Beställde en skrivare och etiketter igår. Idag levererades allt, fantastiskt nöjd. Jag hade lite frågor som jag mailade, fick ett långt och uttömmande väldigt trevligt svar. Rekommenderar detta för... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag fick min beställning med liten försening men förklaring var att det var brist på personalen under Jul och Nyår, så jag ska inte klaga, det kan hända faktiskt. Annars gick allting jättebra. Varorna... Zobacz więcej
Bra kvalitet men lita inte på bilderna. Köpte Mailing bags blåa och på bilden var det ljus blå. Väldigt snygg färg fast när jag fick dom var det som typ en metallic mörk blå färg. Vi kontaktade er oc... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Supersnabb leverans och bra priser. Skulle önska det fanns ett gratis frakt alternativ runt 1000kr för då hade jag beställt större mängder men annars är allt helt klart superbra. Kommer återkomma
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Postorderpåsar, bubbelpåsar, tejp, kraftpapper, etiketter, bubbelplast, silkespapper, kartonger, paketvågar med mera.
Dane kontaktowe
Femte Tvärgatan 4, 80284 , Gävle, Szwecja
- kundtjanst@postorderpase.se
- www.postorderpase.se
Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Toppen på alla sätt super snabb…
Toppen på alla sätt super snabb leverans
Rekommenderas
Under all kritik!
Under all kritik!
VD som besvarar kunder över youtube, inte bara det utan även där uttrycker sig otroligt kränkande där man som kund blir nertryckt.
Påstår att det är snabbare kommunikation på det viset, hade man ju absolut kunnat hålla med om ifall han höll en god och respektfull ton mot kunder som ska vilja handla hos honom.
Därefter trakasserar kunderna över mail med uttryck som ”usch” ”googla på ordet ödmjuk för det behöver du” ”spyr” osv.
Nekar därefter sitt beteende under omdömena som finns här trots både skärminspelningar & sparade mail konversationer.
Flera omdömen som påtalat detta beteende, även stora kreatörer som uttryckt sin besvikenhet offentligt kring bemötandet från denne VD.
Finns absolut ingen anledning att handla från ett företag som anklagar dig som kund att vara problemet när ett sådant uppstår.

KÖP INTE!!!
Väldigt oseriöst företag. Jag hade ingen möjlighet att hämta ut mitt paket då jag vart väldigt sjuk helt plötsligt. Mailade då vänligt och frågade om dom kunde skicka tillbaks paketet.
Fick då som svar av VD Lennart på företaget där han lägger ut en YouTubevideo på hans kanal som svar med otrevlig bemötande. Jag får varken produkten som jag köpte eller pengarna tillbaks utan får betala hela summan plus fraktavgiften för retur. Så oseriöst det kan bli.

Odpowiedź od Postorderpåse.se
Snabb leverans. Mycket fina färger på postpåsar som beställde, extra roligt att skicka saker i dem.
Handla inte här ifrån
Handla inte här ifrån, VD/CEO på företaget skriver kränkande mail samt laddar upp videosvar på mail på youtube. Kränker och skriver ”usch” till sina kunder. Oprofessionellt! Rekommenderar ingen att köpa från detta företag.
Jag beställde från hemsidan och får ett Mail att de packat fel varor & ber mig hämta ut det felaktiga paketet för att returnera detta till de med en retursedel som jag ska skriva ut och ta med. Enbart för att företaget ska slippa betala 100kr i returfrakt, väldigt oseriöst att lägga deras misstag på mig som kund.
Ser att jag har fått svar där ni skriver att det jag påstår inte stämmer och vill isåfall veta vad problemet var då. Jag har skärminspelning på videon som han senare tog ner från youtube samt kvar alla kränkande och trakasserande mail vilket var svårt att missförstå.

Odpowiedź od Postorderpåse.se
Bra varor och till bra priser.
Bra varor och till bra priser.
/ Göran
StrumpBoden
Billigt och snabbt levererat
Billigt och snabbt levererat. Dock inte de tjockaste påsarna, men de är lätta och smidiga.
Bra funktion
Bra billiga påsar och snabb frakt.
Snabb leverans, dock uppdelad eftersom en vara var restnoterad.
Bra varor.
Jag lämnade en order men fick inget…
Jag lämnade en order men fick inget material. När jag klagade blir jag bemött med en massa konstiga påhitt och de påstår att jag fått grejorna. Rena skojarna. En man som svarar på youtube helgaggig. Varning.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.