Trækker 85 kroner, går ud fra det er for Emma, som jeg har meldt mig ud af 7 gange, uden nogen effekt. Når man samarbejder med svindlere, er man selv svindler.
Piingu
Valgte dog ikke at fortsætte, men min bestilling søndag, har jeg idag tirsdag modtaget fra GLS pakkeshoppen uden problemer. Det er pakket lige efter bogen, og er glad for mine varer og besparels... Zobacz więcej
Bemærk, at når du køber første gang hos piingu.dk tilmeldes du automatisk en abonnementsordning, og der vil efterfølgende blive trukket 89,- kr. fra din konto hver måned, indtil du melder dig ud.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rigtig dårlig oplevelse med Piingu, fik sendt en shampoo og olie fra morrocanoil , olien lugtede harsk og gammel, returnerede den , men fik først mine penge mange uger efter👿Mht abbonement , står d... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Piingu er en fordelsklub, der hjælper sine medlemmer med at skaffe ægte kvalitetsprodukter til de bedste priser. Konceptet er simpelt og enkelt hvor kunderne kender varens nettopris, fragten bliver tilpasset efter vægten og de første 30 dage er gratis, hvorefter der betales et medlemsskab på 89 kr. om måneden efter endt prøveperiode. Så der er fin mulighed for at teste konceptet, da hensigten er at man skal kunne handle nemt ind til hele familien og spare en masse tid og penge.
Lille Kongensgade 16, 1074 , København K.
- info@piingu.dk
- www.piingu.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Helt i top
Fik go service af deres support og fandt nogle billige varer, sparede derfor 700 kr.

Lækkert lækkert
Super lækkert koncept med masser af vodka til gode priser.

Hurtigt
Bestilte fredag morgen og har modtaget min pakke idag, hurtig levering og god service.

Nemt
Fandt nogle vældig gode tilbud og det det var nemt at handle der.

Lækre produkter
Masser af lækre produkter til rigtige gode priser, kan anbefales

Super godt
Super god oplevelse og fik min pakke hurtigt, samt sparede mange penge

Grov udnyttelse og bondefangeri
Min 17-årige datter købte nogle produkter hos Piingo, og opdagede først senere, at hun efterfølgende var blevet trukket 89 kr. i medlemskab gennem de efterfølgende 4 måneder. Dette dækker åbenbart over et medlemskab, som man automatisk tegner, når man handler hos Piingo. Min datter er på intet tidspunkt blevet gjort opmærksom på dette, og jeg synes ærlig talt, at det er direkte groft at udnytte mindreårige på denne måde. Hun er 17 år gammel og har ingen forudsætninger for at gennemskue disse vildledende markedsførings-tricks.
Til andre, der har været ude for det samme, vil jeg anbefale jer at tjekke Forbrugerstyrelsens hjemmeside hvor følgende er anført: "Når du tegner et abonnement via nettet eller din mobiltelefon, har du krav på at få en række oplysninger fra den erhvervsdrivende blandt andet om fortrydelsesret og vilkår for betaling, levering og opsigelsesvilkår. Oplysningerne skal du have allerede, inden du indgår aftalen, og du skal efterfølgende have dem tilsendt i en form, du kan gemme, fx et brev eller en e-mail. Det er ikke nok, at det står på den erhvervsdrivendes hjemmeside. Du kan til enhver tid bede om at få tilsendt aftalevilkårene på papir."
Rigtig god service!! Bestilte onsdag dag og allerede fredag morgen fik jeg pakken leveret! Der står højt og tydeligt at første måned er gratis, og at hjemmesiden er en aboment hjemmeside hvor man betaler 90 kr. i måneden. Meget billige varer og fantastisk service!

Odpowiedź od Piingu
Hurtig handel, dog lidt bøvl med nogle penge retur
Produkterne kom hurtigt og det var fint. Der var en forkert størrelse af et produkt, men dette blev hurtigt eftersendt. Der manglede også et produkt og det var der problemet opstod og de havde trukket alle pengene, og dem skulle jeg forhøre mig om flere gange, før de kom tilbage.
Nu har jeg dog fået pengene og ift. alle dem, der siger, at man bliver fanget i et kundemedlemskab, så vil jeg bare sige, at det læste jeg hurtigt og når bare man husker at melde sig ud, så er der altså ikke noget fangenskab eller snyd i det.
Opkræver efterfølgende penge for medlemsskab
Når man køber produkter på denne side, bliver man ufrivilligt medlem og bliver opkrævet 89 kroner månedligt.
Da beløbet blev trukket på min konto, gik jeg efterfølgende ind på hjemmesiden for at tjekke, hvor tydeligt det fremgik. Det står ganske vist i en boks på fordiden, men jeg kom gennem hele bestillingsdelen uden på noget som helst tidspunkt at blive gjort opmærksom på, at jeg automatisk blev medlem og opkrævet en månedlig ydelse.
Og det står med utrolig småt langt nede i ordrebekræftelsen.
Piingu kommer efterfølgende med et standardsvar om, at de er en medlemsklub, og at det fremgår tydeligt af deres betingelser. Men med alle de utilfredse kunder, fremgår det nok ikke tilstækkelig tydeligt.

Odpowiedź od Piingu
Jeg bestilte varer søndag, fik mail mandag om at varerne var pakket, fik mail tirsdag om at varerne er på vej med GLS og onsdag morgen kunne jeg hente pakken.
SUPER hurtig levering - ALT var i skønneste orden, rigtig gode til at orientere om processen.
Efter at have læst herinde om firmaet kunne jeg forstå at jeg blev medlem af deres kundeklub, det står også flere steder på deres hjemmeside. Et par dage senere var jeg inde og afmelde mig deres kundeklub igen, jeg fik straks en bekræftelse.
Jeg har absolut kun positivt at sige om min oplevelse med Piingu.dk

Bondefangeri
Konceptet er, at man lokkes af en billig vare (som man så kun kan købe 1 stk. af) - og derefter i al ubemærkethed (hvem læser forretningsbetingelserne grundigt?) hænger på et abonnement, som fortsætter, indtil man afmelder.
Fusk
Jeg overså komplet at det er en medlemsklub og at man efterfølgende bliver trukket 89 kr. pr. måned. Ja det står på siden, og ja det står med småt, og ja man bør læse betingelserne. Det gør man bare ikke når man lige hurtigt skal købe en voks hurtigt. Og at rigtig mange mennesker overser dette illustrerer kun at dette er et FUSKER firma. Det vil være så nemt teknisk at gøre det uundgåeligt at man i købsitutationen ser en tydelig besked om de 89,- pr- måned - det gør man bare ikke. Lad være med at købe hos Piingu og dermed støtte den slags bondefangeri.

Super priser
Jeg har prøvet denne hjemmeside. Og havde ingen problemer med at læse at det koster 89kr efter 1 måned prøveperiode. Jeg har afmeldt mig servicen for at se om det var problematisk, som nogen siger, det tog 2 sekunder og kunne gøres på hjemmesiden efter 24 timer..
Kan ikke sætte en finger på deres service, fik nogen kanon gode priser, og det var på min adresse hurtigt.. Nem afmelding og synes de gør det tydligt at det koster efter første måned..
Ikke sidste gang jeg handler her 😊

Odpowiedź od Piingu
Jeg føler mig snydt ind i et medlemsskab - og der er ingen beklagelse fra Piingu
HUSK at gemme dokumentation, fordi Piingu, efter at jeg havde meldt mig ud, forsøgte at få min anmeldelse fjernet, idet de havde oplyst Trustpilot at de ikke kendte mig i deres systemer - Nok det mest manipulerende jeg nogensinde har oplevet!!!!!
Jeg søgte via google direkte på et hårprodukt som jeg ville købe og kom således direkte ind på produktet på Piingu's produktside,
- købte produktet uden at vide at jeg automatisk ville blive registreret som medlem.
Jeg kan i dag godt se, at der allernederst under produktet med almindelig tekst står at jeg kun kan købe det, hvis jeg er medlem.
Men da jeg betaler, så er der intet der indikerer at jeg samtidig med køb bliver medlem og at jeg efter 1 måned skal betale abonnement hver måned på 89 kr.
Det er meget smart 'at skjule det' ved at skrive det nederst på siden, samt at man som kunde ikke får nogle månedlige mail en 'tydelig' beskrivelse af, at man er medlem. Så det var kun ved kontotjek at jeg fandt ud af at der var trukket flere beløb som jeg ikke vidste hvad var!
Jeg kunne blot have købt produktet til 20 kr dyrere andet sted.
Så nu har jeg betalt 2 x 89 kr uden at vide at jeg var medlem. ØØV
HOLD JER VÆK - det eneste svar jeg fik tilbage fra Piingu var blot hvordan jeg kunne være sikker på at være udmeldt.
Nu vil jeg lige omkring Forbrugerrådet for at se, hvad de siger til denne måde at drive forretning på.

Odpowiedź od Piingu
Stort udvalg - Billige tilbud - hurtig levering !
Inden jeg bestilte noget på Piingu.dk så tjekkede jeg Trustpilot - Det gør jeg altid.
Jeg kunne se at der var enormt mange dårlige anmeldelser herinde 1 og 2 stjerner. Alle omkring det samme, nemlig at folk "uden de vidste det" var blevet medlem af en fordelsklub og skulle betale 89kr om måneden.
Jeg gik selvfølgelig ind på siden, og allerede på forsiden blev jeg mødt af denne tekst:
"Når du har handlet på piingu.dk, er den første måned GRATIS, og derefter koster det kun 89 dkk om måneden. "
Ok fair nok. Når jeg så kiggede efter produkter, og gik ind på et produkt, så stod der nedenunder produkt-"boks'en"
"De priser der fremgår på piingu.dk er kun medlemspriser. Du bliver medlem af Piingu ved køb af din første ordre, og herefter er du med i vores store familie."
Jeg fik samlet til bunke med de varer jeg gerne ville bestille, og kommer til der hvor jeg skal godkende ordren.
Der skal man sætte kryds ved denne tekst:
"Jeg accepterer handelsbetingelserne og abonnementsbetingelser. Jeg bekræfter tilmed, at jeg er over 18 år"
Med link til begge betingelser.
Der står udførligt hvordan priserne hænger sammen - at man skal betale og bliver trukket via sit kreditkort en gang om måneden hvis ikke man opsiger medlemsskabet.
YDERMERE står der under abbonementsbetingelser dette:
" Dermed kan du altså i den første prøveperiode bestille produkter til piingu.dk fordelspriser og dagen efter opsige medlemsskabet."
Det blev lidt langt det her - men jeg synes ikke helt det er fair at Piingu får SÅ dårlige anmeldelser på grund af at folk SELV ikke læser betingelserne for køb.
Jeg skal iøvrigt - for god ordens skyld, pointere at jeg på INGEN måde har nogen relation til denne webshop, kender ikke ejerne eller deres venner eller lignende.
Jeg tager mig tid til at skrive denne anmeldelse da jeg tit SELV bruger Trustpilot som en rettesnor - og altså ikke synes at det er helt fair overfor butikken med de dårlige anmeldelser.
DESUDEN!
Jeg bestilte i går middag (16/12-2015), og min pakke er netop ankommet.
Tak for hurtig levering og gode priser.
Glædelig jul! :-)

Bondefangeri i stor stil
Afsindig dårlig hjemmeside. Købte et produkt for 3 måneder siden, og pludselig trækker de 89 kroner af 3 omgange, for 3 måneders medlemskab som jeg aldrig har sagt ja til.
Selvfølgelig har de så valgt at skrive det med småt, når man kigger dybere ind i deres betingelser.
Brug jeres penge andetsteds, hvis i ikke pludselig vil miste dem.