Prinsens Lager - Haninge Recenzje 5

4,0

Förrådsvägen 14, 137 37 Västerhaninge, Västerhaninge, SE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Har använt en isolerad container, fungerat utmärkt och som förväntat. Det som utmärkt sig är en väldigt bra kundservice. Rekommenderas

Oceniono na 5 z 5

Vi har varit supernöjda med vårt förråd hos Prinsens Lager. Smidigt koncept & suverän kundservice! 🌟

Oceniono na 4 z 5

Enkelt, smidigt & billigt. Minus att gallergrinden ibland fryser fast vintertid så att man inte kommer in.

Informacje dotyczące firmy

1. Magazyn
  2. Magazyn samoobsługowy
  3. Przechowalnia

Napisane przez firmę

Vi är ett familjeföretag som erbjuder prisvärda förrådscontainrar där du smidigt kör ända fram till förrådsdörren med både bil och släp. Förråden är antingen isolerade eller oisolerade och allt sköts digitalt. Vi hjälper både dig som är privatperson och dig som är företagare. Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Oceniono na 5 z 5

Har använt en isolerad container

3 marca 2026

Odpowiedź od Prinsens Lager - Haninge

Hej Petter, stort tack för din recension och det fina orden. Det glädjer oss att du varit nöjd med förrådet samt servicen hos oss. Välkommen åter!🌟 Mvh Prinsens Lager

Smidigt koncept

4 marca 2024

Odpowiedź od Prinsens Lager - Haninge

Hej Caroline! Stort tack för din feedback och det glädjer oss att du är nöjd med din hyresperiod i förrådet samt kundbemötandet hos oss🌟 Hoppas att flytten gått bra för dig, Mvh Prinsens Lager

Oceniono na 1 z 5

Vi hyrde två lager

Vi hyrde två lager. Den ena var inte inskriven i deras system men vi hade ett mail med en av deras anställda om detta förråd, nummer , att vi står på de osv till vilket datum. ALLT i detta förråd blev stulet. De sa att deras kameror inte behåller materialet? Dom har försäkring och de nekar att dom inte kan göra något? Misstänksamt. Samt nekar att dom inte hyrt ut detta förråd till oss?
Vi hade möbler , kökssaker, personliga saker för minst 100 000 kr. Massa saker och en jättestor soffa. Hur kan en tjuv ta sig in och ta alla dessa saker? Och utan att de har märkt det när som har stor säkerhet där? Vem tror ni det var som tagit allt detta? Tycker de är ganska lätt att säga.

17 lipca 2023
Opinia niezależna

Odpowiedź od Prinsens Lager - Haninge

Hej Lasse och tack för din feedback! Det låter märkligt att något sådant skulle kunna inträffa hos oss med tanke på att vi har inhägnat område där endast våra kunder har tillgång samt övervakning 24 timmar om dygnet. Vi är mån om att alla kunder ska vara nöjda med sitt lager och sin hyresperiod hos oss, är det därför något som ni anser inte stämmer är du varmt välkommen att kontakta oss så att vi kan reda ut detta tillsammans och se över din bokning. Du når oss på telefonnummer 010 330 07 00 eller via E-post hej@prinsenslager.se.

Oceniono na 4 z 5

Enkelt, smidigt & billigt.

15 stycznia 2024

Odpowiedź od Prinsens Lager - Haninge

Hej Yasin! Tack för din feedback, vi håller självklart på att hitta en lösning på detta. Du är varmt välkommen åter om behov av magasinering skulle behövas i framtiden🌟

Jättebra!

Jättenkelt, smidigt och bra på alla sätt och vis!

21 grudnia 2023

Odpowiedź od Prinsens Lager - Haninge

Hej Lina och tack för det fem stjärnorna! Det glädjer oss att du varit nöjd under din hyresperiod hos oss, du är varmt välkommen åter🌟 Mvh Prinsens Lager

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej