Trækker 85 kroner, går ud fra det er for Emma, som jeg har meldt mig ud af 7 gange, uden nogen effekt. Når man samarbejder med svindlere, er man selv svindler.
Piingu
Valgte dog ikke at fortsætte, men min bestilling søndag, har jeg idag tirsdag modtaget fra GLS pakkeshoppen uden problemer. Det er pakket lige efter bogen, og er glad for mine varer og besparels... Zobacz więcej
Bemærk, at når du køber første gang hos piingu.dk tilmeldes du automatisk en abonnementsordning, og der vil efterfølgende blive trukket 89,- kr. fra din konto hver måned, indtil du melder dig ud.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rigtig dårlig oplevelse med Piingu, fik sendt en shampoo og olie fra morrocanoil , olien lugtede harsk og gammel, returnerede den , men fik først mine penge mange uger efter👿Mht abbonement , står d... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Piingu er en fordelsklub, der hjælper sine medlemmer med at skaffe ægte kvalitetsprodukter til de bedste priser. Konceptet er simpelt og enkelt hvor kunderne kender varens nettopris, fragten bliver tilpasset efter vægten og de første 30 dage er gratis, hvorefter der betales et medlemsskab på 89 kr. om måneden efter endt prøveperiode. Så der er fin mulighed for at teste konceptet, da hensigten er at man skal kunne handle nemt ind til hele familien og spare en masse tid og penge.
Lille Kongensgade 16, 1074 , København K.
- info@piingu.dk
- www.piingu.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Billige varer og hurtig gratis levering
Jeg har været fint tilfreds med min levering, og ift. abonnement fremgår det tydeligt på hjemmesiden, at man skal huske at afmelde det, hvis man ikke ønsker at blive opkrævet 89 kr. for igen at kunne benytte sig af deres gode priser.
Undlad at benytte Piingu/Piingo/Emma.dk!
Efter en kort artikel i Berlingske Tidende vedr. piingu/piingo/emma.dk og manglende information om abonnementordninger, gik jeg i dag ind på min netbank og kunne ganske rigtigt se, at jeg er blevet trukket 89kr utallige gange de seneste måneder! Det er simpelthen for groft at man som kunde ikke bliver oplyst ved køb af produkter!
Fantastisk service
Havde en god oplevelse med piingu. Det er nemt og billigt at handle og man kan nemt melde sig ud igen. Hvis man skriver på deres mail svarer de også indenfor kort tid. God service
Lokket i abonnementsfælde
Når noget virker for godt til at være sandt så er det ofte...
Jeg lavede en hurtig google søgning over priser på ID hårdvoks og piingu.dk dukkede op som langt det billigste sted.
Jeg gik ind på siden trykkede bestil og gik videre til levering.
Her kunne jeg som ved alle andre webshops indtaste mine data/adresse og se en ordrepris der var samme pris som advokeret. I bunden kunne afkrydses en række ekstravalg (fx gaveindpakning til 9kr). Helt nederst kunne man læse om firmaet Piingu - det tog jeg mig ikke tid til - jeg læste blot ordreprisen og tillægsydelserne igennem.
Herefter til betaling - igen blev jeg kun opkrævet beløbet anført i ordreprisen og efter et par dage fik jeg mit produkt. Så var den ged barberet tænkte jeg.
Indtil jeg en uge senere får en ny opkrævning på 89kr fra Piingu. Det forstår jeg intet af.
Ind og læse den tilsendte faktura. Her stod stadig kun det opgivne beløb som total. Læser man imidlertid i bunden af fakturaen - altså under beløbet med lille skriftstørrelse ser man at man også automatisk får et "abonnement" når man køber hos pinguu. Dette "abonnement" koster 89kr/mdr og fremgår ikke af prisen i hverken ordrehistorik eller faktura. Abonnementet kan opsiges med 48 timers varsel og fornys automatisk hver måned indtil aktiv opsigelse.
Jeg tror ikke Piingu har gjort noget fysisk ulovligt ved denne elegante metode - men der er ikke megen tvivl om at setuppet er lavet for at få folk til at opskrive sig til et betalt abonnement de ikke er klar over og som de ikke ønsker. En lidt trist måde at tjene penge på.
Anyways så kan man lære to ting:
1) Læs altid alting - ikke bare total og subtotal når man køber ind
2) Køb aldrig ved Piingu
Af skade bliver man klog men sjældent rig...
Rigtig fint!
Folk der skriver dårligt om dette firma tror jeg skyldes at de ikke læser hvad de siger ja til når de bestiller noget... :) Jeg skrev til dem og spurgte hvordan man melder sig ud af deres abonnement og de viste mig det og det var faktisk rigtig simpelt... Eller rigtig hurtig levering og fine varer :) Det eneste jeg syntes de kunne lave om på er at man skal kunne afmelde sit
abonnement på mobil... For lige nu kan man kun hvis man er på en pc.
Men tak for god service og billige varer!
Ekstrem dårlig oplevelse!!!
Jeg har haft en ekstrem dårlig oplevelse hos Piingu.dk. Jeg bestilte en vare for nogle måneder siden hos Piingu.dk og leveringen gik fint, så det tænkte jeg ikke mere over. MEN flere måneder senere opdager jeg så, at Piingu.dk har trukket 89 kr. i starten af hver måned lige siden. Det viser sig så, at når man bestiller en vare hos dem, så gør de automatisk en til medlem og hæver automatisk 89 kr. om måneden på ens konto - og det så uden at man ellers hører en lyd fra dem, så man aner ikke, at det sker (selvfølgelig for at undgå at folk opdager at de hæver beløbene). Jeg har bedt dem tilbageføre beløbene, men det vil de ikke. Magen til dårlig stil har jeg aldrig oplevet - og jeg har ellers handlet en del på nettet fra nær og fjern!!! Er det overhovedet lovligt at hæve penge på folks konti månedligt uden, at man har givet sit samtykke specifikt til dette, og uden at de henvender sig via email eller brev og gør opmærksom på, at det sker? Jeg håber, at forbrugerombudsmanden kan gøre noget, eller at Kontant tager fat i dem - og andre firmaer der har samme fremgangsmåde.
Slagtilbud sniger tvivlsomt abonnement ind
Fandt et fornuftigt tilbud på voks, som åbenbart resulterede i, at jeg blev medlem. Da jeg samtidig rejste til udlandet, blev jeg først for nylig opmærksom på, at der månedligt blev trukket 89 kr. Efter forespørgsel er jeg blevet oplyst om, at det giver adgang til rabat ved fremtidige køb. Og at min misforståelse ville blive belønnet med yderligere 40 kr. rabat ved et køb. Jeg har ikke til hensigt at handle med firmaet igen og advarer andre om at gøre det.
Super koncept
Det er super koncept især hvis man er studerende, så er der penge at spare. Kundeservice er top :)
Nemt, billigt og hurtigt :)
Super billige priser + hurtig levering. Jeg har haft en meget positiv oplevelse med piingu :)
Hold jer væk, det er bondefangeri - Nu hedder de Emma.dk
De lokker med gode tilbud (hvor man kun kan købe 1 stk. selvom det ikke står nogen steder) og så bliver du snydt fordi du nu er lokket i en abonnementsfælde til 89,00 kr. pr. mdr. (jeg så det på intet tidspunkt på deres site, så det er IKKE tydeligt)
Jeg tænkte så at min hjemmeboende søn også kunne købe 1 stk af tilbuddet, så da jeg køber på hans informationer får jeg at vide at man kun kan have en mail-adresse på Piingu og dermed får jeg ikke lov at købe varen, men de trækker da selvfølgelig abonnementet på 89,00 kr. på hans informationer også!!
Det er først da jeg ser mit kontoudtog, at jeg ser at Piingu trækker abonnement, det så jeg på intet tidspunkt under min tid på deres site.
Fusk og svindel hold jer langt væk!
Billigt og lynendes hurtigt
Fantastisk billige priser og hurtig levering, og ja der er et månedsgebyr, men det er jo tjent ind igen på 1. ordre.
God oplevelse og billigt
Modtog de bestilte varer dagen efter de var bestilt. Billigt, og synes det er skrevet tydeligt på siden og under bestillingen at man bliver medlem. Og medlemskabet kan ovenikøbet annulleres indenfor en uge hvis man fortryder.
SUPERSHOP
Har købt for mange penge på piingu, men har sparet endnu flere, rigtig god ´webshop, svært at begrænse dig i sine indkøb når man først kommer i gang, og der står klart og tydeligt at det koster 89,- om md. for medlemskab
Gemmer medlemsskab i prisen
Handlede tilbage i september hos Piingu og har siden da ikke været opmærksom på det medlemsskab de har inkluderet vildledene i prisen. ØV. Formodentlig af samme grund angiver de ikke referencenummer! Handler aldrig mere her!
Sjovt nok har Piingu ved alle dårlige anmelder skrevet "vi har intet registreret på denne kunde i vores system" - fordi de ikke angiver noget referencenummer på kvitteringen.
Heldigvis er Forbrugerombudsmanden igang med at undersøge sagerne nærmere.
Enkel, informerende med hurtig respons
Jeg er meget imponeret af Piingu's webshop. Meget enkelt at handle på. Samtidig svarer de også på mails, trods aften og weekend. Jeg er meget tilfreds.
Udvalget af produkter er super og man sparer virkelig mange penge hvis man foretager sig en del af sine skøndheds-indkøb derinde.
Gode priser
Meget fin service og gode priser, bare husk at læg mærke til at det er et medlemskab :)
De dårlige anmeldelser passer ikke
Jeg fandt Piingu via facebook.
Jeg blev hurtigt opmærksom på det var et medlemsfirma, så jeg meldte mig ind og fik min gratis prøve periode så købte jeg shampoo for 460kr og sparede ca 700. efter min bestilling gik jeg på trustpilot for at se hvad andre har erfaret med Piingu og blev rystet over alle de dårlige anmeldelser. som fik mig til at tænke de nok ikke havde set det var et medlemsselskab som der står i betingelserne, eller hvis de kun købte en ting og derefter skulle betale 89.kr i medlems kontigent.
Nå men efter de 48 timer kan man melde sig ud gratis så det gjorde jeg.

Odpowiedź od Piingu