Jeg blev svinet til fordi jeg ikke…
Jeg blev svinet til fordi jeg ikke kunne fortælle hvad der var galt med min opvaskemaskine.jeg handler aldrig i den møgbutik igen. Frederiksværk.
Rigtig skuffende oplevelse med garantiperioden (sag: GREP062692) hos Peiter Olsen Helsinge, vaskemaskinen er over et år gammel da plastiklågen er gået i stykker.
Peiter Olsen tilbyder derfor at sælge en ny vaskemaskine (AEG) med en ekstra rabat på 700 kr., hvilket jeg ikke takkede ja til. Peiter Olsen kontakter Gorenje fabrikken og tilknyttede mig som kunde med direkte dialog til producenten og de vil gerne levere låget til mig for 2293 kr efter lang sagsbehandlingstid og afviste klagen, de mener at vi skal bevise hvordan døren gik i stykker, vi mener det skyldes et dårligt valg af materiale, når døren ikke var påvirket af ydre kræfter. Så jeg spørger, hvad kan 2 års garanti bruges til?
Jeg vil gerne støtte vores lokale butikker normalt, men efter denne oplevelse vil jeg aldrig handle hos Peiter Olsen i Helsinge, hvor Peiter Olsen desværre ikke tager ansvar for deres garantiperiode og sender kunden direkte til producenten, dårlig service ifm. garantiperioden.
Jeg vil ikke anbefale at handle hos Peiter Olsen og aldrig vælge Gorenje-mærket som hårde hvidevarer.
Virkelig skuffende oplevelse med service hos Peiter Olsen, der har kostet os både tid og penge. Peiter Olsen tager desværre intet ansvar for deres mangelfulde service i forbindelse med en fejlkode på vores maskine, men lægger alt over på kunden.
Handl et andet sted.
Havde en skrækkelig oplevelse med Peiter Olsen. Havde nogle småopgaver i mit hjem, der endte i en større katastrofe. Den udsendte elektriker borede 5 store huller igennem min etageadskillelse med det resultat, at der blev 5 store huller i mit klinkegulv (med gulvvarme) i overetagen. Han havde ganske simpelt "regnet forkert". Det kan måske accepteres, at der laves fejl, men fra ledelsens side har man ALDRIG taget ansvar, men blot sendt en faktura på det fulde timeantal, og i øvrigt henvist mig til min egen forsikring. Har brugt utallige timer på trykprøvning af varmeanlæg, rengøring efter håndværkere, fjernelse af tøj og sko m.v. i lokalet, aftaler med forsikringsfolk osv. osv. Skandaløs behandling, ganske enkelt! Kan på ingen måde anbefales.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.