PLUS A/S - Have, hegn, møbler og uderum Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 4 z 5

Al kontakt med Plus har været helt i top, svarer hurtigt, venligt og relevant. Eneste minus har været leverancen: vi modtog ordrebekræftigelsen 14. juli og modtog først levering 29. juli, meget længer... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Die Bestellung (Holzwangen für eine Treppe) wurde extrem schnell verschickt was schon ein erster Pluspunkt ist. Eine Wange hatte einen kleinen Defekt und die Reklamation wurde umgehend zu meiner vol... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Schnell und passend, Zubehörvorschläge sind gut. Kauf ist einfach und Lieferung über vertrauensvollen Carrier. Ja, es antworten auch echte Menschen eine Frage und das zeitnah und verständlich. 100% We... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Selvom der var fejl på den ene stolpe i leverancen og en transport skade på en anden, er vi alligevel fuldt ud tilfreds. De var nemlig super imødekommende (til trods for det var en forholdsvis lille... Zobacz więcej

1. Sklep ogrodniczy
  2. Dostawca budynków ogrodowych
  3. Schron

Napisane przez firmę

PLUS A/S skaber rammen til familiens samlingssteder i uderummet. Vi sælger havehegn, redskabsrum, møbler og leg til uderummet, til private og via et stort forhandlernetværk over hele Skandinavien og Nordeuropa.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

270 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 56

Napisz recenzję

Legetårn

Håbløs manual til deres legetårn. Flere billeder, hvor de ikke fremgår, hvilke brædder man skal bruge. To stykker træ er skåret skævt. Svært at sætte pænt sammen.

1 sierpnia 2023

Hej Tim

Mange tak for din anmeldelse af os.

Vi tager montagevejledningen op til revision, og håber det alligevel er lykkedes for dig at få legetårnet samlet korrekt.

Hvis der stadig skulle være udfordringer, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice(tlf 79963333), som står til rådighed med hjælp.

Jesper Godsk Nielsen

Oceniono na 4 z 5

Rigtig god kundeservice

Havde købt et Plus Silence Hegn, der ved udpakning havde en lang række fejl - flækket bund, flækket træ, ru/flossede lameller m.m. Fejl, der ikke burde være på et kvalitetsprodukt. Jeg skrev derfor til kundeservice og sendte billeder med, og trods ferieperiode svarede kundeservice tilbage allerede dagen efter. Plus Hegn var helt enige i, at hegnet ikke var i orden, og jeg modtog kort tid efter to nye hegn, hvor kvaliteten er rigtig fin. Så 3 stjerner for en lidt bøvlet omgang, men 5 stjerner til Susanne fra Salgssupport og Plus Hegns ombytningsservice.

24 lipca 2023

Uanset hvad pluds skriver

Uanset hvad pluds skriver , så vil de ikke tage ansvaret for dårlig opførelse fra,deres firma, det er da noget forbandet sludder at de giver skylden videre til en af deres forhandler det er da ikke forhandler skyld, de lyver ved pluds og ikke taler sandt , med hvornår varer kommer til kunden, de kan ikke engang tale ordentligt med deres kunder i telefonen, og har ikke styr på noget som helst et løgn artig firma, har det på digital lydfil, hvad de har sagt så de kan bare komme an

9 sierpnia 2023

Hej Peder

Øv. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.

Vi er bekendte med forløbet, hvor du gennem en af vores forhandlere har købt hegn hvor der desværre var fejl i bestillingen.

Det er vores vurdering, at der er sket en menneskelig fejl hos vores forhandler i forbindelse med bestillingen.

Desværre er vi ikke helt herre over de vognmænd der fragter vores produkter. Derfor melder vi altid 2 mulige leveringdage ud, så vi ikke lover mere, end vi kan holde.

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en PLUS varmepumpeskjuler og…

Jeg købte en PLUS varmepumpeskjuler og med deres vejledning var det bare virkeligt nemt at opsætte. Det ser flot ud og skjuler den grimme varmepumpe helt perfekt.

6 lipca 2023

Hej Martin

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er fantastisk godt at høre du er godt tilfreds med dit nye varmepumpeskjul, Vi håber du får glæde af produktet mange år frem.

Oceniono na 2 z 5

Skævt stålhegn med glas

Jeg har købt deres stålhegn med glas og håndliste til.
Rigtig flot produkt, gode beslag og som udgangspunkt ville det være flot og nemt at monteret.

Det store problem er dog, at stolperne er skæve. Bundstykket til montering, som er vandret og som er svejset sammen med de lodrette stolper, er svejset skævt sammen.

PLUS's svar/løsning er, at det er normalt og må forventes, på trods af, at afvigelsen fra bund til top, på stolper der er 1m høj, ca. er 2 cm i forhold til en lodret linje og standardløsningen er, at stolperne skal klodses op og har man så to stolper som skal monteres i forlængelse af hinanden, som så er skæve hver sin vej, så afviger de med ca. 4cm mellem hinanden i toppen, hvor den ene er skæv indad og den anden udad.

Jeg ved ikke om det er mig som har for høje forventninger til stålstolper, men jeg køber ikke et sådan produkt med forventning om, at jeg skal klodse det op for at det står lige og slet ikke når jeg oven i købet skal montere noget så ufleksibelt som glas.

22 czerwca 2023

Hej Tommy

Tak for din anmeldelse, og UNDSKYLD balladen med dine stålstolper - det er slet ikke i orden fra vor side.

Vi er tilsyneladende stødt ind i en dårligt produceret sending af stolper, og det er så gået ud over dig og din levering, hvilket jeg skal være den første til at beklage. Vi har i dag igangsat en gennemgribende kontrol af den komplette sending stolper, så vi fremover ikke kommer til at udlevere skæve/fejlproducerede varer til vores kunder.

Tommy, du skal selvfølge ikke have leveret produkter som ikke lever op til vores høje kvalitets standard, og da slet ikke 2 gange i træk. Vi vil derfor gerne tilbyde hurtigst muligt at få produceret(og lakeret) 6 nye stolper til dig, og efterfølgende komme ud og montere dem på din adresse - så du kan få lukket sagen og få fuld glæde af dine nye flotte glashegn.

Jeg får min kollega i kundeservice til at kontakte dig mandag, så i sammen kan lave en aftale om det videre forløb.

Oceniono na 3 z 5

Smukt Tokyo hegn og i følge vores…

Smukt Tokyo hegn og i følge vores håndværker god kvalitet. Dog utilfredstillende at der oplyses at mål er 180x180 når de reelt er 178 x 180. Når stolper er sat op efter præcis anvist mål 180 giver det lidt mellemrum som man godt gad ikke var der. Det bør være nemt at skrive præcise mål på hjemmeside.

20 czerwca 2023

Hej Else

Tusind tak for din anmeldelse, det er dejligt at høre du er glad for hegnene.

Mål på Tokyo Hegnet er angivet som modulmål der levner plads til montering med det originale PLUS L-beslag. Det kan desværre skabe lidt forvirring under montagen. Din henvendelse gør, at vi vil revurderer vore målangivelser, for at gøre det mere tydeligt for andre kunder i fremtiden.

Oceniono na 2 z 5

Newline havehegn fra Plus

Vi skulle have udskiftet vores gamle Plushegn. Vi gik i STARK og fik udleveret jeres flotte katalog. Og valgte et Newline hegn, som passede i mål med det gamle. Vi bestilte i STARK og glædede os til det nye hegn. Men hold da op, hvor vi blev skuffet. Hegnet var fyldt med revner, flosser og knasthuller. Ydermere har vi måttet slå ekstra søm i lamellerne for at holde det sammen. Vil aldrig anbefale andre, at købe Newline hegnet. Har i øvrigt d. 30/4 sendt en mail til Plushegn vedhæftet billeder, for lige at gøre opmærksom på kvaliteten, men har kun fået et autosvar retur.

25 kwietnia 2023

Hej Vera

Tak for din anmeldelse, vi beklager din oplevelse her.

Jeg kender PT ikke noget til din sag, men jeg undersøger det med det samme.

Du hører nermere fra mig.

Bedste Hilsner

Dårlige/ustabile bænke..

Åhh .. nej .. Nu skal jeg bøvle mde det.
Har købt et Nostalgi Plankesæt med Bord og 2 Bænke, hvor slidserne i tværbjælkerne til begge bænke er fræset for langt ude. Dvs at kilerne ikke kan 'fastkile' benene på bænkene, hvorfor de er ustabile.
Deres tekniske support har åbenbart ikke set på billeddokumentationen som tydeligt viser at der er 1 - 1,5 cm luft imellem kile og benene ..
Men henviser til en video jeg har sendt, hvor bænkene ligger på hovedet som viser hvor ustabil den/de er.
Her svarer de at den er ustabil fordi den ligger på hovedet !!
Åhhh .. tror de ikke at vi har prøvet den korrekt og konstateret at de er ustabile.

1 czerwca 2023

Hej Jesper

Først og fremmest så skal du have et stort tillykke med dit nye Nostalgi Plankesæt. Vi er rigtig kede af du skulle støde på vanskelighede, det går ikke.

Du skal selvfølgeligt have et fuld funktionelt produkt, og vi har derfor fået lageret til at sende dig 2 nye vanger og tilhørende kiler, efter aftale med din leverandør.

Fortsat god dag til dig

bedste hilsner fra

Hjælpsomhed

Hjælpsomhed
Plus var behagelige at tale med og god kundeservice

24 maja 2023

Hej Jan

Tak for din anmeldelse, og rigtig god fornøjelse med dine nye PLUS produkter.

bedste hilsner

Oceniono na 5 z 5

Super service og meget flot kvalitet på…

Super service og meget flot kvalitet på Sendai hegnet 👍🏻

12 maja 2023

Hej Karen

Tak for din anmeldelse, og rigtig god fornøjelse med dine nye SENDAI hegn.

bedste hilsner

FANTASTISK!! Rigtig god kundeservice

Vi har PLUS Glas hegn om hele vores terrasse og har være så kede af at glasset altid falder ned!
Så opdager jeg at man kan få et bunstykke til glasklemmerne? Det fulgte ikke med dengang vi købte hegnet. Jeg skriver det til PLUS og de sender bundstykkerne uden beregning! FANTASTISK!! :-)

14 marca 2023

Udgåede produkter

Har et hegn købt for 4 år siden, og nu med døde elastikker til læ-dugen.
Produktet er udgået, men kontakt til kundeservice førte til at der omgående blev fremsendt nye elastikker, til ialt 8 års brug, uden beregning.
Tak. Det er kundeservice.

2 marca 2023

Ikke fungerende Pipe højbede

Vi har netop fået leveret 2 x Pipe højbede bestående hver af 2 moduler fra Bauhaus. Umiddelbart ok kvalitet, som forventet af en premium løsning. Desværre finder vi hurtigt ud af at der mangler både skruer, møtrikker samt brædderne til at forbinde midtermodulerne. Midtermodulerne skal forbindes, eller glider siderne af højbeddet fra hinanden og brækker, så snart der fyldes jord i beddet. På nettets billigste discount højbede er midtersektionerne forbundet, da beddet ellers glider fra hinanden under jordens tryk. Her får vi at vide fra Bauhaus at de sender skruer, at vi bare skal forbinde midten med ståltråd eller et bræt og iøvrigt ikke kan levere det elendige produkt tilbage, da det er åbnet! Produktet er ikke anvendeligt fra Plus.dk uden at skulle bøvle med hjemmefusk og det er på ingen måde acceptabelt for et så dyrt produkt. Det ville være enkelt for Plus at løse ved at lægge ekstra brædder og skruer med, men det er man åbenbart ikke interesseret i.

5 marca 2023

Plus pipe tørrestativ rust

Plus pipe tørrestativ leveret gennem anden forhandler. Indenfor 5 måneder var der rust på en af stolperne. Reklamationen blev anmeldt til Forhandleren- de henviste til producenten. PLUS mente produktet havde været skadet ved leveringen- emballage og tørrestativ viste ingen tegn på skade ved levering. Og da produktet var taget i brug var der ingen dækning. Som kulance sendte de en dåse Zink spray så vi selv kunne forestå for reparation.
Vi handlede ikke med PLUS direkte og godtog ikke at forhandleren henviste til PLUS. Vi har nu returneret tørrestativet og denne oplevelse vil i fremtiden afholde mig fra PLUS produkter.

Ps: alt kommunikation til PLUS stod Forhandleren for- COOP. Vi var på intet tidspunkt i kontakt til PLUS direkte.

Opdatering efter svar fra PLUS:

Vi mener forsat at produktionen har været mangelfuld og kvaliteten af produktet er fejlen.
Kunden skal ikke stå for reperation af skader. Derfor 24 måneders reklamationsret- fra Januar 2022 med formodnings reglen udvidet til 12 månder. Jeg er udemærket klar over jeres holdning- som i skrev til Coop: efter ibrugtagning er der ingen reklamationsret. Dvs når produktet er sat op, mener i at jeres forpligtelser stopper.
Vi har ikke afvist forslag til reperation, vi fik ingen forslag- i afsluttede sagen og sendte Zink- sprayen som kulance.

22 grudnia 2022

Hej igen Henrik Filtenborg

Vi har undersøgt sagen, og det jeg vil sige til dig er:

1. Et købt produkt skal selvfølgeligt tjekkes for skader og fejl ved levering og inden montering og opstilling. Når det er sagt, så kan det være meget svært at se om en flig galvanisering er slået af før eller under leveringen - og som du har konstateret, så bliver det først rigtig synligt når materialet begynder at tære.

2. Efter din reklamation d 10/11-22 foreslog kundeservice dig en løsning hvor du kunne afrense de 2x2 cm metal hvor rusten optræder ifølge dine billeder, og så efterfølgende spraye området med tilsendte ZinkSpray. Når vi tilbyder den løsning, er det fordi vi som fagfolk vurderer at det vil kunne holde fuldt ud, og at du som kunde hurtig kan komme videre og få glæde af det bestilte produkt.

3. når du afviser vores reparationsforslag, og vælger at sende produktet retur, må vi opfatte sagen som lukket fra din side, og vi kan i den situation ikke tage yderligere skridt for at afhjælpe skaden.

Dette svar hjælper ikke dig som kunde, men kan måske være til hjælpe for andre kunder der måtte have været udsat for sammen eller lignende problemstilling.

Hvis der er noget jeg kan gøre for dig, eller ved sagen - er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig direkte på tlf. +45 27878779 eller på mail: jgn@plus.dk

Bedste Hilsner, og et ønske om et godt nyt.

Kære HF ?

Først og fremmest, tak for din anmeldelse - og derefter rigtig godt nytår til dig.

Vi har brug for flere informationer for at kunne finde frem til din aktuelle sag, vil du kontakte os på plus@plus.dk

Bedste Hilsner

Jesper Godsk

Oceniono na 1 z 5

Jeg købte tilbage i april måned et Plus…

Jeg købte tilbage i april måned et Plus Linea hegn i sort ved Frishop
Hegnet har nu været opsat i få måneder, men ligner et hegn som er flere år gammelt, malingen skraller af og der er revner overalt.
Pris og kvalitet hænger IKKE sammen, jeg vil aldrig anbefale andre at købe et hegn fra Plus.
Jesper Vittrup

3 września 2022

Hej Jesper/Ditte

Jeg har læst jeres anmeldelse og er meget interesseret i at høre om jeres Linea hegn er blevet malet og efterbehandlet efter opsætning/montering?

PLUS Linea hegn er grundmalet fra fabrikken og skal ALTID efterbehandles umiddelbart efter montering. Hvis man undlader dette, vil man meget hurtigt opleve (specielt i en varm sommer som denne) at grundmalingen skaller af og træet revner ved udtørringen.

I kan stadig nå at efterbehandle jeres Linea hegn, husk blot at købe en vandbaseret træmaling.

En dør

Jeg har lige købt og monteret en dobbelt udhusdør og det færdige resultat er ok efter at jeg har brugt oceaner af tid på at rette alle mulige fejl på den det var faktisk alt galt med den bla. skulle alle hængsler flyttes 2mm ud for at døren kunne lukkes og sådan var det hele vejen igennem nu er jeg selv snedker så havde mulighed for det men en almindelig borger ville aldrig få det til at virke så jeg vil bestemt ikke anbefale deres døre de er trods alt dyre nok

13 sierpnia 2022

Hej Thorvald

Tak for din anmeldelse, og tak for din beretning om udhusdøren du har købt.

Først og fremmest vi jeg sige, begynd IKKE at lave rettelser/tilpasninger i et produkt du har fået leveret, med mindre du i forvejen har aftalt dette med din forhandler. Vore udhusdøre er leveret som færdige produkter - og de skal selvfølgelig kunne lukkes uden problemer.

Jeg håber du har lavet en reklamation hos den forhandler hvor du har bestilt/købt produktet, de vil efterfølgende tage kontakt til os, med beskrivelse af dine problemer - så vi sammen kan finde en løsning.

Pris og kvalitet hænger ikke sammen - modul 7,5 redskabsskur

Jeg har købt et modul 7,5 redskabsskur fra Plus,
Jeg kan desværre ikke anbefale andre at gøre det samme, pris og kvalitet hænger desværre slet ikke sammen.
Alt kom i en pakke, skåret fint på mål lige til at samle og alt var der.
Træet er desværre af en kvalitet som sjældent før er set så ringe til et skur der skal stå udendørs.
Træet minder mest om listetræ til indendørs brug, og så blødt man kan tilpasse det med hobbykniv.
Da jeg samlede skuret var der støvregn i luften, og det har regnet et par gange under opførslen.
Alle brædder på gulvet har rejst sig. Træ der har stået før det skulle monteres har slået sig og har været svært at samle, dette selvom det har været dækket over.
Jeg havde forventet så meget mere af et produkt i den prisklasse.. (ca. 16-21.000 alt efter hvor man køber det)
Nu er skuret sat op, det står pænt, døren er godt nok lidt vindskæv, (det må jeg se om jeg kan rette) så nu får det hele et par omgange træbeskyttelse og noget tagpap så jeg håber skuret står et par år.
Gulvet må jeg prøve at slibe og se om jeg kan få nogenlunde plant igen før det også må få en ordentlig tur med træbeskyttelsen..
Hilsen Jesper

1 sierpnia 2022

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse, ærgerligt du ikke er tilfreds med produktet. Det var lidt af en omgang må jeg sige, har du anmeldt det som en reklamation til den forhandler hvor du købte produktet ?

Det er vigtig, at man får reklameret til sin forhandler, da vi ellers ikke har mulighed for at afhjælpe eventuelle udfordringer med materialet.

Du kan evt. tage kontakt til mig på tlf. +45 27878779, så finder vi en løsning.

Har Købte Futura Kompositlåge

Har Købte Futura Kompositlåge, den er så dårlig Varmgalvaniseret at man ikke burde ikke have lov til at sælge den. Det samme gælder nogle af jeres stolper

30 lipca 2022

Hej Tommy
Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med vores produkt.
Du må meget gerne kontakte mig direkte på hl@plus.dk eller tlf. 40267333, så vi kan aftale nærmere.

Hanne L.

Oceniono na 1 z 5

Det er da flot at i skriver på jeres…

Det er da flot at i skriver på jeres hjemmeside at plus siesta kan ses ved xl gadeberg (Hadsten)
Så vi kørte fra Randers til Hadsten for at se plus siesta havemøblerne
De havde dem så ikke
Hvad med at få rettet jeres info til
Sku da en træls forgæves køretur

7 czerwca 2022

Hej Kunde

Jeg er ked af din forgæves køretur fra Randers til Hadsten, og har derfor ledt efter den fejlagtige information på plus.dk - desværre uden held.

På udstillingssiden for XL-Gadeberg Hadsten, ligger der PT kun et billede med nogle af vore hegnsvarianter, se siden her:

Vi anbefaler altid vore kunder at kontakte butikken inden man kører afsted for at se udstillingen, da der kan være foretaget ændringer vi(PLUS A/S) ikke er herre over.

Rigtig go onsdag til dig og familien.

Oceniono na 1 z 5

Har købt 3 ekstra brædder til min…

Har købt 3 ekstra brædder til min renovationsskjuler. Fik at man ikke kan købe og hente dem i Vejen, trods det at jeg bor tæt på. I stedet skulle det bestilles ved en af forhandlerne. Dette gjorde jeg til en fragtpris på 400,-!!! Vildt dyrt. Kan så konstatere at det er sendt direkte fra fabrikken af, trods at jeg også blev oplyst om at forhandlerne ville bestille dem hjem til dem og så videre derfra. Der er nogen der har tjent godt på fragten tænker jeg - men godt at man kan holde hjulene og forureningen i gang med store lastbiler!

2 maja 2022

Hej Martin

Fragtpriserne kan vi desværre ikke ændre på, men jeg går også ud fra at du inden bestilling fra forhandlerens side er blevet gjort opmærksom på hvilke muligheder du havde, og at i havde aftalt en pris inkl. fragt.

Vores lagerlokation i Vejen er ikke gearet til at håndtere afhentning af enkeltordrer, derfor tilbyder vi ikke afhentning på adressen.

Håber du har fået renoveret dit renovationsskjul og er blevet glad for resultatet.

Vh

Team PLUS A/S

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej