Jeg giver 5 stjerner, selvom der var et rimelig stort problem. Jeg havde bestilt en bogpakke til omkring de 2500-3000kr. Hvor jeg først havde bestilt den billigeste version af bogpakken, der stod klar... Zobacz więcej
Jeg har fuldt ud tilfreds med min ordre, bestilte semester starts note pakke som er en fed pakke at have når man starter nyt studie, plus det var virkelig nemt at starte med at vælge skole og hvilke... Zobacz więcej
Sublim god service. Havde først fundet en bog som viste sig at være udsolgt. Mette forsøgte at fange mig på både telefon og mail om at de desværre ikke havde bogen hjemme. Ca. 2-3 uger sener... Zobacz więcej
Hurtige svar, god service, et stort og alsidigt lager af bøger
Anker Engelundsvej 1, 2800, Lyngby, Dania
- poly@polyteknisk.dk
- www.polyteknisk.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Super hjælpsomme👍
Hurtigt og let
Skønne mennesker, og hurtigt og let at få alle de bøger man har brug for
Ingen kommentar
hurtigt og nemt
Hurtig ekspedition.
Hurtig ekspedition.
Løbende god information om varernes forsendelse.
Hurtig levering👍
Bestilte en bogpakke og regnede med at…
Bestilte en bogpakke og regnede med at have dem inden for 1-2 dage som de lovede på hjemmesiden. Men fordi en ud af 6 bøger var udsolgt sendte de dem ikke. Og stod og skulle bruge bøgerne hurtigt. Men jeg ringede så derind og fik dem til at sende dem de havde. Og fik dem et par dage efter. Men kunne godt ha tænkt mig at få besked om de ville afvente til de fik den resterende på lager igen så jeg vidste der ville gå længere tid

Odpowiedź od Polyteknisk Boghandel
Nem bestilling og hurtig levering
Nem bestilling og hurtig levering. Bogen var pakket hensigtsmæssigt og alt var helt i orden. Bogen kom dagen efter bestilling.
Bestilte fredag og fik det mandag👍
Wauuuu,
Wauuuu det var hurtigt!
Bestilte i går lige inden middag og i dag under 24 timer senere blev min bog leveret, rigtig fint indpakket.
Hurtig levering og grundig indpakning…
Hurtig levering og grundig indpakning af bogen.
Hurtig levering :-)
Det var en hurtigt levering.
Det var nemt
Nemt og effektivt
Den meget gode service
Den meget gode service. Gode priser. Det gik så hurtigt at få bøgerne til Færøerne. Godt indpakket. En god oplevelse hele vejen.