Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Fijne online winkel met een vlotte service. Ik heb hier plinten besteld en ben erg tevreden over de kwaliteit. De website is overzichtelijk, bestellen ging eenvoudig en de levering was snel. Zeker een... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Plinten kwamen niet op afgesproken datum zonder verwittiging of melding van een nieuwe verzenddatum. Bellen had niet veel zin, 20min aan de lijn gehangen. Uiteindelijk werd er wel op een mail ger... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Niet geleverd op afgesproken datum, geen waarschuwing of melding dus verlof genomen voor niks. Klantendienst geprobeerd te contacteren: telefonisch niet bereikbaar, via mail pas antwoord na 2 dagen: "... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Skład materiałów budowlanych

Napisane przez firmę

Plintenstunter. De webwinkel met de goedkoopste plinten en ander lijstwerk van de Benelux.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Correcte en vriendelijke service!

Plinten besteld en heel gemakkelijk zelf datum levering gekozen. Bij de levering van de plinten bleek er 1 plint beschadigd te zijn, de chauffeur had dit direct gezien en heeft hier zelf het nodige voor gedaan. Bij het uitpakken bleek dat er een 2de plint beschadigd was. Na contact met plintenstunter was ook dit direct in orde. Zeer correcte en vriendelijke service!

2 marca 2026
Oceniono na 4 z 5

Goede plinten, moeilijk te bereiken customer service

Bellen had niet veel zin, 20min aan de lijn gehangen.
Uiteindelijk werd er wel op een mail gereageerd en werd het snel opnieuw ingepland.
Vanaf toen was alles goed, de plinten zijn kwalitatief goed.

12 lutego 2026

slechte service

Op mail werd doorgegeven dat er gebeld zou worden een halfuur voor aankomst.
Ik heb geen telefoon gehad, vervolgens werden de MDF plinten buiten op het terras in de sneeuw en regen gelegd zonder enige afscherming.
Reslutaat zijn kapotte plinten.
Ik heb tot 2x toe contact proberen opnemen met de firma maar krijg geen gehoor.
Wat een slechte service!
Klacht bij de politie is ingediend en die zal via de rechtbank opgelost worden!

5 stycznia 2026

Goede duidelijke site

Goede duidelijke site, spullen snel, op het juist aangegeven tijdstip en correct geleverd

5 września 2025

Odpowiedź od Plintenstunter.be

Dank je Manon, fijn dat je je positieve ervaring hier deelt.

Betrouwbaar

Betrouwbaar, beste prijs/kwaliteit ratio, automatisch berekenen van tack en kit, uitstekende communicatie bij levering. Ondertussen heb ik zowat 250 m plint afgenomen...

18 sierpnia 2025

Odpowiedź od Plintenstunter.be

Dat zijn heel wat meters, Peter! Bedankt voor het delen van je ervaring en we hopen je snel terug te zien.

Oceniono na 3 z 5

Goede levering op datum die gevraagd…

Goede levering op datum die gevraagd werd.
Helaas kon de dag na de bestelling zelfs niet 1 plint toegevoegd worden, alhoewel de levering pas 10 dagen na datum gebeurde.....Jammer.....

12 sierpnia 2025

Beste Eddy,

We begrijpen dat dit jammer is. Dit heeft te maken met onze processen. Uiteraard zijn wij voortdurend bezig om onze processen en website te verbeteren. We nemen dit punt daarin mee.

Mooie en goed afgewerte plinten

Mooie en goed afgewerte plinten
De bestelling was niet compleet maar een paar dagen later alles netjes afgeleverd
Een zeer tevreden klant

20 czerwca 2025

Beste Luc,

Bedankt voor uw complimenten. Fijn dat u tevreden bent.

incorrect materiaal geleverd

incorrect materiaal geleverd, kleur is niet juist, geen response op mail voor juist materiaal. Is uiteindelijk correct opgelost. Nieuw materiaal geleverd, foutief materiaal retour zonder enige kosten

23 kwietnia 2025

Beste Garfield,

Bedankt voor je feedback. Vervelend dat het in eerste instantie misging met de levering en je geen reactie op je mail kreeg – dat had beter gemoeten. Fijn om te horen dat het uiteindelijk goed is opgelost en je het juiste materiaal hebt ontvangen. We nemen je ervaring mee om onze service te verbeteren. Veel plezier van het eindresultaat!

Oceniono na 1 z 5

Plinten die beschadigd waren werden…

Plinten die beschadigd waren werden terug meegenomen. 2x bevestiging gehad dat ze deze gingen vervangen en kwamen leveren. 2x vrij genomen hiervoor en nog steeds geen nieuwe levering. Verschillende mails gestuurd en telkens beloftes maar geen plinten. Deze werden wel betaald!

26 lutego 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej