og nemt bestilling, hurtig levering...ville dog være fedt hvis man ikke selv skal ind og skrive faktura ud til bogholderiet...

Odpowiedź od Print2People
Fin service, ingen ventetid. Det ville være rart med flere skabeloner.

Odpowiedź od Print2People
Nem og hurtig bestilling. Prisen for varen synes dog at være i
overkanten

Odpowiedź od Print2People
Får lige præcis hvad man regner med. Fair pris, forholdsvis hurtig levering.