Mooi product wat geheel naar wens is…
Mooi product wat geheel naar wens is gemaakt en verzonden. Ook de prijs is aantrekkelijk.
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Wanneer je de folie eraf haalt komen de letters niet van het velletje af. Ik heb vaker besteld en heb deze ervaring alleen bij dit bedrijf.
Ik bestel regelmatig bij plakjestickers.nl, zowel privé als voor mijn bedrijf. Altijd uitstekende kwaliteit en razendsnelle levering. Eventueel maatwerk of aanpassingen zijn ook eenvoudig te regelen. Echt een betrouwbare partij!
Mooie stickers (precies zoals de afbeelding), snelle levering en goede kwaliteit.
Fijne service waar ik vast mijn stickers afneem, of het nu voor een beurs is of op mijn auto.
Verreweg de beste op de markt.
Goede site, je kan mooi zien hoe je naamsticker er uit komt te zien!
Ik kom jaarlijks terug bij Plakjestickers voor een stickerset voor mijn auto. Ik word altijd vriendelijk geholpen door de jongens ook al verandert mijn design idee elke keer weer, ze staan voor je klaar! Daarom zou ik Plakjestickers aan iedereen aanbevelen voor kwalitatieve stickers.
Erg tevreden met mijn bestelling bij plakjestickers, goeie kwaliteit stickers en levering zoals beschreven op de site. Ik raad dit bedrijf zeker aan voor stickers.
Keurig en optijd geleverd. Stickers op maat aangevraagd met zeer goed resultaat
Veel te laat geleverd. Duidelijk vermeld wanneer ik het nodig heb.
Contact gezocht met het bedrijf. Geen reactie op de app. En ook niet op de mail.

Odpowiedź od Plakjestickers
Rare bedrijfsvoering duur en hun bepalen de maat van je sticker terwijl ik deze wil plakken op een gangbaar bordje welke maatvoering door gemeentelijk / overheid breed gebruikelijk is maar nee plakjesticker gaat ons redden hun bepalen de lengtemaat van je print/sticker ja of na eerste dure misser mag je een nog duurdere 2e bestelling doen mogelijk dat het dan wel goed komt. Gekkies leven in vroegere tijden toen letters gezet werden tekst gedrukt werd en die matrijzen hete geloof ik en vaste maten hadden.

Odpowiedź od Plakjestickers