Pittenzak Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Op 16 Augustus een product besteld. Vandaag, 27 augustus, nog steeds niet ontvangen. Paar dagen geleden een mail gestuurd... nog geen mail terug ontvangen. Als je hem via Bol.com besteld h... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Ons is niet het bestelde geleverd, maar een alternatief. We sturen het terug. Men had even contact kunnen opnemen om over een niet te leveren product te overleggen. Uiteraard had dat ook al via de web... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik plaatste mijn bestelling tijdens de vakantieperiode van Pittenzak.nl en kreeg heel snel een automatische email waarin stond vanaf welke datum de bestellingen weer werden klaar gemaakt. Ik ontving m... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

De bestelling heeft een klein beetje vertraging opgelopen, maar het bedrijf heeft mij hiervan meteen op de hoogte gebracht. Toen het pakje afgeleverd was, bleek dat ze een kleine notitie hadden to... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Vlot en correct

Snel beantwoorden van vragen, vlotte behandeling van de bestelling en kwalitatief product. Indien ik opnieuw een soortgelijk product nodig heb shop ik opnieuw via deze webwinkel!

15 lutego 2014

Fantastische pittenzak!

De pittenzak werkt naar behoren, ziet eruit als op het plaatje en komt met een handleiding.

Enige minpunt: de pittenzak werd niet de volgende dag bezorgd, ondanks bestelling voor 18:00 uur.

13 lutego 2014
Oceniono na 3 z 5

Het duurde even, maar vervolgens goed en snel afgehandeld.

Nadat ik een pittenzak had besteld, een week lang niets gehoord en niets ontvangen... Waarschijnlijk was er met de bestelling iets misgegaan. Bellen en mailen gaf geen reacties, maar nadat ik een slechte recentie plaatste op trustpilot ontving ik opeens een mailtje dat de pittenzak was verstuurd.

Een dag later was het pakket ontvangen inclusief een extraatje wegens de late verzending.

Uiteindelijk wel tevreden over de geleverde waren.

13 lutego 2014
Oceniono na 5 z 5

Goede kwaltijd, voelt goed aan.

Nek/Schouder pittenzak met afneembare badstoffen hoes
Objectnr. 20110040
Snel geleverd, prima vormgeving zit lekker in de nek.
Mijn vrouw is er blij mee!

12 lutego 2014
Oceniono na 2 z 5

Pittenzak is super, levering NIET!

Op vrijdag 2x pittenzak besteld en betaald. Op zaterdag een mailtje ontvangen dat de zending verstuurd was met een verzoek om het adres nog eens te controleren. Dit bleek niet het adres te zijn wat ik had opgegeven. Direct een mail gestuurd. Omdat het cadeautjes waren die ik die woensdag daarop nodig had en op hun website staat dat er de volgende dag geleverd wordt, gevraagd of het op een of andere manier op tijd opgelost kon worden Tot maandag niks gehoord, toen gaan bellen. Daar wordt standaard niet opgenomen. Maar weer een mail gestuurd. Dinsdags pas een mail terug waarin totaal niet over een oplossing gesproken werd maar "dat het meestal wel goedkwam" Nou niet dus.. Vrijdags zag ik op de track and trace dat het pakket was afgeleverd in goede orde. Niet bij mij.. dus ik heb maar weer een mail gestuurd (zag mijn 40 euro al vliegen) en het pakket bleek weer bij hen teruggeleverd te zijn. Zaterdags, een dikke week later dus, zijn de pittenzakken alsnog bezorgd. Overal worden fouten gemaakt, maar dat je zelf overal achteraan moet (en geen excuses gemaakt zijn) zet je wel aan het denken of je hier een volgende keer weer bestelt.

11 lutego 2014
Oceniono na 5 z 5

Duidelijke informatie werd er bij het product toegevoegd. Snelle levering.

Prettig dat er een duidelijk informatieblad was bijgevoegd.
Zelf zou ik de pittenzak meteen in de magnetron doen, maar in de informatiebijlage staan tips hoe je het langste plezier kan hebben van het product.
Fijn van de website is dat je per lichaamsdeel kan aanklikken.
Bijvoorbeeld hoofdpijn en daarna kon je ook nog kiezen tussen spanningshoofdpijn en migraine.
Goed product!

10 lutego 2014
Oceniono na 4 z 5

Mooie producten tegen mooie prijs met goede service!

Pittenzak.nl heeft mooie producten voor een goede prijs. De warmteknuffels zijn plat, waardoor ze makkelijk in zijn in gebruik. Ik kan de knuffel bijvoorbeeld mee wikkelen in de doek, waar mijn kleine in slaapt. Daarnaast krijg je een uitgebreide gebruiksaanwijzing en op de site zijn tips te vinden over hoe het werkt en op welke manier je de zak het beste kunt gebruiken.

8 lutego 2014
Oceniono na 1 z 5

Contact onmogelijk

Hi Patrick,
Ik heb anderhavle week geleden een bestelling van twee pittenzakken gedaan. Nu de vorst zijn intrede heeft gedaan heb ik deze zak heel hard nodig. Ik heb echter nog geen pittenzak gezien. Deze is nog niet aangekomen op mijn adres. Wanneer ik via track en trace kijk zie ik dat de status van de verzending onbekend is. Nu kan het uiteraard gebeuren dat er een keer wat mis gaat in het proces maar ik heb al twee emails naar jullie info adres gestuurd en ik heb gisteren en vandaag al meerdere malen proberen te bellen maar ik krijg geen contact met jullie.
Ik hoop dat dit heel snel wordt opgelost.

30 stycznia 2014

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej