Poul Nielsen Automobiler Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

En elbilshandel med ro i maven Jeg har netop købt min første elbil – en BMW iX – hos Poul Nielsen Automobiler, og hele forløbet har været en fornøjelse. Servicen har været fremragende fra start til... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Vi har haft en virkelig god oplevelse fra start til slut ved købet af vores BMW iX1 ved Poul Nielsen - vi er utrolig glade for bilen. Alexander leverede en utrolig professionel, ærlig og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har i dag købt en BMW iX3 hos Poul Nielsen Biler i Næstved, og vi har haft en rigtig god oplevelse fra start til slut. Vi blev mødt med en venlig, professionel og ærlig betjening, hvor der... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Første besøg hos Poul Nielsen. Jeg har netop fået udført et service på min BMW hos Poul Nielsen. Fin korrespondance med værkføreren inden levering af bilen. Arbejdet bliver udført som aftalt... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Salon samochodowy
  2. Giełda samochodowa
  3. Warsztat samochodowy
  4. Leasing samochodów
  5. Dealer pojazdów mechanicznych

Napisane przez firmę

Sjællands største udvalg i nyere brugte BMW. Import af BMW og andre premium mærker fra Tyskland. ISO14001 certificeret BMW specialværksted. Alle service indlæses i bilens elektroniske servicebog. Altid gratis lånebil ved forsikringsskader uanset forsikringsselskab. Vi har aftaler med alle forsikringsselskaber! Gratis opbevaring af dine sommer/vinterhjul!

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

238 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 38

Napisz recenzję

Stod i 23

Stod i 23. time og skulle genforhandle leasing kontrakt med det gamle leasingselskab, men fik hele tiden fejliformationer fra dem om nye priser. Så kontaktede jeg Michael hos Poul Nielsen,da han ved et af mine service besøg havde nævnt leasing. Michael tog min henvendelse 200% seriøs og 2,5 time efter var alt på plads og en ny kontrakt var underskrevet med en besparelse på næsten 25.000kr årligt. Kan kun anbefalede Poul Nielsen samt deres Værksted som altid yder det bedste hver gang der er noget.

25 sierpnia 2021

Hej Stig

Mange tak for din flotte anmeldelse, og tak fordi du har taget dig tid til at skrive om forløbet her.

Dejlig oplevelse

Vi handlede bil hos Poul Nielsen Auto, vi talte med sælger Andreas Haverberg, og jeg må sige sikke en service vi fik fra da vi første gang trådte ind i forretningen til vi fik udleveret vores "nøgle" til vores nye Tesla Model 3. Hele vejen igennem var Andreas hjælpsom men også sælger, hvilket var en super fin kombination.
Et lille punkt som kunne gøres bedre, men som jeg ikke synes skal trække ned, er klargøringen af bilen, den var ikke som jeg havde håbet.
Men jeg vil helt klart anbefale andre at handle bil hos Andreas.

22 lipca 2021

Hej Christian

Mange tak for din fine anmeldelse, jeg håber i får mange gode timer i jeres flotte Tesla.

Købte en fin bmw 316i

Købte en fin bmw 316i, af Andreas hos Poul Nielsen. Super flink, dygtigt, og meget service minded. Det er længe siden jeg har oplevet så god service.
Kan varmt anbefaledes at handle der.

3 lipca 2021

Hej Louis

Mange tak for din anmeldelse og tak for handlen.

Oceniono na 5 z 5

Det har været top professionel…

Det har været top professionel håndtering af denne bil handel.

30 czerwca 2021

Hej Per

Mange tak for din anmeldelse og fordi du har valgt og handle hos os.

Oceniono na 5 z 5

Ikke sidste gang vi handler her

Supergod service, specielt af sælgeren Andreas, der solgte os en nyere VW UP. Han er imødekommende og meget serviceminded og svarede kompetent og hurtigt på alle spørgsmål vi havde omkring bilen. Vi kan ikke sætte en finger på noget omkring handlen. Derudover fik vi en rigtig god byttepris for vores gamle bil :-).

7 czerwca 2021

Hej Rune

Mange tak for din flotte anmeldelse og for alle stjernerne.

Oceniono na 5 z 5

Godt køb, og god hurtig service.

Vi købte en brugt 320d for et par mdr. siden, den kører som en drøm, var nysynet og med 100% garanti i 6 mdr. Vi fik en god pris for vores gamle bil. Bilen blev synet og klargjort dejligt hurtigt, så anbefaler gerne, og vi kommer helt sikkert igen en anden gang.

25 maja 2021

Hej Thomas

Mange tak for jeres anmeldelse, det glæder os at hører i er tilfredse med købet af jeres BMW, håber i får mange gode timer i den.

Oceniono na 5 z 5

2nd gang jeg handlede hos Poul Nielsen…

2nd gang jeg handlede hos Poul Nielsen automobiler og kom igen, for jeg havde i forvejen en god erfaring med produkt og med køber oplevelsen. Igen en rigtig god oplevelse omkring dialogen og forventer også, at bilen lever op til forventningen.

10 maja 2021

Hej Jan

Mange tak for din anmeldelse, det glæder os at hører du har haft en god oplevelse i vores butik.

Fantastisk service

Fantastisk service. Har købt en brugt 118d, der køre som en drøm, nysynet og med garanti. Fik en fin pris for min gamle bil. En tilfredsstillende og ordentlig handel, med super god service. Vi anbefaler gerne og kommer igen en anden gang.

8 maja 2021

Hej Tina

Mange tak for din anmeldelse, det glæder os at hører du er tilfreds med oplevelsen af bilkøbet hos os.

Oceniono na 5 z 5

Har haft bilen på værksted, de ved hvad de har med at gøre, godt og professionelt arbejde til en fair pris

6 maja 2021

Hej Jonar

Mange tak for din flotte anmeldelse, den betyder meget for os.

Købet af nyere brugt bmw 420i

Købet af nyere brugt bmw 420i. Hele vejen under handlen har sælgeren Andreas været en fornøjelse at handle med og utrolig hurtig til at vende tilbage med svar og da jeg endelig besluttede at købe. Ville jeg jo helst have bilen så hurtigt som muligt. Og her sørgede Andreas for det kunne lade sig gøre meget hurtigt. Kan kun varmt anbefale bmw Næstved og sælgeren Andreas

1 maja 2021

Hej Thomas

Mange tak fordi du har givet os en anmeldelse her på Trustpilot.

Service i top

Har købt en super flot og velkørende BMW 420i, med byttebil i handler.
Lige fra start, ved prøvetur, og gennem hele handlen var servicen i top. Andreas var meget hjælpsom og gav mig svar på alle spørgsmål.
Jeg fik købt en bil der var så god som ny, og fik en fornuftig pris for min byttebil.
Helt klart et sted jeg vil anbefale, og selv handle der igen.

18 marca 2021

Hej Allan

Mange tak for din anmeldelse og for alle stjernerne, håber du får mange gode timer i din BMW 420i.

Oceniono na 5 z 5

Super oplevelse med køb af brugt bil

Har købt brugt BMW og har fået en god og professionel betjening.
Alt var som lovet og bilen køre som en drøm :-)

17 marca 2021

Hej Steen

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os.

Oceniono na 5 z 5

Har lige købt en brugt BMW X1 med bytte…

Har lige købt en brugt BMW X1 med bytte af en Mercedes og fået en top professionel rådgivning & service hele vejen igennem processen og fået en bil der er fuldstændig som ny :-)

16 marca 2021

Hej Peer

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Kan stærkt anbefales

Kan stærkt anbefales
Det er anden gang vi køber bil fra Poul Nielsen automobiler. Den nuværende bil blev købt uden at vi havde set den, har en stor tiltro til både Michael og Morten. Har altid været super tilfredse med både køb og service.

15 marca 2021

Hej Sidnan

Mange tak for jeres anmeldelse, det glæder os at i er tilfredse med købet af jeres BMW.

Oceniono na 5 z 5

Det er første gang vi handler bil ved…

Det er første gang vi handler bil ved Poul Nielsen Automobiler, og vi har kun godt at sige. Vi kommer fra Nordjylland og da der var nogle små ting vi skulle have lavet på bilen fandt de et værksted tættere på hvor vi bor så ikke vi skulle køre til Sjælland. En rigtig god oplevelse og kan varmt anbefales.
Vh Lasse /Nordjylland

10 marca 2021

Hej Lasse

Mange tak for din anmeldelse og fordi i valgte at handle hos Poul Nielsen automobiler, selvom der er et stykke vej til os.

Oceniono na 5 z 5

Har brugt dem i mange år og været MEGET…

Har brugt dem i mange år og været MEGET tilfreds. Kan varmt anbefale dem både ved køb af bil og ved brug af en værkstedet, der bliver proff ledet af Morten.
Vh Bent Skælskør

27 lutego 2021

Hej Bent

Mange tak for de flotte ord og alle de grønne stjerner.

Oceniono na 5 z 5

Super service, holder altid deres aftaler....har fast min bil til service hos Poul Nielsen Automobiler....

Mvh. Kenneth

5 lutego 2021

Hej Kenneth

Mange tak for din anmeldelse og fordi du har taget dig tid.

Oceniono na 5 z 5

Super service! Ikke sidste gang jeg benytter mig af stedet.

4 lutego 2021

Hej Thomas

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

Super service, bilen er klar som aftalt og til og med lige støvsuget- dejligt👍👍

9 stycznia 2021

Hej Henrik

Mange tak fordi du vil anmelde os her. Tak for dine anmeldelser.

Poul Nielsen Automobiler.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej