PhoneHospitalet

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ejeren af butikken i Næstved, gjorde et fantastisk stykke arbejde! Super og lynhurtig service! Meget sød og venlig! Og så var prisen bedre end andre steder i Næstved 😊 Helt klart 10 ud af 10!

Oceniono na 5 z 5

Jeg troede egentlig at jeg skulle derind fordi mit cover var itu, men den unge mand opdagede med det samme at det faktisk var bagsiden der var smadret, hvilket de i 2 andre forretninger havde overs... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vil bare give et shout out til en lille helt nyåbnet erhvervsdrivende i Næstved, som trods butikslukning under krisen, hjalp os med at få fikset vores mobiler. Et helt central redskab i de fleste menn... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fik ny skærm på min iPhone 6 Plus. Blev skiftet på bare 12 min. Desværre gjorde telefonen mærkelige ting efter 14 dage, app's blinkede, kunne ikke slukkes etc. Så henvendte jeg mig igen, de skiftede a... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Dårlig service med høje priser

Fik lavet min IPad 4 og fik påsat en original skærm til 1400 kr., men da jeg tog plastiken af var det luftbobler eller noget lignende pletter under skærmen (4 store, ikke til at overse). Ydermere efter den personlige service ikke god, og han der tog i mod den og lavede den, havde en dårlig attitude. Dette var i Slagelse. Sidste gang jeg får mine ting lavet der.

21 lutego 2015

Hurtig reparation

Fik udskiftet glasset på min Iphone5s mens jeg lige gik en tur - det tog max 15 minutter. Super

20 lutego 2015

Super.

De folk, der arbejder på Phonehospitalet er simpelthen så flinke, dygtige og superprofessionelle.
Jeg er ikke i tvivl om hvor jeg kører hen, næste gang min Iphone bliver syg.
Jeg kan varmt anbefale Phonehospitalet.

15 lutego 2015

iPhone kamera

Det er første gang, jeg har fået ordnet min iPhone. Kameralinsen skulle renses for snavs. Det gik hurtigt og upåklageligt, og personalet virker til at vide, hvad de snakker om.

12 lutego 2015

Skøn service!

PhoneHospitalet yder ekstremt god service, og er ekstremt hurtige til at ordne hvad der nu er galt med din telefon. Jeg anbefaler det 100 %! Hvis din telefon er i stykker, så tag den med ind til PhoneHospitalet i Odense!!!

30 stycznia 2015
Oceniono na 1 z 5

Ubehagelig behandling

Aldrig har jeg oplevet en så arrogant og nedladende betjening.
Kunne aldrig drømme om at bruge det sted igen.
Usammenhængende forklaring af problemet.
Gør jer selv en tjeneste og brug et andet sted. [ekstern reference fjernet] i Ringsted f.eks.

28 stycznia 2015
Logo PhoneHospitalet

Odpowiedź od PhoneHospitalet

Hej Lasse

I forbindelse med rensning af bundkort, på jeres vandskadede iPhone 6, er jeg ked af du opfatter det som usammenhængende.
Ved indlevering forklarede Casper (butikschefen), at der kunne gå et par dage, men at vi ville ringe så snart vi vidste hvad problemet var. Her blev samtidig nævnt at chancerne for succes var reduceret, eftersom i både havde sat den til strøm, efter den havde fået vand - dette var bestemt ikke ment nedladende eller arrogant, men snarer for at give dig en indikation af hvorvidt den kunne laves.
Det til trods modtog vi flere kald dagligt fra jer, for at høre status og om den kunne laves, hvilket er helt fair, da vi godt er klar over i savnede telefonen.
Ved en vandskade bliver bundkortet først renset i ultralydsrens, og herefter bliver der fejlsøgt. At han kunne fortælle forskellige ting, blev i også informeret om. Han forklarede ved hvert kald jeg selv har overhørt, at han ikke var færdig, og derfor ikke kunne sige det endnu, men i bad ham komme med et bud på det, hvilket han gjorde. At det bud kan ændre sig jo mere han får arbejdet med telefonen, er ganske normalt, dog er det beklageligt hvis i har opfattet det som hans endelige vurdering hver gang i bad om et bud på om den kunne laves.

Da du var i butikken, virkede du dog stadig til at være i godt humør, indtil vi bad om din mail, så vi kunne sende dig en elektronisk kvittering. Her overfaldt du nærmest stakkels Casper verbalt, og jeg syntes han håndterede situationen rigtig flot, og bevarede fatning, selvom du var enormt nedladende både mod ham personligt, og forretningen.

Som du nok bemærkede, var vi flere på arbejde i Slagelse butikken begge dage, og vi var mildest talt målløse over din reaktion, ved afhentning.

Det til trods, ønsker vi naturligvis ikke utilfredse kunder, hvorfor vi hellere end gerne refunderer de 199,- for gennemgang af bundkortet, samt rensning.
Send mig en mail på asger@phonehospitalet.dk, så vil du blive krediteret.

Vh. Asger Stampe

Oceniono na 5 z 5

Yderst troværdig og mega hurtig

Jeg har lige fået helbredt en iphone 4s som wifi funktionen var gået død
Jeg valgte phonehospitalet som reperatør da deres forklaring på reperationen der skulle foretages var yderst god og er super forklaring samt en vildt god garanti på reperationen og så får man telefonen med hjem samme dag . Det kan ikke gøres bedre så jeg kan kun sige at jeg skal ikke have andre til at reperere mine mobiler eller tablets

24 stycznia 2015

Tilfreds

syns at phone hospitalet yder en rigtig god servivce og er altid gode og flinke til at hjælpe.
Er meget tilfreds

22 stycznia 2015

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej