Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
De verpakking was door de vervoerder DHL ernstig beschadigd, waardoor levering niet meer mogelijk was. Nadat ik contact heb opgenomen met Niels van Prikkabelled, zijn de beschadigde artikelen zeer... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
PrikkabelLED.nl, de specialist in prikkabels, binnen en buitenverlichting, kwalitatieve feest- en sfeerverlichting. Warm wit en gekleurd. Doordeweeks voor 23.00 bestelt, morgen in huis en op zaterdag voor 16.00 bestelt, maandag in huis. 7 dagen per week geopend, ma t/m vrij van 08.30 tot 23.00 en za van 08.30 tot 17.00. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 857731906.
Dane kontaktowe
Euregioweg 277, 7532 SM, Enschede, Holandia
- +31857731906
- info@prikkabelled.nl
- www.prikkabelled.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Niet binnen 24h geleverd door postnl
"Op werkdagen voor 23:00 besteld volgende dag in huis". Had gisteravond om 21.26 besteld. Postnl geeft de volgende dag, nu 17.01 aan, nog geen pakket te hebben ontvangen. Beloof niet wat je niet waar kunt maken denk ik dan. Misschien een andere vervoerder nemen. Postnl was al eerder in het nieuws dat ze niet meer kunnen garanderen de volgende dag te leveren. Maar goed nu de 2e dag geleverd, het hangt en werkt, 1 lampje reserve ontvangen. We hebben gekozen voor 2000k warm, grote kap ofwel lamp met lens. Het is nu nog niet donker genoeg maar ze ogen iig heel warm, zowat tegen geel aan. Verder dus prima verlopen!

Odpowiedź od PrikkabelLED.nl
Duurzame oplossing, mooie verlichting.
Ik heb gekozen voor losse kabel, fittingen en lampjes, zodat ik flexibel was met de afstand tussen de fittingen. Ik heb de E27 fittingen besteld 'met afdichtringetjes'. Het is even kijken wat er met die ringetjes moet (NIET om de schroefjes dus!) maar op de website is makkelijk te vinden hoe het WEL moet. Met die rubber ringetjes, de rubber dopjes over de schroeven en het rubber dat strak op het lampje aansluit, heb ik alle vertrouwen dat het ook op lange termijn waterdicht is en blijft.
Ik heb eerder goedkope lichtslingers gekocht (niet vergelijkbaar), maar besloten om nu iets goeds te kopen en heb er vertrouwen in dat dat nu gelukt is.
Tenslotte: via de chat of email wordt zeer snel en netjes gereageerd. Zoals het hoort!
Een aanrader.
Mooie en degelijke lichtslinger…
Mooie en degelijke lichtslinger gekocht.
Staat erg sfeervol in de tuin! Handig dat hij koppelbaar is om evt. te verlengen en het geeft gezellig warm wit licht. Al eerder wat gekocht bij deze zaak en nu dus ook weer een goede ervaring.
Hulp en service bij vragen is ook heel erg goed!
'vóór 23.00 besteld
'vóór 23.00 besteld, morgen in huis' geen track&trace ontvangen en na een belletje met een zeer ongeïnteresseerde en niet klantvriendelijke medewerker genaamd Niels bleek dat het erg druk was geweest en het wellicht vandaag verzonden zal worden... verder was de enigste optie om te annuleren.
mijn inziens zijn er meer mogelijkheden:
- afhalen?
- je klant op de hoogte houden wanneer het wel verzonden wordt?
- enz.
het was niet zijn schuld, dus ach, waarom bel ik eigenlijk? Je kan toch de moeite doen om de klant alsnog tevreden te stellen? Daar had hij geen boodschap aan en verbrak de verbinding....

Odpowiedź od PrikkabelLED.nl
Snelle levering nadat vervoerder het pakket had beschadigd
Nadat ik contact heb opgenomen met Niels van Prikkabelled, zijn de beschadigde artikelen zeer snel geleverd.
Er was geen discussie. De beschadigde verpakking werd opnieuw geleverd. Er werd enkel om een foto gevraagd.
Ik had een goede ervaring met dit…
Ik had een goede ervaring met dit bedrijf omdat een Solar snoer voor de helft niet werkte . Terwijl het snoer eerst wel deed . Ik heb contact gezocht en heb een nieuwe gekregen met een tip erbij . Het snoer moet om de 3 meter ondersteund worden .
Neem de klant serieus
Dat een levering vertraagd is dat kan gebeuren. Maar als je op de website zet voor 23;00 besteld morgen geleverd en dan ook nog een klok laat meelopen om aan te geven hoeveel tijd je nog hebt om tijdig te bestellen vindt ik dat je ook je best moet doen om dit waar te maken. En als het niet lukt en je krijgt er een klacht over als bedrijf moet je dit ook serieus nemen en mij als klant niet met een lullig berichtje afschepen. Neem de moeite om even navraag te doen bij de vervoerder. Op vrijdagmiddag besteld en status staat nog steeds op niet verwerkt. Heel jammer

Odpowiedź od PrikkabelLED.nl
Slecht product voor buiten (lichtsnoer)
Tot twee keer toe een nieuwe stekkerdimmer moeten aanschaffen omdat deze dus toch niet buiten kon blijven. In tegenstelling wat er wordt beweerd. Dus leuke lichtsnoer voor binnen maar voor buiten niet geschikt. Of je moet het niet erg vinden elk jaar een nieuwe stekkerdimmer te kopen. Die van mij gaat in de prullenbak en ga nu voor een hue lichtsnoer.

Odpowiedź od PrikkabelLED.nl
Service met een hoofdletter S!
Uitdaging met prikkabel netjes (en boven verwachting) opgelost! Mijn uitdaging besproken met de klantenservice waar N en S mij altijd netjes te woord hebben gestaan en bijgestaan middels e-mail. Na alle mogelijke opties te hebben afgevinkt heb ik een compleet nieuwe set ontvangen, dát noem ik Service met een hoofdletter S!
Top service
Erg mooie lampjes. Ze werkten in eerste instantie niet, ik ben toen ontzettend goed geholpen. Ze reageerden snel, duidelijke communicatie met dingen die ik kon proberen, en toen dat allemaal niet werkten hebben ze een nieuw paneel opgestuurd. En nu doen mijn leuke lampjes het!
Helaas deed 1 van de lampjes van de bestelde solar lichtkabel het niet goed. Op advies van de verkoper verschillende dingen geprobeerd om dit op te lossen, maar dit had helaas geen resultaat. Dit werd netjes opgelost en er is een nieuwe kabel naar ons opgestuurd. Nu kunnen we in onze tuin genieten van onze prachtige lampjes.
Zeer nette levering
Zeer nette levering. Zelfs de service wordt nog op dezelfde dag uitgevoerd. Zeer tevreden!! Het product zullen wij midden juli plaatsen en testen. 💪🏼👍🏻
Snelle levering en erg klantvriendelijk!
Snelle levering en erg klantvriendelijk. Een van mijn lampjes was kapot. Binnen een week een nieuwe lamp binnen gekregen zonder extra kosten.
De medewerker waar ik contact mee had was zeer vriendelijk en behulpzaam!
Deskundig advies en topservice
Wat ik erg fijn vond aan PrikkabelLED.nl is het goede advies. Ze denken echt mee over de juiste verlichting voor binnen en buiten. De klantenservice is goed bereikbaar en vriendelijk. De prikkabels werken perfect en zijn stevig. Een betrouwbare specialist in sfeerverlichting die ik zeker aanbeveel.
Super service !
Goede en zeer snelle service
Goede en zeer snelle service. Lamp was half kapot aangeleverd, ik kreeg de volgende dag gelijk een nieuwe toegestuurd.
Supergoed en snel geholpen bij een…
Supergoed en snel geholpen bij een defect aan mijn lichtsnoer.
Tijdens het voorjaarsklaar maken van de overkapping ontdekte ik dat een aantal lampjes in het snoer niet meer werkte. Ik kreeg duidelijke tips om te controleren of de lampjes daadwerkelijk stuk waren (wat idd zo bleek te zijn). Vervolgens ontving ik razendsnel vervangende lampjes, samen met duidelijke uitleg. Ik ben heel erg blij met deze service!
Beste klantenservice ooit
Begrijp niet waarom niet iedereen 5 sterren geeft. Heb meermaals met de klantenservice contact opgenomen, zowel telefonisch als via chat. Eerst met vragen omtrent mijn bestelling, nadien over de levering en retour. Telkens uitstekend geholpen geweest.
Het materiaal daarnaast is ook gewoon oerdegelijk. Was iedere webshop maar zo.
Snelle levering en goede service.
Ik heb een solar lichtsnoer gekocht. Bij het testen bleek de solar paneel niet op te laden. Hierover gebeld en er wordt direct meegedacht voor een oplossing. En al snel werd besloten om een nieuw paneel op te sturen. Deze had ik de volgende dag al in huis. Goede service dus!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.