PhoneHospitalet

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ejeren af butikken i Næstved, gjorde et fantastisk stykke arbejde! Super og lynhurtig service! Meget sød og venlig! Og så var prisen bedre end andre steder i Næstved 😊 Helt klart 10 ud af 10!

Oceniono na 5 z 5

Jeg troede egentlig at jeg skulle derind fordi mit cover var itu, men den unge mand opdagede med det samme at det faktisk var bagsiden der var smadret, hvilket de i 2 andre forretninger havde overs... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vil bare give et shout out til en lille helt nyåbnet erhvervsdrivende i Næstved, som trods butikslukning under krisen, hjalp os med at få fikset vores mobiler. Et helt central redskab i de fleste menn... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fik ny skærm på min iPhone 6 Plus. Blev skiftet på bare 12 min. Desværre gjorde telefonen mærkelige ting efter 14 dage, app's blinkede, kunne ikke slukkes etc. Så henvendte jeg mig igen, de skiftede a... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service, hurtig ekspedition!

Jeg kan klart give Phonehospitalet min bedste anbefaling. Det tog Asger meget kort tid at identificere problemet - og i løbet af få minutter, mens vi stod og snakkede, var batteriet skiftet og telefonen var så god som ny!

Jeg vil klart anbefale andre at benytte Phonehospitalet, hvis man oplever problemer med sin smartphone. Servicen er i top, og der er god forståelse for, at man ikke kan undvære sin smartphone i længere tid.

Super service

Fik udskiftet batteri i min iPhone 4's, det blev gjort mens jeg ventede.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været derinde et par gange nu, og der har hver gang været en super god service. Fik tjekket min iphone for en vandskade (som desværre ikke kunne laves), dog gav personalet mig gode råd om hvordan jeg kunne få en ny og hvad jeg skulle gøre efterfølgende.

Oceniono na 4 z 5

Phonehospitalet

Jeg syntes det er en god lille virksomhed, men jeg syntes dog det tager lidt lang tid en gang imellem, men det kan jo forbedres. med tiden måske, eller hvis der kommer flere ansatte.

7 listopada 2014
Oceniono na 3 z 5

Service ok.....

Fik ny skærm på min IPad som fungerede godt, kvitteringen blev sendt på mail, hvilket jo er smart lige bortset fra at når man lægger 1000,- i butikken er det vel også en regning/kvittering på 1000,- man får. Det kunne jeg desværre konstatere da jeg kom tilbage til firmaet, beløbet på kvitteringen var mindre, hvilket jo gjorde, at jeg ud af egen lomme måtte betale differencen til firmaet.

6 listopada 2014
Logo PhoneHospitalet

Odpowiedź od PhoneHospitalet

Hej Jens

Først og fremmest tak for, at du har benyttet dig af vores service!
Jeg kan se du har betalt 999,- i Slagelse butikken, hvilket også er beløbet på din kvittering. Er du sikker på du ikke har læst prisen eks. moms?
Vores system er ikke i stand til at ændre i beløb efter betaling, og i vores system er der afsendt en kvittering på 999,- inkl. moms til din e-mail, hvilket skete i samme sekund du betalte - det sker nemlig automatisk.

Du må meget gerne give os et kald i morgen på 31 171 112, så vi lige kan gennemgå din kvittering. Det ville jo være ærgerligt ikke at få dækket hele reparationen af arbejdsgiver.

Venlig hilsen
Asger Stampe

Oceniono na 5 z 5

Hurtig, effektiv og venlig betjening

Jeg havde en iphone 5 som desværre havde fået vand. Jeg fik ved phonehospitalet en hurtig og rar betjening. Dog kunne telefonen ikke reddes men der blev gjort alt hvad der kunnes. Tak for dejlig service :)

5 listopada 2014

Udstrakt service

Jeg oplever hver gang jeg er i butikken at der er faglighed, venlighed og service til stede.
Jeg er blevet sublimt betjent.
Vh
Erling

29 października 2014

Nyt liv til min ipad

Jeg har med stor tilfredshed fået skiftet mit glas på min ipad - der er en meget god og yderst kvalificeret service i butikken.

Tak for hjælpen :0)

29 października 2014

Flot

Kommer ind med min Iphone helt smadret og efter 30 min er den helt ny!

9 października 2014

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej