PoolKlubben AB Recenzje 2620

4,9

Beställde en prob till min Zodiac saltvattenklorinator och den kom snabbt och enligt plan. Artikeln på webshoppen kunde dock innehålla lite mer info om vilka modeller den passar till. Bild på produkte... Zobacz więcej

Seriösa, kunniga och hjälpsamma. Köptm saltklorinator, poolpump, värmepump samt lite smågrejer, funkar kanon och bra support vid både val och driftsättning. Rekommenderas!

Har tidigare, i många år, använt kemikalier från den största leverantören på svenska marknaden. Men efter att ha provat klor från PoolKlubben så kan jag konstatera att skillnaden är stor. Väldigt myck... Zobacz więcej

Jag värdesätter kvalitetsprodukter, bra service och bra tillgänglighet. Jag vill lyfta det här företaget, Poolklubben har visat på allt detta. En produkt glömdes bort i min beställning av massa dela... Zobacz więcej

1. Sklep z basenami i akcesoriami

Fri frakt vid beställning över 600kr

Fri frakt vid beställning äver 600kr, skickas samma dag om beställningen är gjord innan 12.00!

Vi har fri frakt över 600 kr och snabba leveranser. Vi jobbar aktivt med att ta bort mellanhänder så du kan få en kvalitetsprodukt till lägsta pris. Vi har hög kunskap om allt inom pool med mer än 10 års erfarenhet i branschen.

4,9

Doskonała

3 tys. recenzji

Seriösa

Seriösa, kunniga och hjälpsamma.
Rekommenderas!

1 lipca 2025

Jag var i behov av en PVC-reducering…

Jag var i behov av en PVC-reducering ner till 38 mm slang, PVC-rengöringsvätska och PVC-lim. Detta kunde jag beställa från Poolklubben AB och få levererat inom få dagar. Allt fungerade till 100%.

30 października 2025