Havde gennem længere tid ledt efter en bestemt pung i fysiske butikker i forskellige byer på Sjælland. Fandt hvad jeg søgte på nettet hos piaries.dk. Hurtig og uproblematisk levering. Produktet lå i e... Zobacz więcej
Jeg bestilte varen søndag eftermiddag og havde den allerede mandag eftermiddag! Perfekt da det var en gave jeg skulle bruge i slutningen af ugen :-) Produktet jeg købte var i rigtig lækker kvalite... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Personlig service. Vi sidder klar til at hjælpe dig for at sikre, at du får den bedste mulige handels-oplevelse. Ring til os på 75923745 alle ugens dage. Også weekend. Vi prøver at imødekomme et hvert ønske. Har du brug for ekstra hurtig levering, afsender vi brevpost i weekend også. Skiv dine ønsker ved bestilling i "bemærkninger"
Prinsensgade 19, 7000 , Fredericia
- 45 75923745
- pia@ries.dk
- www.piaries.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk oplevelse hos Pia Reis…
Fantastisk oplevelse hos Pia Reis Lædervarer! Servicen var helt i top fra start til slut – venlig, hjælpsom og professionel. Jeg følte mig virkelig godt behandlet, og kvaliteten af produkterne lever fuldt op til forventningerne. Kan varmt anbefales!
Hvis jeg kunne give flere stjerner
Hvis jeg kunne give flere stjerner, ville jeg det! Henvender mig for at høre til om man kan redde en falmet højt elsket 9 år gammel skindrygsæk, og udover råd og vejledning tilbød Björk også at se, om der var en tilbage på lageret. Det var der - og jeg fik den tilsendt i meget smuk gaveindpakning til stor glæde for både mig og modtageren. Tusind tak til Björk for helt fantastisk kundeservice og skøn mailudveksling 😊
Servicen er helt i top
Blev mødt med sådan en tålmodighed og imødekommenhed af Pia, da der var opstået et lille problem med en taske og har nu flere tasker af dette mærke, der bare er en nydelse at eje :)
Lækker lædertaske - Value for Money !
Har bestilt en “ lille crosby “ taske til min kone. Virkelig lækker kvalitet og moderne design. Man for en rigtig fin original læder taske til en rigtig god pris.
Kan klart anbefale at handle hos Pia Ries.
De yder os en super god service.
Kan klart anbefales
Nem og overskuelig webshop. De lækreste skindprodukter. Superhurtig levering. Handler altid her, hvis jeg skal ha noget lækkert til mig selv :)
Fantastisk
Fantastisk, ringede kl 15.50, aftalte at jeg bestilte indenfor få minutter, dagen efter var varen fremme, næsten hurtigere end at gå i en butik
Super god service
Super god service. Hurtig levering. Jeg vil helt klart handle der igen. Jeg er ovenud tilfreds med min nye taske.
hurtig ekspedition
hurtig ekspedition, lækker indpakning og skøn mobil etui/pung i duftende kalveskind.
Hurtig og præcis levering i kvalitetsindpakning
Hurtig og præcis levering i kvalitetsindpakning, og hjemmesiden er retvisende for, hvad man køber. Umiddelbart også et stort udvalg!
Nem side
Nem side. Kategorier gør det nemt at finde interessante produkter, når man ikke har et specifikt produkt i tankerne.
God service,man kan hurtigt finde varen …
God service,man kan hurtigt finde varen i hjemmesiden. ;-)
Nem hjemmeside - god service
Nem hjemmeside
Hurtig kontakt ved spørgsmål, nem beordring, hurtig forsendelse
Har handlet der 2 gange nu og yderst …
Har handlet der 2 gange nu og yderst tilfreds med varerne har bestilt både med indgravering og uden og varerne kommer som forventet.
Rigtig fin indpakning selvom man ikke har bestilt det det er bliver virkelig gjort noget for de kunder der handler der.
Hurtig levering og flot indpakning!
Hurtig og perfekt levering.
Top klasse
Høj kvalitet, god service og hurtig levering.
Mere kan man ikke ønske sig.
Alt til topkarakter
Hurtig levering, fin vare til god pris - alt til topkarakter. Handler gerne igen
Hurtig service og levering
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.