Bestilte et UE40C6005 hos planet7, og fandt så ud af jeg skulle betale med E-Wire. Jeg fandt hurtigt ud af hvordan man gjorde, og fik oprettet mig hos E-wire, så kunne jeg indbetale til Planet 7. F... Zobacz więcej
Planet7
Havde længe søgt nyt tv. Ringer til Dansk IT lagers kundesupport for lidt vejledning mht. behov såsom indbyggede tunere, størelse og kvalitet. efter god snak med sælger blev handlen gennemført o... Zobacz więcej
Absolut et besøg værd. Er konkurrencedygtige på prisen! Leverer større ting gratis (bemærk at de ikke skilter med dette ordentligt hvilket desværre er en ulempe for dem selv.) Rigtig god supp... Zobacz więcej
Købte 1 stk LG SL8000 uden problemer, havde været i Elgiganten for at kigge priser og fandt så samme Tv til 3500 kr billigere hos Dansk it lager. Super effektiv og hurtig ekspedition. Venlig betjening... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos Planet7 sælger vi hi-fi, elektronik og hårde hvidevarer. Her finder du ikke dårlig service, fusk med priserne eller varer, der ikke er på lager. Du skal ganske enkelt handle med os, fordi vi har den bedste rådgivning og de nyeste produkter.
Bellahøjvej 152, 1tv, 2720, Vanløse
- kontakt@spacecow.dk
- www.planet7.dk
Fremragende service
Jeg modtog varen dagen efterjeg bestilte den og blev løbende opdateret på mail omkring min ordre: Ordren er nu pakket, ordren er nu afleveret til fragtmand, track og trace nummer.
Super service, kan klart anbefales
super betjening
bestilt lg ps8000 om fredagen leveret om mandag,snakket med dem om garanti osv og var meget positiv overrasket over deres service vedr hentning og levering
Fremragende afhentningsmulighed
Fantastisk fordel for mig, at jeg kunne hente varen selv, og dermed ikke behøves at afvente en fragtmand. Fik hjælp med at få en meget stor/tung vare bakset ind i bilen. Tilmed kunne jeg købe forskellige assesories ved afhentning, som jeg havde glemt at få med i bestillingen.
Super handel smertefrit...
ALt handel forløb fint og er glad for mit produkt. Dog passede ventetiden ikke stod 2-3 dage men ventede 7 dage...
God købsoplevelse
God kundeserviceafdeling
Professionel ekspedition
Varen fungerede perfekt.
Super leverandør
Super pris. Super hjælpsom i telefonen. Bestilte om formiddagen, kunne afhente om eftermiddagen, hvilket indikere at de har deres varer på lager. Mange andre skriver du har varen på lager, men ved bestilling har de det ikke. Troværdig butik, som jeg gerne handler fra igen.
perfekt handel
Gennemført god handel. Varen var klar til afhentning som aftalt og der blev ringent besked da den var ankommet og klar før tid. God og venlig vejledning. mulighed for at handle mere samt betale ved afhentningen.
Pålidelig service og levering
Kontaktede forhandler for at sikre mig at prdukt passede de specifikationer jeg havde brug for, kom igennem med det samme og fik fantastisk service, varen blev sendt dagen efter og blev modtaget dagen efter afsendelse, fuldstændig som Dansk IT Lager havde sagt.
Vil helt klart anbefale...
GSL Denmark er dovne
Pris, produkt og hjemmeside er rigtig flot, men GSL Denmark som leverede TV'et (50") ødelagde det fuldstændig for DITL. Det var påkrævet at der var 1 person hjemme ved levering fra 8-16. Min kæreste havde fri i dag. Fragtmanden ringer til os og siger at han ikke "gider" at bære TV'et op på 3. sal. Han fortæller min kæreste at han "skal holde mange år endnu". Min kæreste kan selvfølgelig ikke bære et 50" alene, men hun kunne måske nok hjælpe ham. Hun skal derfor med et kvartérs varsel skaffe nogen venner til at få det båret op. Mega dårlig service og fremgår overhovedet ikke at man selv skal bære det op til ens dør (som altså ikke er yderdøren til en lejl.) Jeg handler ikke med Dansk IT Lager igen, hvis det er DEN slags leveringsservice...
UPDATE: Har lige læst betingelserne for fragt, så jeg ændrer min bedømmelse. Synes dog stadig at det er lidt ringe. Har ikke undersøgt TV'et for skade efter levering, men det gør jeg senere. Hvis jeg finder nogle opdaterer jeg anmeldelsen.
UPDATE 2: Fik kabelbakken som en forsendelse for sig selv. Lidt forvirrende og burde gøres klart at du får det leveret som 2 ordre. TV'et har ikke taget skade af levering, så er fint tilfreds.
tjjja
Jeg er en smule utilfreds med ventetiden. Jeg bestilte den 13/7 en vare i restorder. fik besked på 5-7 dage , dernæst den 24/7 så den 27/7. Jeg ville derfor have min order annulleret og det kunne jeg godt , men kort efter fik jeg en ny mail at de lige var kommet ind af døren og om jeg stadig var interresseret. Så med udsigt til udlevering samme dag , valgte jeg at købe den alligevel. så det endte godt ellers var det blevet til 1 stjerne. Jeg arbejder selv på et lager og syntes det er lidt tyndt ikke at have styr på hvornår man kan få sine varer.
Ingen problemer og hurtig levering
Hurtig levering samt oplysninger om levering var super.
Indtil videre et super sted at handle
Super godt
Ved køb af fladskærm - fremragende service, hurtig ekspedition og meget professionel hjælp ved valg af vægbeslag.
Næsten 100% :-)
Stort set alt gik som det skulle. Eneste "men" var da jeg spurgte til den oplyste garanti og blev henvist til en hjemmeside der ikke virkede. Men det var producentens hjemmeside den var gal med.
Super service. Super hurtigt. Kan varmt anbefales.
Bestilte om formiddagen efter en telefonisk kontakt for at få uddybet lidt omkring produkttilbehør (god, kyndig og venlig telefonkontakt - og der var ingen ventetid i telefonen).
Hentede varen samme eftermiddag. Alt i fineste orden.
Bare en super god oplevelse som jeg gerne gør igen.
Billigt - hurtigt - fremragende
Når man får anbefalet Danskitlager af en god ven, og finder ud af, at man kan spare 4000 kroner på at købe tvet hos dem og yderligere spare penge ved at købe blue-ray afspiller og soundbar. Så er der vist tale om en ren WIN WIN situation. Nem hjemmeside bestilling og hurtig levering - endda til en utrolig billig fragtpris. Supporten er nem at få fat i - og altid med en stor venlighed og hjælpsomhed. 5 stjerner og kun fordi der ikke var mulighed for den 6.
God tilbagemelding giver tryghed
Fremragende service når der handles med gode tilbagemeldinger med hensyn til leveringstidspunkter det giver god tryghed når man sider som kunde og handler på nettet.
nemt og lige til :-)
Nemt at handle, og de lover ikke mere end de kan holde... varen var ikke på lager, og De gav mig en dato for forventet leverig... han ringede endda for at fortælle at varen var kommet og klar til levering :-)