Prepaiddigitalsolutions Recenzje 2451

Bardzo słaba

2 tys. recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

czuje się oszukana!

Dostałam wirtualną kartę do zrealizowania jednak po wejściu wyświetla się błąd w trakcie weryfikacji! Uprzedzam że wszystkie pliki śmieci zostały wyczyszczone i kartę próbuję uruchomić już na 3 przeglądarce internetowej bez żadnego sukcesu!

22 października 2024

Hi Ewelina,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Chętnie przejrzymy Twoje konto i okoliczności. Skontaktuj się z nami na mypaymentvault.com i wypełnij formularz „Skontaktuj się z nami”. Ze względów prywatności prosimy nie podawać danych kontaktowych ani informacji o koncie na tej platformie.

Dziękujemy

Karta jest bezuzyteczna

Karta jest bezuzyteczna, nie da jej sie podpiac do aplikacji, portfela, revoluta... Nie da sie korzystac z wlasnych pieniedzy.

20 września 2023

Witaj Marta Maciolek,

Dziękujemy za Twoją opinię i przykro nam, że Twoja karta nie działa u tego sprzedawcy. Zlokalizowaliśmy Twoje konto i aktywnie pracujemy nad rozwiązaniem problemu. Do Twojego problemu przypisano agenta ds. sukcesu klienta, który skontaktował się z Tobą za pośrednictwem poczty elektronicznej.

Dziękujemy, Marta Maciolek, za umożliwienie nam ulepszenia Twoich usług.

- Wsparcie klienta

Beznadziejne i nieużyteczne

Beznadziejne i nieużyteczne. Kiedyś dało się chociaż płacić kartą przez użycie paypal, teraz nie można i niemal żaden sklep nie przyjmuje karty.... a niby w całym internecie można płacić..... ani w grach ani na stronach nie mogę używać karty, wszędzie odrzuca przez co muszę używać na zupełnie inny cel niż założony

28 marca 2023

Dno i metr mułu

Super.. niby mam kartę z środkami ale żaden sklep jej nie akceptuje.. co za chłam

16 marca 2023

Witaj Kliencie,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę nas. Chcemy rozwiązać wszelkie problemy, które możesz mieć. Nie możemy jednak zlokalizować Twojego konta. Skontaktuj się z nami pod adresem service@prepaiddigitalsolutions.com i wpisz w temacie „Customer Success Agent” wraz z pełnym imieniem i nazwiskiem.

Mamy nadzieję, że dasz nam szansę, aby zapewnić lepszą obsługę klienta.

- Obsługa klienta

karta widmo

przyłączam się do opini innych,tym dziadostwem nigdzie nie mozna zapłacic- np.allegro,shopee,empik nie mozna podpiąć pod google pay ! masz pieniadze których de facto nie masz ! a oni każą dzwonic po sklepach ,że moze ktos łaskawie zaakceptuje tą gównianą karte ! debile !

13 grudnia 2022

Witaj Jan,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę nas. Chcemy rozwiązać wszelkie problemy, które możesz mieć- Skontaktuj się z nami pod adresem service@prepaiddigitalsolutions.com i wpisz "Customer Success Agent" w temacie wiadomości. Jeśli masz dostępne imię i nazwisko powiązane z Twoim kontem, pozwoli nam to pomóc Ci i zlokalizować dokładnie to konto, do którego się odwołujesz.

Mamy nadzieję, że dasz nam szansę na zapewnienie Ci lepszej obsługi klienta.

- Obsługa klienta

Scam

Wymienilem pkt na pieniadze na tej wirtualnej karcie ale nie da sie jej nigdzie podpiac a co dopiero placic bo wszystko jest odrzucone.

4 października 2022

Witam Rafał Wiśniewski,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i przykro nam z powodu podsumowania problemu tutaj. Niestety nie możemy zlokalizować Twojego konta z podaną nazwą użytkownika. Aby pomóc Ci dalej, skontaktuj się z nami pod adresem service@prepaiddigitalsolutions.com i wpisz w temacie „Agent ds. sukcesu klienta”.

