Posterland Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Posterland i Gothersgade 45, 1123 København K +45 31731373 posterandframe.com. Den fysiske butik har ikke en website der hedder Posterland. Dette na... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestemt ikke til anbefaling. Da jeg kom hjem efter at have afhentet en plakat, jeg havde haft til indramning, oplever jeg til min store skuffelse, at indersiden af glasset er fyldt med skidt og støv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg er netop kommet hjem fra mit besøg i Posterlands butik ved Kgs. Have. Medarbejderen kendte navnet på den kunstner, jeg ledte efter, men selv havde glemt navnet på. Der var flere forskellige større... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Havde bestilt 6 (store) indrammede poster on-line. Havde ikke plads i bilen ... Fik dem FREE OF CHARGE lavet før tid efter tlf-samtale ... fik dem FREE OF CHARGE bragt op på 5.sal inden for få timer... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z dodatkami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Posterland er Nordens største plakat shop med over 30.000 plakater. Alt i filmplakater, kunstplakater, sportsplakater, musikplakater, indramning med mere

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Fin service

Modtog en plakat der var skadet ved ankomst. Sendte en mail og fik svar samme dag, de ville sende en ny uden beregning. Den er modtaget. Fin service kan anbefales at handle her

25 sierpnia 2020
Oceniono na 2 z 5

Bestilte en vare, som ikke var på lager, og fik så en helt tredje vare

Jeg bestilte den 16/7/20 En Edward scissorhands plakat. Jeg skrev så til dem den 25/7/20 om hvad der skete med pakken, og hvor den var henne. Jeg fik at vide at den var på vej til dem, og ville være hos dem efter få dage, og så ville de sende den til mig. Jeg skrev så igen til dem d. 6/8/20 og spurgte om de havde modtaget den, hvor jeg fik at vide at den endnu ikke var blevet afsendt til dem. Vi aftalte så at jeg fik sendt en anden Edward scissorhands plakat, som de også sælger på hjemmesiden. Den så ud til at være blevet ekspederet, den selv samme dag vi skrev. Hvilket jo er meget god service. I dag har jeg så modtaget pakken (d. 12/8/20). Det er så bare en game of thrones plakat jeg står med........Jeg opdatere anmeldelsen hvis jeg modtager den rigtige vare i den nærmeste fremtid.

Opdatering jeg modtog den rigtige vare et godt stykke tid efter

12 sierpnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Købte igår en masse fede plakater og…

Købte igår en masse fede plakater og fik dem pakket i et paprør. Da jeg kom hjem var 3 af dem ødelagt, da de var trykket for hårdt ned.
Skrev med det samme en mail med oplysninger om varene, billeder og kvittering og her til formiddag var der allerede svar med, at de havde nye liggende klar. Lidt efter ringede de mig op og sagde, at de kunne levere dem samme dag til min dør! Og nu har jeg så lige modtaget dem i fineste stand.
Ingen spørgsmål fra deres side, bare en direkte og hurtig løsning. Det er fantastisk service.
Desuden har de et fantastisk udvalg og priserne er fornuftige på det meste.

7 lipca 2020

Mega beskidt

Mega beskidt. Jeg har været i butikken i dag hvor jeg spurgt efter plakater som eventuelt ikke alle rørte med beskidte fingre da den plastik mappe hvor plakaterne ligger er klistret til min hænder var så beskidt. Personale har forklaret at de er pakket hygiejnisk. Jeg ville aldrig købe plakater herfra og vil hellere ikke anbefale desværre. Ellers er der fin udvalg så jeg er skuffet.

15 stycznia 2020
Oceniono na 1 z 5

Decideret dårlig oplevelse som endnu…

Decideret dårlig oplevelse som endnu ikke er afsluttet.

Har oplevet den ene fejl på den anden og jeg kan ikke komme igennem på hverken mail eller telefonisk - har prøvet at ringe 5 gange, snakket med 3 forskellige der alle lover at vende tilbage, samt ingen svar på mails. Jeg er enormt utilfreds og ser derfor den her anmeldelse som nødvendig - jeg kan ikke komme igennem på andre måder!

19 września 2019

"Tyveri" ved højlys dag

Min datter og jeg var i Posterland i Gothersgade onsdag den 7. august. Hun køber en masse kunstplakater (priserne er lidt høje, men udbuddet er stort). Da vi kommer ud af butikken, kommer hun i tanke om at to af plakaterne er et fejlkøb, da hun havde motiverne i forvejen. Vi går ind i butikken igen - der er vel gået 5-10 min. - og oplyser at vi gerne vil returnere to af kunstplakaterne. Til vores store overraskelse kan hun kun få et tilgodebevis (vi opdager at der er en lille skrivelse på bordet, hvorpå det står, men ekspedienten oplyste det ikke til os mundtligt, da vi købte varerne). Jeg siger til hende (den samme ekspedient, som solgte os varerne), at det er en ret hård politik, når vi har købt varerne for 5-10 min siden. Jeg spørger om der er en leder tilstede, man kan tale med, men hun siger der ikke er nogen, og at der ikke er noget at gøre. Min datter må gå hjem med et tilgodebevis, der kun holder et år. I min verden er det "tyveri" ved højlys dag og usædvanlig dårlig kundeservice, at ens penge bliver stavnsbundet - især når vi kommer så få minutter efter købet.

10 sierpnia 2019
Oceniono na 1 z 5

Der var larmende tavshed!

Jeg bestilte en plakat, som jeg skulle bruge til gave, 3 uger før, gaven skulle gives. Jeg fik en e-mail med det samme om, at der ville gå omkring 2 uger, før jeg ville få den, fordi der var nogle problemer med leverandøren. Men to måneder efter min bestilling, havde jeg ikke hørt noget fra dem og ikke fået plakaten. Derfor ringede jeg til dem og fik at vide, at de ville undersøge sagen samme dag og ringe direkte tilbage til mig samme dag eller dagen efter. Men jeg hørte intet. Først 5 måneder efter fik jeg en e-mail om, at det ikke var muligt for dem at skaffe plakaten, og jeg ville få mine reserverede penge tilbage.

8 sierpnia 2019
Oceniono na 2 z 5

Fik desværre ikke varene

Godt udvalg og flotte plakater, men bestilte varer der desværre ikke kom. Ifølge handelsbetingelserne vil der komme besked, hvis varerne ikke kunne leveres inden for den angivne tidsfrist. Det var først, da jeg på eget initiativ kontaktede Posterland, at jeg fik oplyst, at ordren ikke kunne leveres.

20 czerwca 2019

Fantastisk Sortiment

Sortiment: Fantastisk.
Service: Fantastisk.

Altid en fornøjelse at være forbi butikken eller at shoppe lidt rundt online :-)

2 maja 2019
Oceniono na 1 z 5

Har bestilt rammer over nettet

Har bestilt rammer over nettet - det tog længere tid end en måned, før de blev leveret.
Ville sætte mine dejlige billeder i ramme. Men "glasset" plexiglas havde film på begge sider, så var selvfølgelig nødt til, at tage det ud af rammen. Efter at have fjernet det grønne plast ville jeg sætte glasset i rammen igen. Men ak, ved ikke hvordan jeg har kunnet på det ud, for kunne på ingen måde få, glasset til at passe ned i rammen igen. Pressede forsigtigt. Men alligevel røg der en flig af glasset, da lukkemekanismen gjorde, at der ikke var plads til glasset. Rigtig dårlig kvalitet, til dyre penge.

20 lutego 2019
Oceniono na 4 z 5

Tilfreds kunde 👍

Tilfreds kunde 👍
Har bestilt ved Posterland 2 gange nu. Er godt tilfreds med både pris og produkt.
Den eneste ting der er lidt irriterende er at der tager 8-9 dage før man får varen 😕
Det er godt nok lang tid, men det skriver de jo også på siden.

26 listopada 2018

KØB ALDRIG PLAKATER FRA POSTERLAND

Har netop købt en plakat i Posterland til 420kr. 10 minutter derfra ligger Stilleben, hvor jeg tilfældigvis fandt PRÆCIS samme plakat DOG til 275 kr. Jeg gik tilbage til Posterland og spurgte, hvad vi gjorde ved situationen, men fik at vide, at de ikke giver penge retur, så der var INTET at gøre. Da jeg bad om at tale med en overordnet fik jeg igen at vide, at det ikke kunne lade sig gøre. Jeg vil derfor anbefale alle, der mangler plakater, at tjekke priser andre steder først, for I kan sandsynligvis spare MANGE penge.

24 października 2018

Hurtigt og godt!

Købte to plakater sent torsdag aften, og den ene skulle skæres til. De var allerede klar fredag fredag morgen (!), og beskæringen var endda med i prisen. Endnu engang har I leveret en fantastisk service. Jeg har handlet hos jer i mange år og har altid fået super service!

29 września 2018

Dårligt håndværk

Kom med 2 egne plakater, 1 til opklæbning på masonit, 1 til laminering på forsiden. Henter dem en uge senere, og på den plakat på masonit er et hjørne blevet stødt og på den laminerede har de fået lagt den i noget skidt, så forsiden er fyldt med små urenheder under lamineringen på forsiden, og derudover er bagsiden blevet lamineret, så den nu ikke kan hænge i mit plakatophæng. Intet tilbud om afslag eller andet. Kan ikke anbefale dem.

8 sierpnia 2018

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej