Poul Nielsen Automobiler Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Købte min bmw i4 m50 hos Michael, og selvom der ikke var så meget at gøre ved prisen på bilen, er jeg alligevel blevet glad for købet, da servicen hos dem efterfølgende også har været super god. Mor... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har i dag købt en BMW iX3 hos Poul Nielsen Biler i Næstved, og vi har haft en rigtig god oplevelse fra start til slut. Vi blev mødt med en venlig, professionel og ærlig betjening, hvor der... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Vi har haft en virkelig god oplevelse fra start til slut ved købet af vores BMW iX1 ved Poul Nielsen - vi er utrolig glade for bilen. Alexander leverede en utrolig professionel, ærlig og... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Første besøg hos Poul Nielsen. Jeg har netop fået udført et service på min BMW hos Poul Nielsen. Fin korrespondance med værkføreren inden levering af bilen. Arbejdet bliver udført som aftalt... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Salon samochodowy
  2. Giełda samochodowa
  3. Warsztat samochodowy
  4. Leasing samochodów
  5. Dealer pojazdów mechanicznych

Napisane przez firmę

Sjællands største udvalg i nyere brugte BMW. Import af BMW og andre premium mærker fra Tyskland. ISO14001 certificeret BMW specialværksted. Alle service indlæses i bilens elektroniske servicebog. Altid gratis lånebil ved forsikringsskader uanset forsikringsselskab. Vi har aftaler med alle forsikringsselskaber! Gratis opbevaring af dine sommer/vinterhjul!

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

237 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 37

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

En forhandler med god service og en…

En forhandler med god service og en seriøs bytte pris . Hurtig svar tid og et meget flot bilhus.
Da vi hentede vores nye ix3 fik vi er super god gennemgang og blev sendt hjem med en dejlig oplevelse.
Mine anbefalinger til poul Nielsen er hermed givet.

30 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Vi var ude og se på en BMW i4 blev mødt…

Vi var ude og se på en BMW i4 blev mødt af deres sælger Alexander som gav os en grundig gennemgang af bilen.
Vi havde vores barnebarn med som desværre rende gennem butiksruden. De gjorde alt hvad der stod i deres magt for at hjælpe plaster ,sodavand is osv.
Det blev desværre ikke til prøvetur den dag.
Næste formiddag ringede Alexander fra Poul Nielsen og spurte til vores barnebarn Totalt god oplevelse.
Endte med vi var ude og prøve bilen og købte bilen.
Andreas udleveret os bil sørgede for vores app osv virkede inden vi kørte fra.
Har aldrig fået så god behandling nogen steder som hos Poul Nielsen.

1 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Meget professionel forretning med kunden i fokus.

Vi var nede hos Poul Nielsen Automobiler, det er virkelig en meget professionel forretning. Da jeg tog kontakt for at få afklaret hvordan min gamle bil kunne indgå i handlen, var Alexander meget professionel, meget klar i kommunikationen, jeg var hurtigt afklaret med et klart overblik, hvilket også gjorde at jeg hurtigt kunne tage en beslutning.
Overdragelse af bilen foregik rigtig behageligt med fuld fokus på kunden og den bil der skulle overleveres.
Jeg kan kun anbefale Poul Nielsen Automobiler og deres personale, de vil deres kunder, det mærkes tydeligt. Det er ikke sidste gang jeg har dem i tankerne hvis der skulle være tale om at skifte bil, ej heller hvis jeg høre om nogen der skal bruge en seriøs bilhandler - jeg anbefaler gerne.

20 marca 2024

Kanon service

Kanon service
Vi købte vores 1. el bil her hvor Alexander hjalp os igennem forløbet. Fik en ekstra god service da vi fik bilen udleveret før den byttebil vi havde blev afleveret.

Det eneste vi sådan har tænkt øv over var at der ikke blkev snakket vinterhjul under handlen og med det danske vejr var det lidt udfordret da det pludelig kom

Men skal den byttes ud bil så bliver det her vi kigger først igen

6 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Kom ind med et ønske at forlade…

Kom ind med et ønske at forlade forhandleren med en bmw i4, men kom derfra med en ix1 :) Alexander tog rigtig pænt imod os, og viste interesse. Jeg har problemer med ryg mv. Så ind og udstigning betyder meget. Så her trådte Alexander ind og sagde "hvad med denne her" og der stod den så, vores nye bil :) hele gennemgangen af bilen, og oplevelsen var top klasse, og vi valgte derfor at sige ja tak :) vi vil helt klart bruge poul Nielsen igen. :) tak for denne gang

15 lutego 2024

Ny (brugt) I4 M50

Vi valgte at købe vores første elbil, BMW I4 M50, hos Poul Nielsen, idet vi havde mulighed for at se modellen i alle tænkelige farver og udstyrsvarianter, hvilket var et stort plus. Det gav muligheden for at vurdere og sammenligne. Ydermere blev vi mødt af en kompetent og tilstedeværende bilrådgiver, Alexander, som på bedste vis håndterede os og andre kunder i butikken, imens han var helt alene en søndag. Det hele blev gjort med et smil på læben og den efterfølgende service og kontakt veg han ikke tilbage fra, selvom vi ikke var helt enige om hvad, der burde følge med i prisen, når man køber en bil til ca. 650.000 kr. :)
Da vi besluttede os dagen før, at det skulle være den pågældende bil, var Alexanders øvrige kollegaer hurtige til at tage over (grundet en velfortjent fridag), og de sørgede sammen med værkstedet for, at bilen kunne leveres dagen efter inden weekenden, hvor Alexander var tilbage på pinden og stod for leveringen.
Alt i alt super service og fleksibilitet hele vejen rundt, både af Alexander, hans kollegaer og værkstedet. Man føler sig velkommen, der er et varieret farveudvalg, og man bliver behandlet seriøst og behageligt fra start til slut.

16 lutego 2024

Super service 👍

Super service 👍.
Vi har fået hjælp af Michael Nielsen, BMW Næstved, til at finde den helt rigtige BMW.
Den blev fundet i Tyskland - og står som aftalt fuldstændig skarpt 💪 - oven i købet til en rigtig fornuftig pris 💰.
Vi oplevede fuld tryghed, og havde fin dialog hele tiden.
Vi er faktisk så tilfredse, at Michael nu også er på opgaven med at finde en god BMW til fruen 😁🤞.
Stor tilfredshed og bedste anbefalinger herfra!!!

3 marca 2024
Oceniono na 5 z 5

Super god oplevelse ved køb af BMW ix3…

Super god oplevelse ved køb af BMW ix3 hos Poul Nielsen Biler, Næstved. Ikke fortrudt et sekund udskiftning af bil og stor ros til sælger Andreas, som gjorde processen til en rigtig god oplevelse. Jeg kan kun anbefale andre, at købe bil her. Venlig hilsen, Per Reimer Nielsen/Stensved

14 lutego 2024

God handel!

God handel, flinke og dygtige sælgere i butikken! Service var i top, og BMW'en kører som forventet skidegodt.

7 lutego 2024

Tilfredse gengangere

Det er 2. gang, vi køber brugt BMW hos Poul Nielsen. Vi har hver gang fået super service og rådgivning - og gode biler, ikke at forglemme ;-) Værkstedet benytter vi også med største tilfredshed.

1 grudnia 2023

De største anbefalinger herfra

Vi var på udkig efter en brugt BMW X1, og kontaktede derfor Poul Nielsen Automobiler.
Indenfor kort tid, fandt de den helt rigtige bil til os.
Alt forløb hurtigt og problemfrit.
Yderst professionelt samt venligt personale.
Vi giver hermed de største anbefalinger!!

17 października 2023
Oceniono na 5 z 5

Poul Nielsen i Næstved er en "lille"…

Poul Nielsen i Næstved er en "lille" butik, men her får man så meget personlig rådgivning af dygtige mennesker der har tid til at lytte og også tid til lidt "hyggesnak". Anbefales både til køb og til service! Har lige købt en IX-40 og hele forløbet var meget godt udført - uden stres for mig som køber.

12 stycznia 2024

Hermed vores bedste anbefalinger af Andreas Haverberg

Hermed vores bedste anbefalinger af Andreas Haverberg, som er en meget tillidsvækkende og serviceminded bilsælger og som også gør mere end hvad man kan forvente. Dagen efter vi havde fortalt hvilken bil/udstyr vi var på udkig efter, så ringer Andreas og fortæller, at de netop havde købt en der lignede det vi søgte - den var præcis det vi søgte så den købte vi. God dialog mens vi venter på levering som skete til aftalt tid.

28 listopada 2023

Købt brugt BMW IX3 M SPORT

Købt en lidt brugt BMW IX3 M SPORT
Har netop købt min første el bil efter en venlig og kompetent betjening af sælger Andreas. Fået super vejledning i betjeningen af bil, særlig opladning, der var helt ukendt for mig.
Jeg kan kun anbefale firmaet.

28 grudnia 2023
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej