Ejendomsmæglerfirmaet place2live Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Et grundsalg, der endelig lykkedes – tak til Henrik og Place2live! Vi havde haft vores to grunde i Tisvilde til salg hos en anden ejendomsmægler i et helt år uden held. Derfor var det en stor g... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har købt ejendom igennem Marianne place 2 live Helsinge …. Og hun er intet mindre end den mest rummelige , dygtige , forstående ejendomsmægler Hun formåede at være både os køber og sælgers man... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hvis vi kunne give 10 stjerner gjorde vi det! Hele processen har været over alt forventning, og vi følte os trygge hele vejen igennem. Alle tre mæglere der dybt kompetente og formåede at sælge v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hurtige, energiske og nærværende mæglere. De forstod til fulde sælgers behov og agerede professionelt i forhold til det. Og så solgte de ejendommen på en måned. Kan kun anbefale Place2Live Helsin... Zobacz więcej

1. Pośrednik w obrocie nieruchomościami
  2. również w kategorii:
  3. Agencja nieruchomości

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 30

Napisz recenzję

Ovenud tilfredse.

Ovenud tilfredse.
Selv i et ustabilt marked formåede de at skabe et fint resultat.
Bedre end de fleste.

31 grudnia 2022

Kære Andreas.

Mange tak for de 5 ***** Vi er rigtig glade for vi kunne hjælpe Jer videre med salget af Jeres villa. I ønskes al held og lykke med den kommende bolig.
Med venlig hilsen Place2Live Hillerød

Oceniono na 5 z 5

Vi har fået en rigtig god og…

Vi har fået en rigtig god og professionel behandling af ejendomsmægler Henrik Høegh. Der har været god dialog hele vejen igennem handlen.

Mvh Søren

19 stycznia 2023

Kære Lene og Søren,
Tusind tak for de venlige ord. Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med jer.
Henrik Høegh

Karakteren 12 i professionalisme og ordentlighed

Huset solgt på 2,5 måned i et udfordret marked, præget af rentestigninger og prisfald.
Fotografen på sagen (eksternt bureau), var vi ikke imponeret af.
Det var vi til gengæld af hele teamet hos Place2Live Helsinge.
Høj grad af professionalisme, empati og ordentlighed overfor både os som sælgere, men også overfor køber, set fra vores side af bordet.
Vi bøjer os i støvet for jeres faglige sparring og menneskelige indsigt. Vi er bevidste om, at vi ikke har været de letteste sælgere i butikken, og det har I taget i stiv arm.
TAK for indsatsen Team Helsinge!

17 listopada 2022

Kære Betina,
Tusind tak for de pæne ord og for et rigtig fint samarbejde.
Place2live Gribskov

Oceniono na 5 z 5

Place2Live har solgt 3 huse for os.

På trods af stigende rente fik Place2Live alligevel solgt vores hus.
De var ærlige omkring realistisk prissætning og vi blev løbende opdateret om salgsplaner.
De har deres egen funktionelle app, der dog sender mange notifikationer. SMS er rigeligt😂

2 stycznia 2023

Kære Søren.

Herfra tak for de 5 * og at vi endnu engang kunne hjælpe Jer i mål med salget af bolig. Hvis der bliver et salg næste gang lover jeg at vi minimere notifikationsdelen ;-)

Stort tak for teamet i Place2Live Hillerød

Oceniono na 5 z 5

Vi har samarbejdet med Jakob Nissen fra…

Vi har samarbejdet med Jakob Nissen fra Place2live flere gange, både i forhold til salg og køb af boliger og det har været en fantastisk god oplevelse hver gang 🙏🏼😊.
De bedste anbefalinger herfra 👌🏼.

5 grudnia 2022

Kære Duygo & Metin

Tusinde tak for jeres fine anmeldelse, det varmer rigtig meget at i endnu en gang har været tilfredse med at bruge os som ejendomsmægler.
Jeg håber i er ved at komme godt på plads i det nye hus.

Rigtig mange hilsener fra os alle i Team Place2live Hillerød

Mvh Jakob Nissen

Verdensklasse ejendomsmægler

Fænomenal service, dygtige og pligtopfyldende medarbejdere.

Kan varmt anbefale denne ejendomsmægler til en hver tid

22 listopada 2022

Kære Jonas.
Oprigtig mange tak for dine fine ord, det betyder meget for os at du har været godt tilfreds. og at vi har levet op til forventningerne

Held og lykke med det nye ;-)

De bedste hilsener fra os alle i Team Hillerød
Mvh Jakob

Oceniono na 5 z 5

Camilla har bare været alletiders

Camilla har bare været alletiders! Der har været styr på tingene, jeg har følt mig tryg ved hende gennem hele forløbet. Et hussalg sker indimellem pga en familietragedie og hun har bare været forstående og empatisk hele vejen.

28 października 2022
Oceniono na 4 z 5

Behagelig dialog og oplevede lydhørhed…

Behagelig dialog og oplevede lydhørhed fra mægler. Kunne måske godt have brugt større åbenhed omkring reklame og omkostninger.

24 października 2022

Kære Kenneth.

Vi takker for din pæne anmeldelse. Vi ser frem til at overdrage din ejendom til de nye købere her i december.

Mange hilsener fra teamet i Place2Live Hillerød

Oceniono na 5 z 5

kompetent og behagelig rådgivning samt…

kompetent og behagelig rådgivning samt effektiv sagshåndtering

15 września 2022

Kære Jan

Tusinde tak for din fine anmeldelse, det betyder ALT for os at vores kunder er godt tilfredse;-)

De bedste hilsner fra os alle i Team Hillerød

God dag. Mvh Jakob Nissen

Oceniono na 5 z 5

Et godt valg af ejendomsmæglerfirma.

Stor ros og tak til Thomas og Mikkel i Frederiksværk for ihærdigt og kompetent arbejde ved salg af mit hus på Flintevænget.
Er altid i forløbet blevet holdt opdateret med udviklingen i salget.
Et godt valg af ejendomsmæglerfirma.

6 października 2022

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at vi fik hjulpet dig godt videre. :-)

Mvh.
Mikkel og resten af Place2live Halsnæs

Oceniono na 5 z 5

Fint arbejde fra start til mål

Fint arbejde fra start til mål. Hjælper naturligvis at huset blev solgt på 26 dage😄

2 września 2022

Kære Mogens.

Tak for din fine anmeldelse og ikke mindst de rosende ord. Vi er glade for at det lykkes, og kom godt i mål. Held og lykke fremover,-)

De bedste hilsner fra os alle i Team Hillerød

Place2Live - profesionelle og troværdige

Place2Live er 100 pct professionelle og for mig var det den helt rigtige beslutning at vælge Place2Live til at sælge mit hus.

27 lipca 2022

Kære Janne.
Vi i Place2Live Hillerød er så glade for vi kunne hjælpe dig med salget af din ejendom via køberkartoteket. Så herfra mange tak for de 5 stjerner.

Med venlig hilsen Teamet place2Live Hillerød

Oceniono na 5 z 5

Her er en ejendomsmægler som forstår og opfylder kundens behov

Place2Live Hillerød ved Kristian Aagaard har givet os den perfekte service og seriøs og respektfuld vejledning hele vejen igennem salget. Kristians store lokalkendskab og evne til at forstå sine kunders behov har været en enestående hjælp. Vi solgte hurtigt til en god pris og processen har været helt i top fra start til slut. Varmeste anbefalinger herfra.

14 czerwca 2022

Kære Marie.

Stor tak til din fine anmeldelse og rosende ord. Det sætter vi stor pris på. Vi er herfra også glade for vi kunne hjælpe Jer på vej med salget af Kildedalen. Du og familien ønskes en god sommer :-)

Med venlig hilsen Kristian Aagaard & resten af teamet her i Place2Live Hillerød

Kompetente mæglere

Kompetente, venlige, imødekommende mæglere der holdt os i hånden fra start til slut.

7 czerwca 2022

Hej Maria og David,

Tak for et godt samarbejde, vi glæder os til at gøre handlen færdig med jer.

Mvh.
Mikkel og resten af team Halsnæs :-)

Oceniono na 5 z 5

God og professionel rådgivning gennem…

God og professionel rådgivning gennem hele forløbet. Masser af empati hos medarbejderne. Helt igennem en god oplevelse

20 maja 2022

Kære Jørn
Tak for din dine anmeldelse og tak endnu en gang for den tillid du viste os, ved at vælge place2live. Held og lykke i den nye lejlighed.

Hilsen hele team Hillerød
Jakob Place2live

Oceniono na 5 z 5

Professionel og seriøs attitude i…

Professionel og seriøs attitude i forbindelse med salg af vores bolig. Gode til at følge op og kommunikation med både køber og sælger. Kan absolut anbefales.

17 maja 2022

Odpowiedź od Ejendomsmæglerfirmaet place2live

Kære Maria & Daniel. Vi sætter stor pris på Jeres flotte anmeldelse og er rigtig glade for vi kunne formidle salget endeligt af Jeres skønne bolig.

Hilsen teamet i Hillerød, Place2Live

Oceniono na 5 z 5

Hus solgt på blot 3 uger 🤩…

Vi fik huset solgt på blot 3 uger 🤩 Super dygtigt team af mæglere, som var ude på mægler runder i starten, så alle mæglere kendte huset og dets mange detaljer.
Rigtig god dialog, og helt igennem rigtig god service

29 kwietnia 2022

Hej Michael.

Tusind tak for de 5 stjerner - i ønskes held og lykke med Jeres næste bolig.

Mange hilsner fra Place2Live Hillerød

Verdensklasse!

Verdensklasse!! Vi har været så flade for at bruge Place2Live både til køb og salg af vores bolig. Kristian får 5 stjerner fra os også, verdensklasse service og meget tillidsvækkende

29 kwietnia 2022

Odpowiedź od Ejendomsmæglerfirmaet place2live

Kære Malene. Et stort tak skal lyde for den flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for vi kunne hjælpe Jer med et hurtigt salg og i nu har muligheden for at komme videre med Jeres nye bolig.
Mange hilsner fra teamet i Hillerød, Place2 Live :-)

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej