Den piercing jeg bestilte stod som "på lager", da jeg så bestiller og BETALER går der et par dage, hvor beskeden "ikke på lager, ordre annulleret" triller ind på både mail og sms. Jeg beder så... Zobacz więcej
Aldrig har jeg oplevet noget lignende! Jeg bestilte i går (kl. 16.30) tre øreringe og i dag med middagstid lå de i min postkasse. Enten betaler i Post Nord under bordet, for at jeres pakker bliver l... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rigtig god kundeservice! Min pakke blev afsendt i fredags, men da jeg ikke kunne tracke pakken tog jeg kontakt til kundeservice, for at få at vide hvor langt min pakke var. Finn fra kundeservice ringe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super hurtig levering og fin kvalitet. God hjemmeside med rigtigt mange gode tilbud. Selvom smykkerne er meget billige var kvaliteten langt højere end jeg havde forventet. Smykkerne jeg bestilte er f... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Piercingpusher har et Kæmpe udvalg af Piercingsmykker, her finder du flotte Navlepiercinger, Næsepiercinger, Øreringe og Ørepiercingsmykker, Tapers til Stretch og Tunnels samt Plugs, Labrets til læben, er du ikke til Piercingsmykker, så har vi også Fake Piercingsmykker. Alt i alt et besøg værd. Vi har altid en masse tilbud og nyheder. Vores rabatter bliver større jo mere du køber for helt op til -20% Fri fragt ved køb over kr. 299,- Undtagen ved køb af Ægte Guld. Piercingpusher har eksisteret i over 12 år og er et Pære Dansk firma, har stor erfaring med salg af piercingsmykker og selvfølgelig en dejlig behagelig kundeservice. ;-)
Nygade 10B, 4300, Holbæk, Dania
- mail@piercingpusher.dk
- www.piercingpusher.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Hurtig levering..
Ja hvad skal jag siger: Piercing fra pusher er det hele være..
Tak for handlen..
God daw..
Billigt og sikkert
Jeg bestiller altid mine piercinger her. Synes man bliver behandlet ordentligt, hvis noget ikke er som det skal være, retter de op på det. Der er høflig betjening + hurtig levering :)
Super gode varer og hurtig betjening
Kan helt klart anbefale Piercingpusher.dk. Kæmpestort udvalg og en suveræn betjening hvis der noget man er i tvivl om :) super super super - jeg kan næsten ikke finde rosende ord nok :)
ting til tiden og fair pirs
hvad kan man for lange af en online butik ?
God service ? Tjek
hurtig levering ? Tjek
billige vare ? tjek
det er var piercingpusher har !
Hurtig levering, fine priser
Jeg har bestilt fra piercingpusher en enkelt gang, og var ovenud tilfreds.
Min bestilling blev leveret dagen efter og priserne er mere end rimelige.
100% iorden
Gode varer, gode priser og hurtig levering - inden for 15 timer...Fantastisk;)
I er min nye favorit piercingshop..
Perfekt.
Mange fine varer til rimelige priser. Hurtig levering.
Kan bestemt anbefales.
Tilfredsstillende
Jeg købte en navlepiercing. Levering var som hjemmesiden lovede (det var en varer som ikke var på lager), og smykket var som på billedet, til trods for at billedet så meget computer-skabt ud :-). Ingen allergi eller noget - og jeg er ellers meget følsom overfor sådanne ting.
Kanon
Piercingpusher får 5stjerner af mig.
Har ikke haft problem, hverken med levering eller selve det jeg har bestilt,...
Deres shop, er for cool en masse at vælge imellem, til ufattelig gode priser.
Jaaa ikke noget negativt og sige fra min side af :-)
Helt fin
Jeg er super tilfreds med denne hjemmeside. Jeg bestilte en navlepiercing her for ikke så lang tid siden, men den var desværre beskadiget i posten, så jeg mailede til dem om det, sendte piercingen tilbage, og et par dage efter, lå en ny piercing i min postkasse nu i en fin lille æske, så det ikke skete igen. Super!
Jeg har også bestilt neglepiercinger derinde, som jeg er yderst tilfreds med.
Grunden til, jeg giver dem 4 stjerner og ikke 5 er, at kvaliteten af produkterne godt måtte være en lille smule bedre. Altså.. Hvis navlepiercingen er gået i stykker under fragten, kan det da ikke have været helt i top med kvaliteten. Dog synes jeg, priserne er helt rimelige! :-)
Billigt, stort udvalg og hurtigt
Jeg har nu bestilt varer 2 gange hos piercing pusher. Første gang bestilte jeg 3 piercinger som var i min postkasse allerede to dage efter. Og så sent som igår, kl 15.30 bestilte jeg endnu en piercing der allerede kom med posten her til morgen. Jeg synes at de har et stort udvalg og rimelige priser. Det bliver ikke sidste jeg jeg bestiller hos dem :)
gør hvad de lover
Jeg er meget tilfreds med mine oplevelser hos piercingpusher.
Jeg har købt smykker der 4 gange og alle gange er det gået hurtigt og varen har været hvad jeg bestilte.
Dog er de ikke de hurtigste til at svare på mails med spørgsmål, men svaret kommer og jeg er tilfreds.
4 stjerner herfra.
Super fed side !!
det er en super fed side hvor man let kan finde rundt og vis man har nogle spørgsmål kan man let få svar på sine spørgsmål hos dem det eneste jeg godt kunne savne var at man måske fik et trak and trace nr når de sender varen men det er en meget lille ting for siden i sig selv er mega fed og god informationer om den enkelte vare
Simpelthen så dårligt..
Jeg har kun købt hos Piercingpusher én gang og det bliver også min sidste! Jeg købte to smykker, en tungepiercing og en navlepiercing - Fragten var hurtig nok, men da jeg så får smykkerne, så kan jeg ikke åbne tungepiercingsmykket, jeg kontakter derfor deres kundeservice men jeg får aldrig et svar! Den dag idag (6 mdr efter) har jeg stadig ikke fået et svar, jeg skrev endda efter et par måneder en mail igen om man overhovedet kunne få et svar, den mail har jeg heller aldrig fået svar på. Det andet smykke (til navlen) går i stykker efter 3 måneder.
Meget utilfreds kunde.

Odpowiedź od Piercingpusher
Hurtig levering, lækre varer.
Jeg købte nogle navlepiercinger, alle er i god kvalitet. De blev leveret rigtig hurtigt. Kan varmt anbefales.
Bedre bliver det ikke.
De kan andbefales til alle.
Aldrig har jeg oplevet sådan en netshop, hurtigt,nemt og billigt.
Dem burde man finde mange flere af for der er toppen at handle hos dem.
Bestilte en eftermiddag og næste morgen lå de i postkassen.
billig og hurtig levering
Har handlet en del gange hos Piercingpusher, de har nogle lave priser, i hvert fald på tungepiercinger, har netop modtaget to jeg bestilte i går, har aldrig ventet mere end to arbejdsdage på en levering, og det er jo bare suverænt!
Ingen problemer (:
Jeg har handlet der inde en enkelt gang (:
Mine piercinger kom inden for nogle få dage, og der var ingen problemer der (:
Kan helt klart anbefale dem (:
PERFEKT !
Har nu handlet der inde flere gange og det er bare det bedste.
Siden er til at forstå og en hver kan stort set finde ud af det også er priserne jo bare helt igennem perfekte. Bestiller man inden kl. 12 har man det næste dag (har jeg ihvertfald altid) . Igår mistedet jeg kuglen til min labret piercing (en jeg havde købt ved en piercer), så skyndte mig ind på siden for at købe en ny og sidder glædeligt med den i læben nu.
KAN KLART ANBEFALES!