Planet7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bestilte et UE40C6005 hos planet7, og fandt så ud af jeg skulle betale med E-Wire. Jeg fandt hurtigt ud af hvordan man gjorde, og fik oprettet mig hos E-wire, så kunne jeg indbetale til Planet 7. F... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Havde længe søgt nyt tv. Ringer til Dansk IT lagers kundesupport for lidt vejledning mht. behov såsom indbyggede tunere, størelse og kvalitet. efter god snak med sælger blev handlen gennemført o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Absolut et besøg værd. Er konkurrencedygtige på prisen! Leverer større ting gratis (bemærk at de ikke skilter med dette ordentligt hvilket desværre er en ulempe for dem selv.) Rigtig god supp... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte 1 stk LG SL8000 uden problemer, havde været i Elgiganten for at kigge priser og fandt så samme Tv til 3500 kr billigere hos Dansk it lager. Super effektiv og hurtig ekspedition. Venlig betjening... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep TV
  2. Sklep z komputerami i akcesoriami
  3. Sklep RTV

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos Planet7 sælger vi hi-fi, elektronik og hårde hvidevarer. Her finder du ikke dårlig service, fusk med priserne eller varer, der ikke er på lager. Du skal ganske enkelt handle med os, fordi vi har den bedste rådgivning og de nyeste produkter.

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

God Service.

Bestilte et Tv som stod til at være på lager men det viste sig så at det var det ikke alligevel,fik en mail dagen efter om at de ville have det igen 3 uger efter ca,og det holdt stik !
Eneste kritik må være at det stod som lagervare men var så ikke tilfældet så 4 stjerner herfra.Varen kom iøvrigt med DSV og så ud til at være behandlet ok.

Over and Out.

20 stycznia 2010

Næsten i top

Købte et Samsung LED-TV. God pris. Hurtig levering. God orientering om status for leveringen. MEN kassen, som TV blev leveret i, havde en del grimme skader (men varen heldigvis uskadt). Om det skyldes, at varen har været sendt ud til en kunde tidligere eller POST DANMARKS hårdhændede behandling eller noget helt tredje, ved jeg naturligvis ikke. Men det er grunden til, at der ikke gives 5 stjerner.

11 stycznia 2010

SUPER DUPER

Jeg kan kun betegne Dansk IT-lager som yderst professionelt fra første telefonopkald til modtagelsen af vores nye lækre LED fjernsyn.Talte med en meget kompetent person, der på jævn dansk fik mig til at indse, at jeg var havnet der rette sted.

11 stycznia 2010

Fantastisk personale.

Jeg bestile en vare til afhenting, fik oplyst jeg kunne hente den dagen efter. Da jeg ankommer bliver jeg straks modtaget, og personalet var så flinke at hjælpe mig ned med varen til bilen og læsse den ind. Varen vejede i omegnen af 61-65kg.

Stort tak til Dansk IT Lager A/S.

5 stycznia 2010

Fantastisk.

Nem og hurtig bestilling samt ordrebehandling. Prisen på det bestilte var billigt + at der er ingen ekstraomkostninger som gebyr eller fragt.

5 stycznia 2010

Helt i orden

Jeg købte en LG faldskærm hos Dansk IT lager.
Fik indledningsvis let fat i en medarbejder der fortalte hvordan jeg bestilte og afhentede.
Afhentning forløb uden problemer selvom det kan være lidt bøvlet at bakse en fladskærm rundt på ståltrapper i snestorm.
Jeg har ikke erfaring med reklamation over købte produkter.

29 grudnia 2009

Rigtig godt sted

Jeg købte et philips 37" lcd fladskærm. Jeg ringede og bestilte tvet og fik af vide at det kunne hentes senere. Det var super godt. Den eneste ulempe var, at vi ikke kunne finde deres afdeling, da den lå ret øde med en masse kontore til leje. Det lignede mest af alt et lukket industri kvarter. Det endte med at vi fandt det. Det lå øverst. Ellers super godt firma, har endnu ikke haft problemer.

18 grudnia 2009

Hurtig og effektiv ekspeidtion

Ordren blev leveret inden for de lovede 3 dage, på trods af at deres fragtfirma (DSV) var nogle nossehoveder, som ikke fik opdateret deres track & trace da leveringen blev forsinket 1 dag. (den skulle oprindeligt have været ankommet på 2. dagen). Dansk IT lager havde dog god service da jeg ringede omkring dette, og henviste mig uden problemer til DSV med en forklaring på hvad jeg skulle sige til DSV.

Vil til enhver tid anbefale Dansk IT Lager

8 grudnia 2009
Oceniono na 5 z 5

De holdt virlig alt hvad de lovede

TV mm. alt var i orden, service, pris, levering - der var intet der svigtedeog vi har ikke kunnet finde en lavere pris andre steder. Vi afhentede selv varerne i firmaet, og havde derved lejlighed til at træffe flere medarbejdere. De var alle yderst venlige, hjælpsomme og gav en rigtig god vejledning. Det er ganske enkelt et firma vi den største glæde handler hos igen og igen.

8 grudnia 2009

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej