Posterland Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Posterland i Gothersgade 45, 1123 København K +45 31731373 posterandframe.com. Den fysiske butik har ikke en website der hedder Posterland. Dette na... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestemt ikke til anbefaling. Da jeg kom hjem efter at have afhentet en plakat, jeg havde haft til indramning, oplever jeg til min store skuffelse, at indersiden af glasset er fyldt med skidt og støv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg er netop kommet hjem fra mit besøg i Posterlands butik ved Kgs. Have. Medarbejderen kendte navnet på den kunstner, jeg ledte efter, men selv havde glemt navnet på. Der var flere forskellige større... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Havde bestilt 6 (store) indrammede poster on-line. Havde ikke plads i bilen ... Fik dem FREE OF CHARGE lavet før tid efter tlf-samtale ... fik dem FREE OF CHARGE bragt op på 5.sal inden for få timer... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z dodatkami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Posterland er Nordens største plakat shop med over 30.000 plakater. Alt i filmplakater, kunstplakater, sportsplakater, musikplakater, indramning med mere

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

dårligt!

Har hverken modtaget min ordre eller fået svar på min mail til kundeservice - der er nu snart gået 2 uger.

20 października 2010

Fik aldrig varen

Jeg kan desværre ikke anbefale posterland.dk. Jeg bestilte en række plakatter sidste forår (marts 2009, tror jeg), men modtog dem aldrig. Så vidt jeg kan se modtog jeg en email om at de var blevet forsinkede, fordi de skulle bestilles hjem, og så hørte jeg aldrig mere fra dem. Jeg fik heller aldrig nogen ordrebekræftelse per mail, hvilket faktisk gør, at jeg i dag ikke er helt sikker på hvad jeg bestilte. Derudover kan jeg nævne, at min bror også forsøgte at få nogle plakatter hjem fra dem uden det store held.

29 sierpnia 2010
Oceniono na 1 z 5

Snart gået 2 måneder - Venter stadig på "de der" plakater...

Da jeg så disse plakater, var mit intryk, WOW!
bestilte disse plakater den 6 Juli 2010, med en lev. op til 7 dage. Dagen efter fik jeg brev/mail om at der ville gå ydeligere 14 dage til at plakaterne dumper ind ad døren. da de 14 dage var gået, skrev jeg ENDNU engang!
da lovede de sende dem efter 7 dage.

vi skriver nu 20 august og intet er hændt...

- Dette er en L*rte virksomhed, med ingen forståelse for kundernes ventetid.
kan stadig ikke forstå deres instilling til kundeservice.

Kender de mon ordet, Kundeservice?

- Jeg tror jeg bruger deres plakater som r*v papir?!?
- nåå nej, jeg har jo ikke fået dem endnu!

Og nu anullere jeg fandme de skide simple plakater!!!

Mvh

Den-Stressede-Kunde-Som-Ingen-Plakater-Fik

sry for OT
og de "andre" ord.

20 sierpnia 2010

Amatøragtigt, udueligt

Først går der et par uger efter bestillingen uden at noget sker. Så ser jeg at de har trukket pengene på min konto for en uge siden. Da jeg skriver til dem siger de, at de forgæves har forsøgt at ringe for at aftale levering, men ikke har kunnet træffe mig. Jeg kigger i min tlf og kan se, at de ganske rigtigt havde ringet en enkelt gang for en uge siden, men ikke havde foretaget sig noget siden.
Da billedet så kommer, er det sku det forkerte billede, de har klæbet op og sendt. What to do. Jeg skriver og brokker mig, men virksomheden vælger nu at ignorere mig.
Efter en uges tid vælger jeg at beholde billedet (opklæbning, ramme osv. er flot og lever op til forventningerne) og gør virksomheden opmærksom på dette, men man vælger fortsat at ignorere mig

Jeg kan kun anbefale at man holder sig fra Posterland, og benytter sig af nogle af de andre, udmærkede online plakatsælgere. At dømme efter de andre anmeldelser herinde har jeg haft en uheldig oplevelse, men jeg synes generelt man skal holde sig fra onlineforretninger med så svimlende lavt et bundniveau på kundeservice som Posterland har

11 sierpnia 2010

Super handel

Super god kundeservice, nemme at komme i kontakt med. Vare ankom forsvarligt pakket ind og i perfekt stand.

6 lipca 2010

rigtig god kundeservice!

jeg bestiller 2 plakater fra posterland, efter 2 dage får jeg en personlig mail hvori han skriver at den ene plakat desværre er udgået, men om der var en anden jeg kunne bruge? jeg finder så en anden og skriver i mailen hvilken jeg har valgt, 4 dage efter har jeg mine plakater! det var virkelig rart at de sætter sig ned og skriver en rigtig mail og at man kan mærke det er et rigtigt menneske bag skærmen! sådan skal online indkøb jo være :)

7 czerwca 2010

Bestilte plakater den 11. maj det er nu den 1. juni og der er ikke sket noget

Jeg bestiller mine vare, får en kvittering via e-mail siden er der ikke sket noget. I min kvittering står der:

Leveringstiden vil normalt være 2-7 hverdage for forsendelse til Danmark. Har du bestilt indramninger, vil leveringstiden være 4-9 hverdage. Er leveringstiden længere, vil du blive informeret om dette via e-mail.

Men jeg har ingen e-mail fået

1 czerwca 2010
Oceniono na 4 z 5

I orden, men kunne godt blive liiidt bedre

Har bestilt fra denne butik en gang og det foregik uden problemer. Den eneste anke jeg kunne have er, at jeg ikke modtog noget information fra butikken - ingen bekræftelse eller oplysninger om forsendelse. Varerne er dog blevet leveret som lovet og alt er i fineste orden.

30 marca 2010

Fornuftigt

Har handlet hos dem 1 enkelt gang og der var en god service. Det viste sig at min bestilling blev forsinket da de skulle havde varene hjem fra England først. Men jeg fik besked om det og hvornår de forventede at jeg kunne modtage min bestilling.

11 lutego 2010

Lever op til kravene...

Købte to plakater mandag, blev sendt samme dag og levering var 2-7 dage og modtog dem i dag (onsdag)

Kan ikke klare... Hjemmesiden er også lavet nem og overskuelig og har et fint sortiment

16 września 2009
Oceniono na 2 z 5

Laang leveringstid,ingen information

Bestilte 7 plakater.Efter en tilsendt kvittering skete der intet.14 dage efter rykkede jeg,og 5 blev tilsendt.Derefter tavshed fra posterland ang de 2 i rest.Yderligere 1 måned!! efter rykkede jeg efter de 2 sidste,ingen svar.Jeg har lige fået dem yderligere 14 dage efter.Jeg handler aldrig mere ved dem,istedet bestiller jeg direkte i England

4 czerwca 2009

Hurtig, pålidelig service

Fik mine varer dagen efter, jeg havde bestilt, selvom jeg først gennemførte handelen kl. 16! Kom godt pakket ind, så alt i alt en succesoplevelse.

13 grudnia 2008
Oceniono na 4 z 5

Rigtig stort udvalg

Rigtig stort udvalg, men da en del af plakaterne skal hentes hjem fra england, kan leveringstiden godt blive optil 4 uger !

3 sierpnia 2008

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej