Et grundsalg, der endelig lykkedes – tak til Henrik og Place2live! Vi havde haft vores to grunde i Tisvilde til salg hos en anden ejendomsmægler i et helt år uden held. Derfor var det en stor g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har købt ejendom igennem Marianne place 2 live Helsinge …. Og hun er intet mindre end den mest rummelige , dygtige , forstående ejendomsmægler Hun formåede at være både os køber og sælgers man... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hvis vi kunne give 10 stjerner gjorde vi det! Hele processen har været over alt forventning, og vi følte os trygge hele vejen igennem. Alle tre mæglere der dybt kompetente og formåede at sælge v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hurtige, energiske og nærværende mæglere. De forstod til fulde sælgers behov og agerede professionelt i forhold til det. Og så solgte de ejendommen på en måned. Kan kun anbefale Place2Live Helsin... Zobacz więcej
Københavnsvej 2-4, 3400, Hillerød, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
God kommunikation med mægler Kristian og et fint forløb overordnet set.

Odpowiedź od Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Kunne ikke få en bedre til at sælge mit hus. Tak Place2Live for fantastisk service, rådgivning og vejledning.

Odpowiedź od Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Fremragende, professionelt og en helt igennem god og rar oplevelse at være kunde hos Place2Live i Hillerød, hvor Kristian styrede salget af vores forældres bolig på absolut bedste vis fra start til et hurtigt endeligt salg.
Stor tak fra meget tilfredse kunder, som sender varmeste anbefalinger mod Place2Live i Hillerød.

Odpowiedź od Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Vi har været glade for samarbejdet med både Henrik og Marianne. Solgt på forventet tid. Fin rådgivning og styr på løbende opfølgning. Tak for hjælpen!

Odpowiedź od Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Den aktuelle mægler, var 100% opmærksom fra første øjeblik, jeg trådte ind ad døren.

Odpowiedź od Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Selvfølgelig er det dejligt at få solgt sin lejlighed, men det er også superdejligt at støde på et menneske, der er dedikeret og ikke mindst står ved og holder sine ord samt endda "leverer" over forventning.
Efter 6 måneder hos en anden ejendomsmægler, hvor alt groft sejlede, og det mest føltes som om min lejlighed var blevet lagt til skuffesalg, vendte Kristian Monrad Aagaard fuldstændig den tilgang, fra dag ét efter at han overtog salget af min lejlighed.
Allerede den første uge føltes det som at der var flere fremvisninger end i de 6 foregående måneder. Det var en fornøjelse at høre, hvordan Kristian kendte lejligheden, bolig- og nærområdet og satte den viden i spil i sin salgsindsats.
Alt, fra annonce til god og grundig tilbagemelding, der inkluderede næste skridt, blev eksekveret knivskarpt, hvilket også tyder på et kontor, der ligeledes var effektivt. Dette blev også bekræftet ved, at bolden ikke blev tabt, selvom Kristian holdt en uges ferie.
Efter 6 måneder hos anden mægler solgte Kristian den på en 1 måned, hvor han var på ferie den ene uge.
Helt igennem en god oplevelse. Jeg er super, supertilfreds med Kristians evne til at holde mig som kunde informeret og inkluderet hele vejen igennem – virkelig et godt stykke professionelt arbejde. Og havde den ikke været solgt nu, ville jeg helt klart fortsat have følt, at jeg var i gode og potentielle hænder.
Kun én fejl i processen – jeg skulle have valgt Kristian som ejendomsmægler i første omgang.

Odpowiedź od Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Place2live har hjulpet mig med at sælge min bolig. Fantastisk service og engagement fra mæglerne. Altid Søde, smilende og imødekommende og klar til at svare på spørgsmål både om køb og salg.
De får mine varmeste anbefalinger!

Odpowiedź od Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Kristian har en vidende erfaring, med go vejledning, godt kendskab til området og alle de fordele der dermed kan fremhæves. Har altid været god til at informere og har aldrig været svær at få fat på. TAK

Odpowiedź od Ejendomsmæglerfirmaet place2live
God behandling samt oplysende så der ikke blev nogen tvivl fra min side og kunne stille spørgsmål som blev besvaret fyldets gørende.
Super professionel service med skarpe priser. Vil så absolut anvende place2live hvis jeg skulle handle ejendom i Hillerød igen.

Odpowiedź od Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Mit kendskab til virksomheden gennem rigtig mange år, hvor jeg både har købt, solgt og udlejet mange ejendomme.
Troværdig, kvalificeret og imødekommende og flere dygtige mæglere.

Odpowiedź od Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Fin service og information. God pris i forhold til de andre ejendomsmæglere.
Place2live gennemførte et seriøst og effektivt salg af vores ejendom og - meget vigtigt - sørgede for at holde os orienteret under hele forløbet om hvad der skete. Da købsaftalen var underskrevet, sikrede Place2live ligeledes en god efterbehandling af salget. Vi er meget tilfredse.
Place2live Helsinge har været gode til at informerer mig om mulige købere efter fremvisninger.
Jeg har i det hele taget følt mig godt informeret gennem hele forløbet
Vi havde en fantastisk oplevelse med hussalg via Place2live. En meget personlig rådgivning og sparring. Meget ærlig og tillidsfuld. Alt igennem en meget positiv oplevelse og vi vil varmt anbefale Place2live.

Odpowiedź od Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Fantastisk service og opfølgning hele vejen igennem. Top professionelt og ville til hver en tid bruge dem igen.

Odpowiedź od Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Glimrende kommunikation, fin oprigtighed, og man kan stole på, at tingene bliver udført efter bedste evne.
Meget engagerede mæglere/ansatte. Vi har anvendt dem før og var ikke i tvivl om at skulle bruge dem igen.
Vi var også enige om prisen.

Odpowiedź od Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Vi havde en god dialog, rådgivning og sparring omkring salg af vores bolig.
Mæglerne har god indsigt i boligmarkedet og lokalt kendskab.