Den bedste Pizza jeg har fået i Danmark. Jeg elsker tynde bunde og smag! Derudover smilende unge mennesker som serverede. TOP!
Fantastisk catering Petersens pizza hjalp os med catering til navnefest for vores datter, hvor vi holdt åbent hus. Tre slags sandwich, fem slags pinxos/hapsere og tiramisu. De kom selv med fors... Zobacz więcej
Petersens Pizza er en sand perle! Dejen er perfekt sprød, ingredienserne friske, og menuen har noget for enhver smag. Min favorit er deres månedens special, som altid er fuld af smag og kreativite... Zobacz więcej
Fik to pizzaer på Næstvedkalenderen i december 24. Ultratynd bund lidt tomatsovs og 5 grønne blade og tilmed sort hele kanten rundt. Han beklagede og jeg kunne tage to sodavand som kompensation. Egent... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Super lækre pizzaer med spændende fyld
Super lækre pizzaer med spændende fyld. Tynde sprøde pizzabunde. Hyggelig placering i Næstved ved kanalen ikke mindst en varm sommerdag, hvor man kan sidde udenfor.
Forfærdelig oplevelse
Forfærdelig oplevelse, vi ventede i 50 min på betjening. Maden skulle tilberedes i 40-50 min før man kunne få den.
Dårlig service, og fortrækker ikke det spisested.
Vi fik virkelig smagfuld pizzasandwich…
Vi fik virkelig smagfuld pizzasandwich til frokost. Super god med bl.a. lækker pesto, artiskok og tynd sprød bund. Lige som den skal være.
Langsom levering og uhøflig, aggresiv, behandling
Ankom ca. 18.00 og bestilte og betalte for en pizza og en vand. Observerede at gæster ankommet senere end mig fik leveret. Da min pizza blev leveret klokken ca. 18.50 gjorde jeg opmærksom på, at det var meget lang leveringstid. I stedet for en forklaring eller undskyldning blev manden fornærmet og spurgte aggressivt om jeg ville have min mad? Det blev jeg noget forvirret over og svarede åbenbart helt forkert, for herefter tog han maden og gik i køkkenet. Det kostede mig 132,05 at låne en stol i 50 minutter og få en flaske vand og blive skældt ud. Kan aboslut ikke anbefale det sted medmindre, man har oceaner af tid og er meget tolerant.
Længe siden jeg har fået en Pizza som…
Længe siden jeg har fået en Pizza som denne
Hyggelige omgivelser
Venligt personale
Og ialt gennemført produkt
5/5 stjerner 🤩
Super Pizza og service
Super Pizza og service.
Her kan du roligt spise.
Jeg fik en Mor Mia pizza
Jeg fik en Mor Mia pizza. Den bedste pizza jeg har fået længe. Dejlig stemning og god betjening. Vi kommer helt sikkert igen.
Haps! 5 stjerner herfra
Virkelig lækre pizzaer (de 3 jeg har smagt)
Trods 25 minutters kørsel, inden de skulle spises.
Det er helt sikkert valget næste gang jeg skal vælge pizza.
Super lækker
Super lækker og velsmagende pizza. Vi købte to på Enø og vi var meget tilfredse.
Nok verdens dårligste pizza.
Nok verdens dårligste pizza.
Smagløs dej, den kan intet. Hvem laver 0.4cm pizzabunde. 50% færdig købt tomat sovs.. dårlige råvare fra dagrofa. Der intet ægte italiensk over jeres pizzaer. De vender sig i graven nede i Italien!! pizzakursus.dk
Jeg rasende på jeres pizzaer
Miaw
Kedeligt besøg.
Kold, smagsløs og kedelig. Bliver til en engangsoplevelse.
Helt fantastiske pizzaer
Jeg smagte første gang deres fantastiske pizzaer i Karrebæksminde og nu har de så åbnet i Næstved.
Det har gjort at vi har startet en tradition hver søndag med pizza fra Petersen og NFL 😀
Super sprøde bunde, en fantastisk tomatsauce og ikke mindst fantastiske variationer af fyld, der er noget for en hver smag og jeg kan på det varmeste anbefale stedet.