Hej Michael
Ud fra din "anmeldelse" lader det til, at du ikke husker indholdet af vores samtale. Jeg tillader mig derfor her at ridse den op for dig, samt opsummere de råd og den vejledning jeg gav dig og vedkommende du er pårørende til:
Samtalen indledes med, at jeg spørger ind til det konkrete forløb i jobcentret. Ud fra disse svar kommer jeg med konkret råd og vejledning. Det første råd er at vedkommende du er pårørende til skal kontakte egen læge, idet vedkommende er ny patient og lægen har begrænset kendskab til sygdom og historik. Jeg fortæller om vigtigheden i korrekt lægelig dokumentation, og hvad der skal forelægge førend sagen kan afsluttes. Jeg giver her konkret vejledning ud fra den situation vedkommende du er pårørende til, er i. Derefter spørger jeg ind til tidligere og nuværende behandling, vi drøfter dette og jeg råder og vejleder til at vedkommende som du er pårørende til skal gennemgå al relevant behandling som sundhedsprofessionelle har henvist til. Vedkommende som du er pårørende til er meget oprørt under hele samtalen, og det er vanskeligt at have en god og saglig dialog under telefonsamtalen. Jeg forsøger gentagne gange at yde konkret råd og vejledning og ændrer mine svar for hver gang, for at kunne imødekomme både dig og vedkommende som du er pårørende til. Vedkommende som du er pårørende til er voldsom i dialogen og taler i en uhensigtsmæssig tone, fortæller om udefrakommende ting som ikke har relevans for den samtale vi har eller som kan inddrages i socialfaglig bistand som I har bedt om hos mig. Jeg oplyser høfligt og roligt to gange, at jeg ønsker at dialogen foregår i en høflig og rolig tone såfremt vi skal fortsætte den. Du vælger at afslutte samtalen ud fra dette, det er derfor dig der afbryder samtalen og ikke undertegnede.
Det er korrekt at man betaler forud for mine ydelser, det er en forretningsbetingelse som alle bliver oplyst forud for indgået samarbejde. Det er således frit for, at vælge enten til eller fra på denne baggrund. Du blev også oplyst dette i en uforpligtende telefonsamtale forud for vores samarbejde, du valgte at indgå samarbejdet.
Jeg har ydet konkret råd og vejledning, fortalt dig og vedkommende som du er pårørende til hvad de næste skridt i jobcentersagen skal være samt hvordan I skal gøre.
For at kunne yde denne vejledning har jeg spurgt ind til den konkrete jobcentersag, spørgsmål som du og vedkommende som du er pårørende til har svaret på.
Jeg kan derfor ikke genkende den version af vores samtale som du udlægger her.
Uanset om man betaler for min rådgivning eller ej, så skal samtalen foregå i en ordentlig og sober tone. Dette kunne du eller vedkommende du er pårørende til ikke leve op til, derfor valgte du af afslutte samtalen.
Jeg håber at vedkommende som du er pårørende til kommer godt i mål med sin sag og kan få den afsluttet.
God sommer, venlig hilsen Pernille fra PK Socialrådgivning