PAW SKO Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 1 z 5

Har sendt en reklamation ind på et par Rohde sandaler, hvor slidlaget på bunden af sandalen er totalt slidt ned, hvor mine ECCO sandaler holder langt længere. Sandalerne har været brugt et halvt års... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Helt igennem en dejlig forretning med super service. Paw Sko i Odense Rosengårdcenter har ved flere lejligheder vist super service..Først yngste datters sandaler som gik i stykker sidst på sommeren.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har købt et par lækre termogummistøvler til min datter. Opdagede en støbefejl under støvlen som gjorde den utæt. Paw Sko i Aalborg Storcenter byttede dem til nye selvom jeg ikke havde en bon. Kunn... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min datter kom idag og viste mig, at velcroen i hendes 2.5 måned gamle sko var blev træt og ik ku hænge sammen mere. Vi tog derfor ud i Paw sko og viste dem, og ekspedienten sagde straks, at det va... Zobacz więcej

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

265 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9

Napisz recenzję

Hej Ben,

Mange tak for de pæne ord og mange stjerne. Dem er vi virkelig glade for. Stjernerne går lige til teamet der har ekspederet din ordre.

Dårlig kundeoplevelse

Paw sko i Citysyd Aalborg. Et par sko indkøbt for et år siden og nu har tydelige revner i overlæderet. De er købt som waterproof.
Ekspedienten påstod at det var helt naturligt- og at vi i øvrigt havde fået at vide, skoene var vandafvisende. Jeg synes, det er groft at påstå, jeg lyver.
I øvrigt sagde hun også, at jeg bare kunne lade være at købe Sketchers, der var mange klager!

30 czerwca 2025

Butikken lukkede før tid

Jeg kom ind i Paw sko i Lyngby centret fem minutter i syv og kunne ikke finde en ekspedient. Jeg finder de sko jeg skal have, da de heldigvis står på hylden og går til kassen. Her får jeg at vide at der desværre er lukket. Jeg kigger på uret og siger at klokken er 2 minutter i syv og viser hende uret, hvorefter hun siger desværre, du kan ikke betale kassen er lukket!

25 czerwca 2025

Hej Louise,
Tak for din anmeldelse som jeg ikke er begejstret over at læse. Det bør ikke være den oplevelse du har i forretningen, så det kan jeg kun beklage. Jeg tror dog delvist den baserer sig på en misforståelse, da jeg kan se at den sidste kasse først er lukket 3/4 minutter over 19.00.
Tak fordi du skrev.

Endnu engang fin hjælp

Endnu engang fin hjælp til
Perfekte sko hos Paw sko. Jeg kommer altid igen.

12 czerwca 2025

Hej Birgit,

Mange tak for din flotte anmeldelse og for at du giver udtryk for din tilfredshed. Vi glæder os til at hjælpe dig igen.

Hej Lasse,
Mange tak for de mange stjerner og flotte ord. De betyder meget for os.

Vi gælder os til at se dig igen.

Oceniono na 5 z 5

Super service, Jacob fra kundeservice svarede hurtig på min mail.

7 czerwca 2025

Hej Tage,

Mange tak for de flotte ord om Jacob og vores kundeservice. Det betyder meget med en så fint tilbagemelding.

Virkelig god service

Virkelig god service. Bestilte et par Birkenstock online, og fik leveret nogle forkerte sko, da der var blevet byttet rundt på min ordre og en anden kundes. Jacob fra kundeservice var super venlig og meget hurtig til at svare på min henvendelse. Problemet blev hurtigt løst, jeg fik de rigtige sko, og fik tilmed et afslag i prisen.
Rigtig god og hurtig service, ikke sidste gang jeg handler ved PAW sko.

4 czerwca 2025

Hej Emilie,
Mange tak for den flotte anmeldelse, det er virkeligt pænt af dig at anerkende det med de mange stjerner. Roserne er sendt videre til teamet i kundeservice, der har håndteret din ordre.
Vi håber du bliver glad for dine sandaler og ønsker dig en dejlig sommer.

Jan Wentzel.

Oceniono na 1 z 5

Lige forladt Paw sko i rosengårdscenter…

Lige forladt Paw sko i rosengårdscenter Odense to personer/junder havde åbenbart forladt butikken pga de ikke ville vente længere på at blive ekspederet
Jeg blev ikke spurgt om der var noget de kunne hjælpe mig med , det var vigtigere at fortælle en kollega om de to kunder der havde forladt butikken til endnu en tredje kollega bagerst i butikken end at ekspedere mig, jeg fortalte det var dårlig stil at diskutere kunder mens andre hørte på det og at det var nok til at jeg også vælger at forlade butikken hvilket ikke blev kommenteret de snakkede bare videre de gik glip af salg af mindst to par sandaler og en fin sko til fest brug
Deres valg
Jeg var kørt fra Svendborg
det er så sidste gang det sker

5 maja 2025

Hej Tine,

Tak for din anmeldelse, selvom vi godt kunne have ønsket os en, der var bedre.

Jeg har talt med mine 3 kolleger, der var i butikken i går. Vi er godt opmærksomme på at du forlod butikken med en "med en skarp kommentar" i går. Vi beklager hvis du har følt dig overset - for det er det vi fornemmer du reagerer på. Jeg kan kun sige at vi sætter en ære i alt alle kunder føler sig velkomne, og det er vi tydeligvis ikke lykkedes med i dit tilfælde.

Men din beskrivelse at situationen i butikken i øvrigt stemmer desværre ikke med vores opfattelse, idet de to øvrige kunder var blevet orienteret om det ville tage ekstra tid af finde varen på lageret og at de derfor var velkomne til at komme igen senere. Og det var det, der blev kommunikeret om i dit påhør. Vi synes at kollegial information om at man forlader butikken for at gå på lageret efter varer til en kunde er en helt naturlig ting for at få forretningen til at fungere. De to kunder du omtaler, kom senere forbi og købte varen.

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 325303203, hvis du ønsker at drøfte din oplevelse yderligere.

Jan Wentzel.

Paw Sko Rosengårdcentret

Altid god oplevelse når vi besøger Paw Sko. Selv om børnene var trætte var der tid og god vejledning. Tak for hjælpen.

27 kwietnia 2025

Hej Rune,
Tak for de mange stjerner og for at du har brugt tid på at sprede gode vibrationer. Det er vi er meget glade for. Dine ord er sendt videre til teamet i Rosengårdcentret som hver dag arbejder på at give kunderne hjælp og gode oplevelser.

Utrolig god service

Fantastisk kundeservice, efter at have været i samtlige sko forretninger og sportsbutikker i Lyngby Storcenter efter pink snørebånd kom vi ind i Paw Sko, de havde ikke snørebånd i den ønskede farve, men tilbød straks at skaffe dem - jeg kan hente dem i overmorgen. Fantastisk service.
Lone Enevoldsen

14 kwietnia 2025

Hej Lone,
Mange tak for din flotte anmeldelse og fordi du har brugt tid på at dele din oplevelse. Roserne går videre til det team, der har hjulpet dig i Lyngby. Vi glæder os til at dig igen og ønsker dig en god dag.

Oceniono na 5 z 5

3. Gang passede størrelsen og mellemregninger og returnering gik fint og hurtigt

24 marca 2025

Odpowiedź od PAW SKO

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe dig og dejligt at høre at returprocessen fungerede fint.
Tak for tålmodigheden, vi håber at se dig igen. Enten i en af forretningerne eller her i webshoppen.

Paw Sko ApS

VIRKELIG dårlig service

Jeg har fået et par sko i fødselsdag og hælen er nu “flækket”, så luften i hælen er kommet ud og man kan derfor ikke bruge skoen. Der er 2 års reklamationsret, hvis jeg ville benytte mig af, da der ikke er gået 2 år endnu. Jeg får at vide i Paw sko i lyngby at det er et mig problem at de er gået i stykke fordi jeg har slidt skoene for meget, hvis er helt forkert. Jeg har næsten ikke brugt dem. Men de mener at man overhovedet ikke må se noget slid på skoene før de vil gøre noget. Nu skal jeg selv betale penge for at få dem lavet.
Jeg synes det er dårlig service.
Efter jeg blev sendt væk uden at de mente at det var deres fejl. Tog jeg forbi en skomager og fik deres vurdering. Det de vurderede var at det var skoen kvalitet og det umuligt var noget de kunne fixe da det var hælen der var punkteret og skoen ikke kunne redes.
Jeg gik derfor tilbage til Paw sko og først 2 gang jeg kom kunne “lederen” tage skoene tilbage og gav mig et tilgodebevis. Men det er simpelthen ikke okay at man skal igennem alt det når det bare burde høre til den service de skal give deres kunder.
Jeg vil blot advare andre om dette da det ikke er okay og jeg nu fremover ikke vil anbefalede Paw sko til andre eller købe hos dem igen.

5 kwietnia 2025

Hej Natalie,

Tak for din anmeldelse, selvom vi synes vi havde fortjent en mere positiv anmeldelse.

Det er hælfikken på dine støvler, der er slidt og det er dig som forbruger, der er er ansvarlig for at vedligeholde og udskifte den, hvis den bliver slidt. Det er ikke os der har besluttet det, men det er fast kutume ved forbrugerklagenævnet. Du har ret i, at du har to års reklamationsret, men det er mod fejl og mangler, så den gælder ikke, når din henvendelse skyldes slid.

For at hjælpe dig i den situation har vi pr. kulance taget imod støvlerne mod at du har fået et tilgodebevis. Vi synes derfor vi har givet dig en ekstraordinær god service og mere end du retfærdigvis har krav på, så derfor er vi oprigtigt kede af at du ikke deler denne opfattelse.

Vi håber du findes noget andet hos os som du bliver glad for.

PAW SKO ApS

Oceniono na 1 z 5

Besværligt at få hjælp til sko i Paw…

Besværligt at få hjælp til sko i Paw Sko i Aalborg Storcenter her fredag eftermiddag 17-tiden hvor tre ekspedienter brugte tiden på intern snak ved kassen. Vi var ellers kun os og en anden familie i butikken.

Vi skulle ellers have købt sandaler og sommersko til vores 3 børn - men vi må nok på internettet i stedet. Øv øv

4 kwietnia 2025

Hej Helle,

Tak for din anmeldelse. Den er vi glade for, selvom vi godt kunne have ønsket os et andet indhold.
Det indtryk I har fået i går, er ikke det du kan forvente af vores serviceniveau i forretningen, men lige der var vi tydeligvis uopmærksomme et øjeblik. Det beklager vi naturligvis. Vi håber at få mulighed for at bevise påstanden om at det var en enlig svale - enten i forretningen eller online.

Endnu engang mange tak fordi du skrev.

Hej Bethina,
Mange tak for din flotte anmeldelse og alle stjernerne. Vi er meget glade for at du er tilfreds og at alt klappede. Vi glæder os til at se dig igen - enten i butikkerne eller online.

Oceniono na 5 z 5

Så god kommunikation og hurtig svar på…

Så god kommunikation og hurtig svar på mail. Hurtig forsendelse og ved retur også super service. Jeg kommer igen en anden gang

25 marca 2025

Hej Pia,
Mange tak for dine virkeligt pæne ord og mange stjerne. De går med det samme videre til teamet der har hjulpet dig med råd og levering. Vi glæder os til hjælpe igen - enten på webshoppen eller i en af butikkerne.
God weekend.

Oceniono na 5 z 5

Skoene til min datter blev sendt…

Skoene til min datter blev sendt lynhurtigt af sted, så vi modtog dem dagen efter. Super kvalitet og dejligt med de 30 dages returpolitik (selvom vi nok ikke skal gøre brug af den) 😊 Vil helt sikkert købe der fra igen.

25 marca 2025

Hej Annemarie,
Dejligt at høre at I er tilfredse med sko og service. Og mange tak den fine anmeldelse.
Et lille ps til en anden gang: Hvis du er PawPlus medlem er der faktisk 360 dages returret, hvis varen er ubrugt.
Vi glæder os til at hjælpe dig igen - enten i en af forretningerne eller i webshoppen.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service, kan kun anbefales

Hej Kenneth,
Mange tak for dine stjerner og anbefaling. Det betyder meget for os og jeg skynder mig at bringe de flotte ord videre til det team, der har håndteret ordren. Vi håber at se dig igen. Enten i en af forretningerne eller online.

God indpakning

Hej Hanne,

Mange tak for din tilbagemelding og dine stjerner. Vi er glade for at du er tilfreds med emballagen og ønsker dig god fornøjelse med indholdet også.

Rigtig god betjening

Rigtig god betjening

Hej Ella,

Mange tak for de flotte stjerner, dem er vi rigtigt glade for.

Virkelig god kundeservice 👌

Var uheldig og komme hjem med et par sneakers der var den forkerte størrelse end hvad der stod på kassen, og det er jo hvad der kan ske.
Og med en mand der har været syg igennem lang tid, kan det godt være overskuligt at skulle til Odense igen forløbig
Jeg var simpelthen så heldig at en medarbejder kørte helt til Vissenbjerg og byttede dem til den rigtige størrelse . Og også lagde en projekterspray i posen , alså det kalder jeg virkelig god kundeservice.
Vi har købt sko ved Paw sko helt tilbage fra jeg var ung teenager😀, Paw sko har i øvrigt altid et bredt udvalg af mange mærker.
Tusind tak ☺️

19 lutego 2025

Hej Isabel,

Tak for din vurdering af butikken og dine meget flotte ord omkring kundeservicen og den opleve du lige har haft. Vi er meget glade for ordene, men vi er også glade for at have dig som kunde i forretningen.

Tusind tak for at du gav dig tid til at skrive.

Jan Wentzel

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej