Jeg bestilte i februar en sony ericsson z555i, i farven Diamond Black, og troede den var på lager. Det startede med at de sendte 16 forskellige trackingnumre, hvorefter vi ringede ind og sagde vi kun... Zobacz więcej
PC Huset
Havde en mobiltelefon til rep. på garantien. De kender overhovedet ikke til deres ansvar med hensyn til købeloven. Indleveret midt i december 2008, modtaget sidst i februar 2009!! Reagerer ikke... Zobacz więcej
Har købt en Zalman 7700 ALCU processorkøler fra PC-Huset for godt en uge siden. Modtog hurtigt varen, så thumbs up for leveringstid. Jeg åbner æsken og finder så ud af der mangler de to monteringsclip... Zobacz więcej
Bestilte en Western Digital harddisk og et Olympus memory-kort, som ville blive leveret efter 1-2 dage. Der gik 10 dage, uden at varerne var dukket op. Jeg ledte efter deres tlf-nr., som åbenbart ikke... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Lang leveringstid, forkert vare - og ligeglade!
Jeg fandt et Sandisk SDHC kort med tilhørende kortlæser inde på edbpriser.dk, og valgte at bestille det hos pc-huset. Der gik ikke lang tid, så fik jeg en mail om at min ordre var afsendt. Men der skulle gå 3 dage før jeg modtog den - det har jeg aldrig oplevet før.
Nå, men jeg åbnede brevet (de stoler åbenbart på postdanmark siden de ikke bruger track'n'trace), og ser at jeg kun har modtaget et SD kort, og altså ingen kortlæser. Kontakter dem, men får så at vide at det er bare ærgerligt, og jeg må selv betale for at sende det retur hvis jeg vælger at lave en RMA på det. Tak for en vidunderlig ringe service...
Amatør agtig support, men fair nok
Jeg har bestilt varer fra pc-huset.dk 3 gange i alt. De 2 første gange jeg bestilte var der ingen problemer overhovedet. Fin leveringstid, korrekte varer, nye varer, ja alt var som det skulle være. Sidste gang var her den 25. okt. 2008, hvor jeg bestilte en telefon hos dem. Dagen efter fik jeg besked om at den først kom på lager d. 31. okt. og jeg kunne få den i en anden farve til samme pris.. Fair nok, da hjemmesiden måske ikke har været helt opdateret da jeg bestilte den. D. 3. nov. har jeg stadig ikke hørt noget fra dem, og sender selvføgelig en mail for at høre hvor langt den er nået. Får svar dagen efter om den ikke kom i den farve alligevel, og tilbød mig endnu en gang den anden farve til samme pris. Skrev så en mail for at slette min ordre, men fik ikke noget svar. Derefter ringede jeg til dem, og dette tog en halv time for bare at komme igennem. Da jeg endelig kommer igennem, kommer jeg til at snakke med en mand der ligger hjemme i sin sofa og påstår han er syg... Men..... Jeg fik dog ordren slettet, men det var en noget sjusket support må jeg sige. Alligevel 3 stjerner for de tidligere ordrer, men jeg vil ikke anbefale dem til nogen, og jeg har ikke lyst til at handle der igen!
Forkert produkt og ringe kundesupport
Jeg bestilte et Sony Memory stick pro duo 4 gb kort hos Pc-huset.dk men jeg modtog et Sandisk 4 gb kort som har en meget langsommere overførsels hastighed. Derfor kontaktede jeg dem, og de sagde jeg bare skulle sende produktet tilbage, desuden begrundede de at det produkt det havde sendt mig var et dyrere produkt (Hvilket er rigtigt ifølge deres egne priser, men ingen vil da have et dårligere produkt end det man bestilte? selvom det dårlige produkt endda ville koste mere).
Nu har jeg sendt Sandisk kortet tilbage til dem, men de nægter at de har modtaget det.
Hvis en butik ikke engang kan finde ud af at sende de rigtige produkter så skal man holde sig væk. Jeg har siden dette også læst og hørt om andre der har eller har haft problemer med Pc-huset.dk.
HOLD JER FOR GUDS SKYLD LANG VÆK FRA PC-HUSET.DK
Forkert og langsom levering
Jeg bestilte 2 produkter hos dem. 2-3 uger efter komme der et produkt, men det er ikke det rigtige. Det bliver sendt tilbage til dem og jeg modtager 2. gang 1 rigtig vare og 1 forkert.
Det sidste produkt er både forkert, ifølge fakturaen, plus at det ikke virker.
Elendig virksomhed!
Levering dato stod til 2dage, fik den over en uge efter
Leverings datoen stod til 2dage, efter en uge prøvede jeg af ringe hvilket er total spild af tid da efter 40min bliver røret smækket på og da man ringer op igen er det uden for telefontid, ude over det, var det track og trace nummer jeg fik af dem forkert
Problemfri handel.
Var på jagt efter en sony ericsson S500i i faven lilla , fandt et godt tilbud ved PC.huset.
Skrev en E.mail om de havde den på lager og om de havde den i lilla , kort til efter fik jeg en mail at de havde den på lager , så spurgte jeg om den kom fra danmark , det gjorde den ikke den kom fra tyskland sagde de og manualen var ikke på dansk.
At manualen ikke var på dansk gøre ikke mig noget da vi altid har haft sony ericsson mobil , nååå bestilte den og bedte dem om at pakke den rigtig godt ind da post danmark er temlig hårde ved deres pakke , 4 dager fik jeg mobilen pakket rigtig godt ind som lovet og mobilen virker bare 110% , så min næste mobil køber jeg selvfølgelig ved pc.huset deres priser er jo i den rigtige ende.
Hurtig levering og god service
Jeg bestilte memory kort til mobil telefonen OG en mobil telefon hos det her selvskab og fik det sendt selv samme dag og modtog det dagen efter i PERFEKT stand med faktura og det hele så jeg kan kun VARMT anbefale PC-Huset herfra...
Langsom udlevering, har ikke fået den endnu...
De forsikrede mig om 1-2 dage, hvilket var årsagen til at jeg bestilte hos dem. Nu er der gået 6 dage og jeg har stadig ikke modtaget min bestilling.
Check online-butikken inden I handler med den. Og hold jer langt væk fra PC-huset.
Ved søgning og prissammenligning dukker online-shoppen PC-huset op i flere sammenhænge med gode priser der naturligvis lokker kunderne til; men efter selv at have oplevet deres dårlige handelspolitik, har jeg set mig lidt mere omkring, og fundet utroligt mange andre kunder som klager over denne butik, bl.a. her på denne site.
Min historie ligner desværre til forveksling de mange andre jeg nu læser på flere debatsites.
Jeg bestilte en Nokia e65. Prisen var rimelig, 1799 kroner, og leveret indenfor 2 dage. Altså en rigtig god start.
Modtog telefonen i en noget slidt, genbrugt emballage og med en Nokia originalemballage som var brudt, men tænkte (lidt for naivt, kan jeg se nu) at de havde været så flinke lige at checke at mobilen fungerede inden fremsendelse; men nej. Telefonen var låst/spærret og batteriet var dødt. Fik den kedelige tanke, at der var tale om en brugt telefon; en 'mandagsmodel' eller 'vandrepokal' som en god ven lakonisk udtrykte det. Kontaktede derfor PC-huset og lod mig desværre overtale til at anse det som en beklagelig fejl, som de naturligvis ville rette op på. Udfyldte deres reklamationsside, returnerede telefonen med ønske om at få den ombyttet eller annuleret handelen, og modtog den lakoniske besked: Vare modtaget, afventer batteri. Trods flere rykkere med ønske om at fortryde handelen, modtog jeg blot 'one-liners' med 'afventer batteri'. Endnu en kraftig rykker efter næsten en uges venten, gav blot det svar, at de stadig afventede batteri; men nu lå varen (batteriet) desværre i tolden, og de skulle liiiige have hentet pakken; men i løbet af et par dage skulle de nok.... Da der efterhånden var gået over 2 uger måtte jeg gøre noget drastisk for at få en ende på historien, og skrev derfor og forlangte at få pengene retur indenfor 3 arbejdsdage. I modsat fald ville jeg politianmelde dem og sende sagen til retslig incasso, hvilket fik dem til at reagere prompte. Dagen efter var pengene overført til min konto - uden nogen kommentarer! Klagesager har de åbenbart nok af :-)
Og hvad kan man så lære af det? Jeg skal (desværre) være mere oppe på beatet, og checke online-butikkerne inden jeg handler med dem, og her virker Trustpilot som et fint sted at læse jeres erfaringer med firmaerne. Og hold jer så langt væk fra PC-huset.
NB: Læste artiklen i Ekstra Bladet fra april 2008 hvor det fremgår, at PC-huset har e-handelsfondens kvalitetsstempel. Derfor har jeg kontaktet dem med en opfordring til at fratage PC-huset deres kvalitetsstempel, da jeg ikke mener de gør sig fortjent til det, og har fået en positiv reaktion på, at de vil kontakte PC-huset og forelægge dem min klage. Det samme har jeg fået EDBpriser til at gøre. Begge steder har svaret, at de godt kan se og læse de mange andre klager over PC-huset jeg henviste til (bl.a. her på Trustpilot) men ikke kan gøre noget ved dem, før kunderne henvender sig direkte til dem. Så jeg kan kun opfordre alle jer andre til at forfølge jeres klage og gå videre med den. Kun på den måde kan man få stoppet de dårlige online-butikker.
Jeg kan bare sige hold jer langt væk fra pc huset. De overholder ingen ting. Jeg har sendt en telefon til ombytning da den gik i stykker efter få dages brug. Det er ikke lykkedes mig af få en ny retur. når jeg endelig får kontakt til Pc huset kan de enten ikke finde telefonen eller påstår at de har givet mig besked om hvor telefonen er. Som jeg ser det prøver pc huset bare at sylte sagen.
Jeg har nu bestilt en telefon hos et mere seriøst firma. og dermed spildt 1400,00 kr.
snyd med firmware til nokia e51
jeg fik leveret en model af en nokia e51 beregnet på det kinesiske marked. det er falsk varebetegnelse og til stor gene når du vil opdatere dens software. for så er sproget kun kinesisk eller engelsk :-(
forkerte varer leveret
Bestilte 2 stk samsung hardiske. Modtog 2 stk seagate i stedet. Virksomheden er umulig at kontakte. HANDLER DER ALDRIG MERE !!!!!
reklamations rettens vente tid overskredet !
Jeg bestilte en cpu og 4 ram klodser i 07/07-08
modtog 2 ram klodser og en cpu den 09/07-08
den 26/07-08 blev de erklaret defekt efter blevet sendt tilbage.
den 28/08-08 er værken penge eller nyt produkt sendt tilbage.
Har sendt klage til forbruger styrrelsen.
Manglende vare..
Fik trace nr på pakken jeg bestilte - men den ankom aldrig hos PostDK. Prøvede så at ringe til PC-huset indenfor telefontid - et sted mellem 50-70 gange, men fik aldrig kontakt.
Skrev så en mail til dem - og fik langt om længe kontakt. Jeg fik en fornemmelse af, at de ikke troede på mig at varen aldrig var dukket op. Til sidst gik de med til at sende en ny vare.
Alt i alt en temmelig dårlig oplevelse - giver dog 2 stjerner, fordi de sendte en grafikkort der var større end den jeg bestilte :-)
købt ny nokia telefon som var fra singapore og derfor uden garanti
Jeg købte en ny nokia 5310 mobil. da jeg modtog telefonen ville jeg som det første opdatere telefonen. da den så genstartede var den kun på engelsk og et andet sprog. jeg indleverede den derfor til den lokale nokia reparatøe. der fik jeg at vide at det var en parallel import fra singapore og der var ingen garanti på telefonen. det ville koste 250kr at få dansk software i den igen. Det vil sige at jeg købte en telefon uden dansk garanti. derfor sendte jeg telefonen retur indenfor de 14 dages returret men en der hed tom oplyste mig om at jeg havde brugt telefonen til billeder og musik hvilket jeg ikke havde. og derfor kunne jeg ikke få mine penge tilbage for en ubrugelig og muligt ulovlig telefon. virkelig uprofessionel butik. kan ikke anbefale nogen som helst at handle ved det firma.
PC-huset = ELENDIGT OG FALSK!!!!
hej, pc-huset er elendigt, altså i skal ikke købe derfra, jeg er blevet røvrendt for 349kr og nu har de jo os mit kontonummer og alt det!!!
Anmelder dem snart til politiet så jeg kan få mine penge tilbage og de nok kan få lukket det firma.
Synes endda 1 stjerne er for meget, men kan jo ikke give mindre :(
Håber snart de får lukket deres butik!
Langsom levering
Pc-huset kunne ikke levere min vare til tiden, til trods for at det skulle være en lagervare ifølge hjemmesiden. De er ikke for kvikke til at svare på mails.
Men jeg kan da se iflg de andre anmeldelser at jeg skal være glad, da jeg fik den rigtige vare endda i en funktionel udgave :-)
Det var så første og sidste gang jeg har handlet der!!
Ingen hjemme
Torsdag- bestilte en mobil telefon, beskrevet som lagervare. Fredag fik email at den først kunne sendes mandag - om det var iorden. Bekræftet at hvis afsendt mandag ville det være OK.(Fødselsdagsgave).
Da varen ikke blev sendt mandag blev denne afbestilt pr. email tirsdag - intet svar- forsøgte at ringe i åbnings tiden - men kun telefonsvarer der oplyste om åbningstiden..... Forsøgte flere gange pr. telefon tirsdag/onsdag/torsdag uden at komme i forbindelse...Modtog torsdag email at nu var varen klar til afsendelse, ringede igen - og emailede, ingen forbindelse til PC-huset.
Modtog track and trace torsdag. Forsøgte igen adskillige gange at få forbindelse pr. telefon og email..
Checkede T&T varen sendt fredag, pengene trukket på Dankort - varen ankom med posten tirsdag, modtagelse nægtet.
Iht T&T er varen modtaget af PC-huset fredag 8 aug. Dd. 12 aug har stadig intet hørt fra PC-huset og pengene er ikke returneret.
Produktet dukkede aldrig op
Produktet dukkede aldrig op og de svarer ikke deres telefon eller mails...
Da jeg endelig fik fat i dem returnede de mine penge med det samme...
Kan ikke anbefale pc-huset.dk hvis du ønsker at modtage dine varer...
ingen levering!
Bestilte i slutningen af juni et 4 GB m2 kort, men dette er endnu ikke modtaget midt i august, selv om flere mails, samt opkaldsforsøg.
Kan ikke anbefales