Virkelig god behandling!
Det kan være svært at finde en speciallæge, der har tid, når man har brug for det - og hvis man ikke er en hyppig genganger det samme sted, så kan det være svært at vide, om den læge, man vælger, er god. Per Haamann er virkelig god! Jeg fik stjernegod behandling - og er mildest talt meget overrasket over, hvor god en oplevelse det var at få tjekket mine øjne.
Han er grundig og giver sig god tid til at forklare dig, hvad dine symptomer dækker over, og hvordan du skal gennemføre din behandling. Det virker til, at han gør en dyd ud af, at du ved præcis, hvad du bliver behandlet med og hvorfor, inden du går fra klinikken.
Jeg fik endda en post-it med, hvor han listede de forskellige trin i behandlingen. Han gennemgik recepten med mig, da han tastede den ind til apoteket. Og han sørger for, at min egen læge får besked om behandlingen. Det sker ikke af sig selv.
Også god betjening fra sekretæren, der gennemfører for-undersøgelsen.
Jeg kom som akut-patient og fik at vide, at jeg kunne komme til at vente temmelig længe. Jeg ventede dog kun en times tid - og i denne periode blev jeg registreret og fik gennemført for-undersøgelse.
Stor respekt for det gode arbejde i klinikken.
14 kwietnia 2015
Opinia niezależna