Prestige Watches Sweden AB Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Är otroligt nöjd med mitt första Rolex köp hos Prestige Watches, och allt gick över förväntan. Jag var, som många andra väldigt försiktig med allt göra en såpass dyr beställning online. Men Ch... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har precis sålt en klocka till Prestige Watches Sweden AB. Christopher Nilsson på företaget var förtroendeingivande från start till mål med bra och tydlig information samt väldigt snabba återkopplinga... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Christopher spelade med snabba puckar och gav tydliga svar på mina frågor. Proffsigt men avslappnat bemötande, precis som jag gillar det! Efter ett givande och ett tagande så fanns det till slut en af... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Om du skall navigera ett köp av en Begagnad Rolex kan jag inte föreställa mig hur det skulle bli bättre än med Christopher Nilsson på Prestige Watches Sweden AB, han är en klock aficionado av rang och... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z zegarkami

Napisane przez firmę

Välkommen till Prestige Watches! Vi är största aktören i Norra Sverige som köper, byter och säljer exklusiva begagnade armbandsur från Rolex. Närmare dig som kund – Både digitalt och på distans, är vi stolta över att bidra till Norrlands och hela Sveriges växande intresse för exklusiva klockor.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 29

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Fick väldigt professionell och snabb…

Fick väldigt professionell och snabb återkoppling på mejl, samt att klockan va precis i det skick som utlovats. Samt snabb frakt, är mer än nöjd med allt kommer absolut att köpa hos dom fler gånger. Tack till dej Christopher för super trevligt bemötande.
Mvh/Manne.

7 czerwca 2024

Seriöst företag i världsklass

Otroligt bra service från början till slut. Gav ett seriöst intryck och bemötande från start. Hela affären gick snabbt och smidigt precis som utlovat. Det går inte att känna sig mer trygg än att sälja sin Rolex till Christopher.

Ser fram emot fler affärer med Prestige Watches i framtiden. Rekommenderas varmt!

7 czerwca 2024

Fantastiskt

Fantastisk, service, allt är grymt! Kan verkligen rekommendera! Så snabbt, fick klockan till Stockholm på mindre än 24h!

22 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Jag hade bestämt mig för en Rolex…

Jag hade bestämt mig för en Rolex Datejust och ringde upp Prestige Watches och fick kontakt med Christopher. Han guidade mig igenom affären från start till slut och fick hela tiden 100% service. Affären gjordes och inom 24 timmar så satt klockan på min arm. Supernöjd med mitt köp och med Prestige Watches

15 maja 2024

Sålde ett par Rolex klockor till Prestigewatches

Sålde ett par Rolex klockor till Prestigewatches. Kan varmt rekommendera dem. Christopher som jag hade kontakt med gav mycket fin och bra service, gjorde mig trygg med att sälja till dem. Hela processen gick felfritt, 10/10, otroligt bra affär.

14 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Jag har inte sålt en Rolex tidigare så…

Jag har inte sålt en Rolex tidigare så jag var misstänksam att skicka iväg min klocka. Men det fungerade väldigt bra, från start till slut. Jag kan rekommendera att sälja sin klocka till Prestige Watches. Ett seriöst företag.

8 maja 2024

Proffessionalism ut i fingerspetsarna

Kan inte tänka mig bättre service! Är nog inget som jag skulle vilja ha annorlunda i form av tydlighet, smidighet och proffessionalitet. Med ett humant och jordnära kommunikationssätt från Christopher får Prestige Watches 6/6 stjärnor av mig ⭐️

8 maja 2024

Professionell

Professionell, tillgänglig och tillmötesgående. Mycket nöjd återkommande kund 🙏🙏🙏

Tusen tack för en fantastisk service

7 maja 2024

Perfekt

Snabb, smidig och mycket trevlig kontakt. Tydliga instruktioner om tillvägagångssätt för affär med snabb genomgång av klockan jag sålde och snabb betalning. Postade klockan fredag eftermiddag och fick betalt helt enligt utlovat måndag förmiddag! Kan bara rekommendera.

6 maja 2024

Bästa servicen!

Christopher gav mig en fantastisk service! Svarade snabbt och kunnigt. Min första Rolex och jag var lite nervös över att köpa den över nätet. Men allt levererades på en dag enligt utlovat!
En lika fantastisk upplevelse som att köpa i butik!
Hoppas det blir fler gånger!

26 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Riktigt bra service och bemötande

Riktigt bra service och bemötande. Svarade på alla mina jobbiga frågor utan några konstigheter och var hjälpsam hela tiden. Det var en riktigt smidig affär med snabb återkoppling och fick min vara dagen efter lagt beställning. 5/5!

19 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Proffsig, seriös och riktigt snabb

Har absolut inget negativt att säga. Har träffat många inom klockbranschen och Christopher har varit otroligt proffsig och tillmötesgående rekommenderar starkt. Man vill nästan göra affär bara för att göra det så grym är han.

3 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Väldigt noggrant utvalda klockor och kraftigt konkurrerande pris

Ett väldigt noggrant urval av klockor, endast toppskick till nog marknadens bästa priser. Köpte en datejust från 2021, och lyckas inte hitta ett enda tecken på användning. Nådde ut på en söndag, innan lunch var affären klar och klockan mottagen på tisdagen.

Direkt återkoppling på all kommunikation och väldigt tillmötesgående med frågor och behov.

19 marca 2024

Formidabel servicenivå

Christopher, vilken fantastiskt herre!
Otroligt bra service samt väldigt snabb responstid på återkoppling. Håller högsta servicenivån jag någonsin upplevt!

Rekommenderar starkt!

15 lutego 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej