Angående rør og fittings: Det kan blive meget lettere at finde det man søger, hvis eksempelvis alle enheder af samme slags er samlet i samme gruppe PÅ LINIER UNDER HINANDEN oplistet efter dimens... Zobacz więcej
Av en slump surfade jag in på webtjänsten som för övrigt också fungerar bra. Lite bökigt att betala via banköverföring MEN det fungerade bra. De frågor jag hade besvarades snabbt över mail så jag ha... Zobacz więcej
for 5 stjerner til Prima VVS, levarance på 1 Stk 705967804 - Damixa Osier køkkenbatteri med svingtud Krom 1.209,50 1 Stk 738469104 - Hansgrohe Axor Starck Håndbruser med momo-stråle krom 858,0... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Alt i VVS-artikler.
Skjolds Plads 4, 2200, København N, Dania
- +45 70 26 44 00
- info@primavvs.dk
- www.primavvs.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
perfekt system
søgte en fittings til min fandhane (på google) blev henvist til et par forskellige forhandlere, varen kostede det samme hver sted, men hos PrimaVVS var transporten mere rimelig i forhold til at varen kunne sendes med posten.
Jeg bestilte, fik bekræftelse på min bestilling, og efter 3 dag var varen hos mig. ALT løb glat, bare det var sådanne hver gang man købte på nettet.
Hurtig levering af radiator
Jeg er næsten fuld ud tilfreds.
Det eneste der ikke var i orden, var den brugsforvirring der fulgte med til de beslag, der skulle holde radiatoren. Den brugsanvisning er efter min mening ubrugelig.
Ellers er jeg helt tilfreds - ingen mærker eller skrammer på varen.
God service og imødekommenhed
Jeg købte en dåse brandskum og var i dialog med PrimaVVS et par gange i forbindelse med købet. Hver gang svarede indehaveren hurtigt og kompetent på spørgsmål. Varen blev leveret som lovet. Det er mit indtryk at virksomheden gerne gør lidt ekstra for at få tilfredse kunder.
Oven i købet var produktet godt til prisen.
super hurtig til den rigtige pris
Fik lige det jeg skulle bruge til den rigtige pris. Og så gik det hurtigt
God service, men betaling med kreditkort (visa/master eller lignende) vil være bedre end bankoverførsel
Seks haneforlængere til radiatorventiler som blev leveret lynhurtigt.
God men med plads til forbedringer
Manglede tidspunkt for levering.
Jeg købte lamelisolering som blot var aflæsset i rabatten udenfor vores matrikel.
Hurtig-nemt-god pris
Nem bestilling, hurtig levering og ok pris. Kan ikke ønske mere
Super pris og hurtig levering
Havde bestilt løvfangere - super god pris, varerne kom 2 dage efter jeg havde bestilt
Nemt at bestille og hurtig levering
Bliver leveret med danske fragtmænd - virker fint
Ikke vvs kyndige har også en mulighed
Jeg syntes det er en god måde at kunne bestille stumper til vores anlæg, rart at man kan gøre dette når man har tid, også om natten.
Jeg kunne måske godt tænke mig en bedre info omkring hvordan man kan finde rep. sæt osv, da det er komplette dele der kommer frem, måske lidt mere enkelt for os brugere som ikke ligefrem er udlært i brancen, ellers meget godt tilfreds kan altid ringe til Steffen.
God netbutik, elendig fragtmand
Købte et kloakdæksel (tungt), men var ikke hjemme da fragtfirmaet leverede. Genleverer ikke, ingen kontakt fra fragtfirmaet der kunne sikre at man var tilstede ved leveringen. Det resulterede i at jeg selv måtte bøvle rundt med det tunge lort nede på en fragtcentral. Køber gerne igen hos jer hvis I skifter fragtsystem.
Hilsen
Michael

Odpowiedź od Primavvs
PrimaVVS: Hurtig, billig og kundevenlig service.
Hos PrimaVVS fik jeg mine termostater og mit Bahco værktøj på to dage og god personlig service per E-mail med svar inden for en time. De byttede endda ud over de 14 dages returret.
Rigitg fin service og hurtig ekspedition ;-)
Terra adrenaline arbejdssko .. super service ..;-)
Primavvs - De bestilte varer modtaget to dage efter bestilling
Diverse reservedele til toilet. Varenumre bestemt ud fra tegning på hjemmesiden. Levering en dag før lovet. Billigste pris fundet på nettet.
Kom til tiden som lovet dagen efter
Jeg købte en Danfoss Redan Akva Vita special, men inpakningen var under al kritik rørdelen var skilt
fra bagpladen som den skulle sidde fast på, men da jeg er smed kunne jeg selv ordne det.
Jeg skrev og fortalte Redan om det så de kunne sørge for at indpakningen blev bedre, for at andre
ikke skulle komme ud for det, men jeg har intet hørt fra dem.
Køb af vingepumpe -
Fin service - hurtig levering af den bestilte vare - kontant afregning - kort sagt: helt PRIMA.
Særdeles god service med hurtig levering
Efter at have ventet 2 uger på levering fra min 'almindelige' (fysiske) VVS forretning, afbestilte jeg hos dem, bestilte hos Primavvs - og havde den rigtige vare dagen efter!
Kan varmt anbefales - og prisen var endda lavere end i min almindelige fysiske VVS forretning.
Særdeles god service!
hurtig levering og god pris
de får ikke 5 stjerner da jeg bestilte nået som de viste på siden som så senere viste sig at være udgået.
Ellers var det kun en positiv handel