Dziękujemy Rafałowi Wiśniewskiemu za umożliwienie nam pozytywnego doświadczenia posiadacza karty.

Bezużyteczne

Nie można podjąć środków z karty, ani nigdzie zapłacić, dodać do googlePay, zasilić Revolut, doładować PS Store. Wirtualna karta na której mam wirtualne środki.

8 czerwca 2022

Problemy

Karta można powiedzieć ,, nie działa,, wszędzie płatność kartą odrzucana nie da się jej dodać do Google Pay ani sklepu play kompletnie nigdzie nie da się zapłacić pieniądze chyba zmarnowane
Nazwa użytkownika: cookie99995
Gdyby firma chciała pomóc

14 maja 2022

Wielorakie problemy

Wielorakie problemy. Skomplikowane pytania autoryzacyjne, np. mam kartę w EUR, a pytania weryfikacyjne są o ostatnie transakcje w złotych (tak jakbym znał kurs przeliczania) na przykład: Twoja ostatnia transakcja to
a) 7.87 zł
b) 6.87 zł
c) 8.01 zł
Albo pytanie z dzisiaj: ostatnia transakcja to:
a) 2 zł
b) null zł
c) 0 zł
d) null zł
I którą odpowiedź mam wybrać? Nie wiem...

Dodatkowo brak możliwości podpięcia karty gdziekolwiek, komunikat błędu: "eclined due to Block Recurring/Installment Txn logic".

29 kwietnia 2022

Oszuści

To jest chyba najgorszy serwis jaki można sobie wyobrazić, nic nie działa, te pieniądze w portfelu zmarnowane bo i tak nie można skorzystać, okrona strona, oszuści!!!!!

15 grudnia 2021

Witam nie mogę zapłacić kartą…

Witam nie mogę zapłacić kartą virtualmasters gdyż albo mi top przychodzi potem jak już mnie wyloguje z aplikacji bądź strony albo że środków brak jak są środki bo sobie zapisuje

5 listopada 2021

dzień dobry B Patapczyk,

Dziękujemy za Twoją opinię i przykro nam słyszeć, że nie możesz korzystać ze swoich kart. Znaleźliśmy Twoje konto i aktywnie pracujemy nad rozwiązaniem Twojego problemu. Agent ds. sukcesu klienta został przypisany do Twojego problemu i skontaktował się z Tobą za pośrednictwem poczty e-mail.

Dziękuję, B Patapczyk, za umożliwienie nam ulepszenia Twojego doświadczenia.

Problemy z działaniem strony

Problemy z działaniem strony, problemy z e-mailami potwierdzającymi, problemy praktycznie ze wszystkimi aktywnościami.

10 lipca 2021

Cześć Jan Kujawski,

Chcielibyśmy udzielić Ci dalszej pomocy, ale nie możemy znaleźć Twojego konta w naszej bazie danych z podaną nazwą użytkownika. Skontaktuj się z nami pod adresem service@prepaiddigitalsolutions.com i wpisz w temacie „Agent ds. sukcesu klienta”. Chętnie Ci pomożemy!

Karta nie działa

6 kwietnia 2021

Cześć Filip Wiącek,

Chcielibyśmy dodatkowo pomóc Ci w zapytaniu dotyczącym Twojej karty, ale nie możemy znaleźć Twojego konta w naszej bazie danych przy użyciu podanej nazwy użytkownika. Skontaktuj się z nami pod adresem service@prepaiddigitalsolutions.com i wpisz „Customer Success Agent” w temacie. Chętnie pomożemy!

RAK PLUC ! ! !

ta strona dala mi raka pluc
nie polecam

20 października 2020

Hi Szymon Korcz,

We are sorry to hear about the trouble you are experiencing with your prepaid cards. We would like to further assist you, but we are unable to locate your account in our database with the username provided. Please contact us at service@prepaiddigitalsolutions.com and enter ‘Customer Success Agent’ in the subject line. We would be happy to further assist you!

- Customer Support

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (2451 recenzji)