Percille.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Virkelig skøn hjemmeside/butik med mange søde og dejlige ting - til kundevenlige priser Købte fine hvide karklude fra solvang Hurtig levering - og sød hilsen sendt med i pakken Tak for det lill... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En helt igennem god oplevelse 🤩 Fandt efter lang tids søgen endelig den voksdug, jeg ønskede mig! Nem bestilling, rigtig fin information om ordren, lynhurtig levering og solid indpakning 👍🏻 Nå... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte 2 runde voksduge med de smukkeste blomster. I pakken lå der en håndskrevet hilsen som kun kan varme ens hjerte. Min svigermor blev overlykkelig for dugene på nogle ellers ret kedelig hvide bo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Percille.dk har ydet en helt fantastisk service. De hjalp mig med at skaffe en vare, som jeg længe havde haft svært ved at få fat i andre steder, og de gjorde det med stor imødekommenhed og engageme... Zobacz więcej

1. Dekoracje i architektura wnętrz

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Du finder et stort udvalg i skønne voksduge. Herlige hængekøjer og hængestole. Økologiske karklude og viskestykker og personlig betjening

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

249 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 31

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Her får man virkelig fremragende…

Her får man virkelig fremragende service...et sjældent syn efterhånden, men de tager virkelig hånd om ens ordre som få gør.
Til trods for at jeg har ventet meget længe på en ordre som var svær at få hjem(sikkert grundet Corona), så er jeg virkelig tilfreds, for serviceniveauet er i en liga for sig. De holder dig opdateret om din ordre, stort som småt på en rigtig behagelig måde.Thumbs up herfra - kan anbefales.
Dem kan i roligt handle med hvis super service vægter højt hos jer.

vh Klaus Kristensen

16 sierpnia 2021

Fantastisk flot voksdug

Fantastisk flot voksdug, super kvalitet og super betjening. Jeg fik min bestilling om 2 dage. Kun anbefales.

9 sierpnia 2021

Odpowiedź od Percille.dk

Mange tak for din skønne tilbagemelding. det er også en af mine favoritduge:-)

Top Top

Rigtig god kontakt med sælger. Har bestilt en dug, god kvalitet, meget hurtig levering...meget sød ekstra gave og kort...varm anbefaler den butik

30 lipca 2021

Odpowiedź od Percille.dk

Mange tak, så er der sommerstemning ved bordet:-)

skøn voksdug til haven

Hurtig levering, fremragende kvalitet. Hvid voksdug med røde prikker passer flot til vores røde hynder. oser af sommer og hygge. Kan varmt anbefales.

22 lipca 2021

Odpowiedź od Percille.dk

Mange tak:-) Det lyder rigtig som en god sommer med masser af hygge.

Super service!

Den bestilte vare var udsolgt i den ønskede farve, så jeg fik hjælp til at vælge en anden samt rabat på den anden vare jeg bestilte. 👍👍👍

20 lipca 2021

Odpowiedź od Percille.dk

Mange tak, jeg tænker der er gode mulighed for en lækker sommer til dig:-)

Fuld stjerner herfra⭐️💫🌟

Fuld stjerner herfra. Også selv om jeg måtte vente længe på hængestolen. Det skyldes bestemt ikke Percille.dk men forsinkelser fra leverandør. I mellemtiden har jeg fået den bedste service.. og man kan altid regne med et hurtigt svar. Her handler jeg med GARANTI igen❤️

17 lipca 2021
Opinia niezależna

Odpowiedź od Percille.dk

Tusind tak for den skønne tilbagemelding. Rigtig god dag herfra:-)

Oceniono na 5 z 5

kom til tiden,sød og høflig…

kom til tiden,sød og høflig vareleverer.75 kr.for sending i overkanten for en varer til 100kr-ikke tung, meget let.m.v.h.-a.s.

5 lipca 2021

Odpowiedź od Percille.dk

Mange tak for din tilbagemelding. Vedr. forsendelse er der desværre ikke noget jeg kan ændre. Når voksdugene rulles og ikke kommer foldet er det en lang pakke. Dette koster hos GLS, faktisk en lille smule mere end du betaler. Den eneste måde at betale mindre er at vælge pakkeshop og ikke levering hjem til en selv:-)

Fin dug

Dejlig dug til min altan. Flotte farver, og så er den lidt tungere end mange andre duge, så den ikke blæser væk ved det mindste vindpust.

27 czerwca 2021

Odpowiedź od Percille.dk

Mange tak og hvor dejligt at maden ikke flyver af bordet:-)

Oceniono na 5 z 5

Super sød og imødekommende forhandler…

Super sød og imødekommende forhandler med forståelse for værdien af at kunne forære en gave rettidigt og oveni købet stillede diverse til rådighed, så gaven smukt kunne indpakkes. Info undervejs, med orientering om leveringstidspunktet - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og tak herfra. Percille kan varmt anbefales. / Mona

23 czerwca 2021

Odpowiedź od Percille.dk

Fornøjelsen er helt på min side:-) Tak for tilliden.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej