Reakcja na opinię
Blev så osäker på att det inte var fake,så fick ringa er. Såg att ni kunnat skicka lyktan till andra men inte till mig,som oxå bor långt från uthämtningsställe o dessutom sitter i rullstol o flert... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det största är att verkligen kunna göra SKILLNAD oavsett vad det är, som människa, mitt jobb, min familj och kunna se saker mer globalt! Större! Det är fantastiskt att känna att just lilla jag bidrar... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Postkodlotteriet är Sveriges största lotteri där du kan vinna tillsammans med dina grannar, samtidigt som du bidrar till ideella organisationers viktiga arbete för människa, djur och natur. Med en Postkodlott har du en ny vinstchans varje dag. Under året lottas vinster ut för över 1,6 miljarder kronor till grannar runt om i landet. Hela överskottet från lotteriet går till ideella organisationer som arbetar för en bättre värld. Tack vare alla som deltar i lotteriet fördelas varje år över 1 miljard kronor till fler än 60 olika organisationer. Postkodlotteriet är idag Sveriges största privata givare till ideell sektor.
Klarabergsviadukten 63, 111 64, Stockholm, Szwecja

Konstigt spel. Inga vunnit de lovar att de tillbaka pengar när du inte vinna men en vinnare rätt betyder ”du har vunnit 100 rabat på bokaffären ” och de ta ge dig inte tillbaka pengar eftersom du har vunnit ehhh
Blev så osäker på att det inte var fake,så fick ringa er.
Såg att ni kunnat skicka lyktan till andra men inte till mig,som oxå bor långt från uthämtningsställe o dessutom sitter i rullstol o flertalet operationer.
Ang.vinster,har förlorat en del på rabattcheckarna av samma orsak=svårt o ta mig till coop,borde duga med ICA o City Gross.
Handdukar, bestick mm har vi i min ålder redan.Mvh Dorthe
Varit med i många år nu. Har vunnit en del men ingen större vinst än. Men tycker om vad pengarna går till.
Följer er på postkodmiljonären som jag gillar att se.

Odpowiedź od Svenska Postkodlotteriet
En j**la ringde o tjatande på att köpa flera lotter.. Dåligt med vinster

Odpowiedź od Svenska Postkodlotteriet
Väldigt uppskattat att ni lägger märke till och ger feedback på mina inlägg. Blir lika överraskand och glad varje gång. 👍

Odpowiedź od Svenska Postkodlotteriet
Har varit med I Postkodlotteriet sen 2006.
O har tyvärr ej haft turen att vinna något över ca. 500. Varför ??? Vet ej.
Finnd de som vinner flera gånger ?
O de som varit med I ca. 2 mån. ?
Ber varje kväll att...nu hör de av sej....men..än så länge inte ett ljud.
Är glad att överlevt 2025, cancer som är bortopererad o fått lagt ett blodkärl i huvudet som kunde brista när som. Den vetskapen levde jag med från feb.till 13 oktober då de lagade det.
Jag ger EJ upp, kämpar var dag.
O hoppas att Ni kommer att överraska mej vilken dag som helst.
O vill att Rickard är den som kommer hit till mej, o då går vi o tar en Gofika ca. 1 min från mitt hem 😊
Har 1 lott, har ej råd med fler.
Hoppas vi ses snart 😊
Kram Tilly 😊 (Inger Tullgren)

Odpowiedź od Svenska Postkodlotteriet
Hej Postkodlotteriet, jag är väldigt glad att jag kan hjälpa till, men jag vill också vinna det gyllene kuvertet. Jag tror att jag hjälper mycket 7 lotter + 2 extralotter.Jag funderade på att avsluta det här spelet men mitt hjärta säger mig att du kanske äntligen kommer att besöka mig, jag behöver det verkligen lika mycket som du behöver mig

Odpowiedź od Svenska Postkodlotteriet
Jag är medlem och har väntat mycket och till idag har inte hänt något speciellt men vill gärna att ni kollar på unga oxå pga det är alltid gamlingar som vinner och jag tror det är orättvist faktiskt och en ex jag så jag klarar mig iallafall men vill gärna vinna så att hjälpa mamma med sjukdom faktiskt som hon bor i fattiga land så ber er att tänka på sånt

Odpowiedź od Svenska Postkodlotteriet
Kul att hjälpa till jag är nöjd å hoppas på tur men det blir nog aldrig för mig att jag vinner stort men tänk vad all hjälp man kan hjälpa till med med en lott jag har två

Odpowiedź od Svenska Postkodlotteriet
Det största är att verkligen kunna göra SKILLNAD oavsett vad det är, som människa, mitt jobb, min familj och kunna se saker mer globalt! Större! Det är fantastiskt att känna att just lilla jag bidrar med något❤️🌟🌟🌟❤️

Odpowiedź od Svenska Postkodlotteriet
Ni gör så mycket gott för olika föreningar.
Roligt och spännande.

Odpowiedź od Svenska Postkodlotteriet
Har varit med till o från från första början men ALDRIG
vunnit någonting

Odpowiedź od Svenska Postkodlotteriet
Jag vet inte vad jag tycka, jag är med för förhoppningsvis en bättre framtid för mig och sonen.

Odpowiedź od Svenska Postkodlotteriet
Bra att en del pengar går till olika projekt
Tycker att vinsterna skulle vara mindre så att fler personer har chans att vinna

Odpowiedź od Svenska Postkodlotteriet
Underhållande och mycket bra program passar både gammal och ung.

Odpowiedź od Svenska Postkodlotteriet
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.