Banner for Plus500

Plus500 Recenzje

19 825

4,2

Możliwość wszechstronnego testowania własnych strategii w trybie DEMO. Dużo przeróżnych funkcji do analizy danych giełdowych. Na minus: niemożliwość dowolnej, trwałej zmiany waluty z poziomu interfejs... Zobacz więcej

Fajnie jakby każdy dzień transakcji był podsumowany oddzielnie jaka była suma transakcji zyskownych oraz jaka była suma transakcji stratnych danego dnia - żeby nie liczyć tego samodzielnie. Wyświ... Zobacz więcej

Moim zdaniem powiadomienia o ruchach w górę czy w dół akcji są zbyt późno. Jeśli były by na bieżąco, byłaby możliwość szybsze reakcji inwestowania. Powiadomienia przychodzą jak już spadnie czy wzrośni... Zobacz więcej

Platforma Plus 500 jest bardzo łatwa w obsłudze, czas zareagowania na zmianę kursu jest bardzo szybki ,praktycznie natychmiastowy. Świetna kolorystyka oraz bardzo szybka wpłata środków oraz wypłata.... Zobacz więcej

1. Finanse i ubezpieczenia

O Plus500

Plus500-badge
Innovative trading
technology

We are a leading global fintech group that offers a variety of multi-assets on CFDs, Share Dealing², and Futures² through our cutting-edge trading technology and numerous regulated investment firms. Traders enjoy a faster, more secure, and intuitive trading experience than ever before with advanced risk management tools, and more.

Unique basket of
offerings¹

Global Markets: Explore an extensive range of the world's most popular CFDs on Shares, Commodities, Indices, Forex, ETFs, Crypto, and Options.

Diverse CFD Instruments: Trade over 2800¹ instruments like Apple, USD/EUR, Gold, Oil, the NASDAQ 100, and more.

Plus500 Invest: Enrich your shares portfolio with the companies you care about most like Microsoft, Amazon, Tesla, Netflix, and more.

Futures Trading: Our traders in the U.S. enjoy a wide range of Futures like the NASDAQ 100, Bitcoin, EUR/USD, Oil, Gold, and more.

A world
of pluses
  • +Unlimited risk-free demo account
  • +No deposit and withdrawal fees with us³
  • +Real-time quotes
  • +Fast and secure withdrawals
  • +Intuitive trading experience

Trusted
by millions

Over 30 million customers globally have chosen to register on Plus500 platforms. Our powerful trading solutions have been growing since 2008, bringing you everything you need to trade in one place.

Protected
and secure

Your data is safe with a certified security protocol (SSL) and your funds are held in segregated bank accounts, in accordance with regulatory requirements.

social-icons social-icons social-icons social-icons social-icons social-icons social-icons
Plus500 - It's trading with a plus

Powerful +Insights

Explore other Plus500 traders’ activity trends, keep an eye on what’s buzzing in global news, and uncover how the crowd outside of Plus500 feels. Compare your trading habits with other Plus500 traders worldwide with +Me².

Extensive learning

Our informative videos, free webinars², and in-depth Trading Academy bring powerful insights to your trading knowledge. With our free, unlimited Demo trading² account, you can practice your trading strategy.

Professional support

Get around-the-clock dedicated customer service in multiple languages². Our dedicated Customer Support team cares about your trading journey every step of the way.

Authentic reviews

Discover what our traders are saying about us by reading the Plus500 reviews² page on our CFD website.

Proud partners

We are official partners of the Chicago Bulls, the NBA's iconic basketball team. We also sponsor Legia Warsaw and BSC Young Boys, two top-performing European football clubs.

¹ Not all financial instruments are offered by all Plus500 regulated entities.
² Availability subject to operator.
³ Other costs and charges apply. Check our Terms and Conditions and website for more information.

Dobra

20 tys. recenzji

(19 825)

Masakra.Co by się nie kupiło lub…

Masakra.Co by się nie kupiło lub sprzedało to idzie w odwrotną stronę.

11 września 2024

Odpowiedź od Plus500

We understand your frustration and appreciate your feedback. Market movements can be unpredictable, and price fluctuations are influenced by many factors. If you have any questions or need further assistance, feel free to reach out to us. You may also check our video, which is dedicated to the most popular trading strategies, located in our Trader’s Guide section.

Szybkość wypłat perfekcyjnie

Szybkość wypłat perfekcyjnie

11 lutego 2025

Odpowiedź od Plus500

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z szybkości wypłat. Jeśli kiedykolwiek będziesz mieć pytania lub sugestie, chętnie pomożemy! 🚀

szybka decyzja

29 stycznia 2025

Odpowiedź od Plus500

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że podoba Ci się nasza aplikacja. Będziemy szczęśliwi jeśli pozostaniesz zadowolony i jeśli otrzymamy od Ciebie 5 gwiazdek.

okii

Udana aplikacja,przejrzysta strona.

31 stycznia 2025

Wpłaciłem 500 zł

Wpłaciłem 500 zł, zakupiłem euro/pln i usd/pln po 100 zł na próbę a na wykresach pokazuje mi że mam 500 euro i 500 usd.Nie rozumiem tej aplikacji

28 stycznia 2025

Odpowiedź od Plus500

Dziękujemy za Twoją wiadomość. Rozumiemy, że działanie platformy może być niejasne. Kwoty na wykresach mogą odnosić się do całkowitej wartości pozycji, a nie do zainwestowanej kwoty.
Zachęcamy do skorzystania z darmowego trybu demo, aby lepiej poznać działanie platformy. W razie dodatkowych pytań nasz całodobowy zespół wsparcia chętnie pomoże.

rezygnacja z konta zamkniecie

zmykam konto z koncem roku

20 czerwca 2024

Odpowiedź od Plus500

Przykro nam, że podjął Pan decyzję o zamknięciu swojego konta. Jeśli ma Pan jakiekolwiek pytania lub wątpliwości związane z procesem zamknięcia konta, uprzejmie prosimy o kontakt z naszym zespołem wsparcia. Z przyjemnością udzielimy niezbędnych informacji i zapewnimy, że proces zostanie przeprowadzony w sposób sprawny i bezproblemowy. Dziękujemy za korzystanie z naszej platformy i życzymy powodzenia w przyszłości.

Świetna aplikacja

Świetna aplikacja, szczerze nie ma lepszej!

16 grudnia 2024

Łatwość w obsłudze

Łatwość w obsłudze. Szkoda tylko że nie ma recepty na zarobek :)

14 grudnia 2024

Odpowiedź od Plus500

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że nasza platforma jest dla Ciebie łatwa w obsłudze. Co do recepty na zarobek – życzymy powodzenia w zdobywaniu doświadczenia i sukcesów w inwestowaniu!

Okradanie inwestorów

Witam serdecznie. Odradzam i ostrzegam inwestorów. Aplikacja wyłudza pieniądze i jest manipulowana przez algorytmy/ osoby trzecie. Zamyka pozycje przed otwarciem rynku mimo iż są zyski powstają straty. Mam dowody na ich przestępcze działanie. Szukam chętnych do założenia pozwu zbiorowego. Nie wiem jakim cudem jeszcze to fukcjonuje. Firma ma zyski 300+ milionów. Zakładam że 90% jest właśnie zdobyta w nieuczciwy sposób. Kradzież bez konsekwencji.

13 grudnia 2024

Odpowiedź od Plus500

Rozumiemy Twoje obawy i zapewniamy, że działamy w zgodzie z regulacjami oraz przejrzystymi zasadami. Zamykanie pozycji może wynikać z niedostatecznego poziomu zabezpieczenia (margin), co jest częścią zarządzania ryzykiem.
Jeśli masz wątpliwości co do działania aplikacji lub Twoich transakcji, zachęcamy do kontaktu z naszym zespołem wsparcia. Chętnie dokładnie przeanalizujemy Twoją sprawę.

wszystko dobrze tylko jakby wykresy…

wszystko dobrze tylko jakby wykresy były cały czas dostępne, ogólnie zadowolony, narzędzie działają bardzo dobrze

11 grudnia 2024

Odpowiedź od Plus500

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z działania naszych narzędzi. Zgłoszoną sugestię dotyczącą stałej dostępności wykresów przekażemy odpowiedniemu zespołowi. Państwa opinie są dla nas niezwykle cenne, a Państwa zadowolenie z naszych usług jest naszym priorytetem. Dziękujemy za zaufanie.

Słabo każda kryptowaluta po 28dniach…

Słabo każda kryptowaluta po 28dniach automatycznie zostaje zamknięta nie da się trzymać dłużej. System automatycznie na stracie zamyka mimo że nam nie są potrzebne te środki i mogło by leżeć aż do osiągnięcia zysku.
W każdej inwestycji jest ukryta data dostępności po tej dacie od otwarcia czyli zakupie system automatycznie sprzeda wasze inwestycje. Można to sprawdzić wchodząc przed zakupem w informacje i na samym dole jest rubryczka i Dostępność i nformacja wygasa i kiedy od zakupu. Taką informację też udziela pomoc w zapytaniu przez formularz na stronie

10 grudnia 2024

Odpowiedź od Plus500

Dziękujemy za Twoją opinię. Chcielibyśmy wyjaśnić, że wszystkie kryptowaluty CFD dostępne na Plus500 mają datę wygaśnięcia. Jest to standardowa funkcja naszej platformy, a informacje o niej są wyraźnie podane w sekcji „Szczegóły” każdego instrumentu. Możesz sprawdzić te informacje w dowolnym momencie przed otwarciem pozycji.
Data wygaśnięcia wskazuje maksymalny czas, przez jaki pozycja może pozostać otwarta, po czym zostanie automatycznie zamknięta. Zapewnia to zgodność z warunkami handlu CFD. Zachęcamy do regularnego sprawdzania sekcji „Szczegóły”, aby mieć najbardziej dokładne i aktualne informacje dotyczące Twoich transakcji.
Jeśli masz dodatkowe pytania lub wątpliwości, prosimy o kontakt z naszym zespołem wsparcia. Jesteśmy tu, aby Ci pomóc!

Wypłata

Naprawdę profesjonalna obsługa bez żadnych problemów wypłaciłem pieniądze

5 grudnia 2024

Odpowiedź od Plus500

Macie taki internet że w kopalini…

Macie taki internet że w kopalini torfowej na księżycu lepszy by był a o place to nawet nie mówię daje 1 gwiazdkę taki słaby internet że sie nic nie da robić nie pozdrawiam

21 listopada 2024

Odpowiedź od Plus500

Dziękujemy za odpowiedź. Chcielibyśmy poinformować, że nasza platforma handlowa wymaga silnego i stabilnego połączenia z internetem. Prosimy upewnić się, że Państwa połączenie jest trwale stabilne. Zalecamy również odświeżenie strony, ponowne uruchomienie urządzenia lub odinstalowanie aplikacji, a następnie ponowne jej zainstalowanie. Jeśli w przyszłości napotkają Państwo podobne trudności, prosimy o natychmiastowy kontakt z nami, przesłanie zrzutu ekranu komunikatu o błędzie, który Państwo otrzymali, a z przyjemnością zajmiemy się sprawą.

Dobra

NARAZIE POZNAJE

13 listopada 2024

Odpowiedź od Plus500

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że zapoznajesz się z naszą platformą. Jeśli pojawią się jakiekolwiek pytania lub potrzebujesz pomocy, nasz zespół wsparcia jest do Twojej dyspozycji.

Wygoda

Wygoda
Prostota

30 października 2024

Aplikacja nieaktywna

Aplikacja nieaktywna , brak możliwości zalogowania po raz kolejny . Brak słów na takie coś

31 października 2024

Odpowiedź od Plus500

Dziękujemy za Twoją wiadomość. Jeśli masz problemy z logowaniem, spróbuj zresetować hasło i sprawdź połączenie z internetem, ponieważ te czynniki mogą czasem wpływać na dostęp. Zapewniamy, że platforma działa normalnie, więc spróbuj zalogować się ponownie. Jeśli problemy będą się powtarzać, nasz zespół wsparcia chętnie Ci pomoże.

Czytelne zasady i informacje

Czytelne zasady i informacje. Prosta czytelna i intuicyjna platforma. Budzi zaufanie ciągły i bezpośredni dostęp do środków

22 października 2024

Odpowiedź od Plus500

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że platforma jest dla Ciebie czytelna, intuicyjna i budzi zaufanie. Stały dostęp do swoich środków to dla nas priorytet, dlatego zależy nam na zapewnieniu przejrzystych zasad i komfortu użytkowania.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub sugestie, jesteśmy do Twojej dyspozycji!